VANBRUUN Avis

1 631
TrustScore 5 sur 5

4,8

Johan var otroligt hjälpsam genom hela processen och gjorde det enkelt för oss att hitta den perfekta ringen utifrån våra önskemål. Vi är väldigt glada och tacksamma över att ha fått hjälp av hono... Voir plus

Veldig fornøyd med hjelpen vi fikk! Fikk hjelp av Emilia! Vi kom inn for ring størrelse men fikk kjøpt ringene vi ønsket under samme avtale! Fikk muligheten til å se på andre ringer og prøve ut de... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

(1 631)

248 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fikk god hjelp av Madelen

Fikk god hjelp av Madelen. Hun ga gode råd både generelt og personlig for vår opplevelse. Anbefaler!

23 juin 2026

Réponse de VANBRUUN

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er utrolig glade for å høre at dere fikk så god veiledning og hjelp av Madelen.

CEO/Founder, VANBRUUN

Fin ring, men inte den kundupplevelse vi förväntade oss

★★☆☆☆

Vi valde företaget för vår förlovningsring eftersom vi ville ha en trygg och kvalitativ upplevelse kring ett viktigt köp.

Den digitala konsultationen var mycket bra och de personer vi varit i kontakt med har genomgående varit trevliga och okej professionella. Den färdiga ringen är idag också enligt beställning. Tillslut.

Tyvärr har kundresan som helhet varit en besvikelse. Ringen levererades med ett fel från början och trots att vi beställde med god tidsmarginal kunde vi inte använda den vid flera planerade tillfällen med familj och vänner.

Misstag kan hända, men det som påverkat vår upplevelse mest är hur ärendet hanterades därefter. Kommunikation och uppföljning har i stor utsträckning drivits av oss som kunder. Vid flera tillfällen har vi själva behövt ta kontakt för att få information om status, leverans eller nästa steg i processen.

När vi uppmärksammade felet upplevde vi inte heller att betydelsen av situationen riktigt togs in. För oss handlade det inte om en vanlig reklamation utan om en förlovningsring kopplad till ett viktigt livsögonblick.

Vi har lämnat utförlig feedback till företaget och uppskattar att de tagit sig tid att läsa den. Däremot upplever vi inte att de konsekvenser som den samlade upplevelsen fick för oss som kunder har tagits på samma allvar.

Det är särskilt tråkigt eftersom vi såg förlovningsringen som början på en längre kundrelation. Slutresultatet blev bra, men vägen dit har gjort att vårt förtroende för företaget minskat avsevärt. Och kan just nu inte rekommendera att köpa ringar hos vanbruun.

3 juin 2026

Mycket bra upplevelse

Mycket bra upplevelse. Moa var otrolig!

13 juin 2026

Réponse de VANBRUUN

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss och att du fick fantastisk hjälp av Moa.

Vanbruun har sämst kvalitet

Köp inget från Vanbruun!!! Deras kvalitet är sämst. Hantverket tillhör nybörjare. Företaget och deras service är katastrofala. Än en gång köp inget därifrån!!!

Jag och min man stötte på Vanbruun under Nordea open i Båstad. Jag testade ringen Ebba. Det var där vi blev indragna i det här skitet. Jag känner mig faktiskt bedragen. Varning för bedrägeri vill jag skriva.

Den första ringen vi fick var en katastrof. Klorna var jättevassa. Man kunde skära papper med dem. Mittstenen var jättesned. Sidostenar var sneda och vassa. Hela fattningen var sned. Vi såg inte allt det här först utan fick den bedömd av en riktig juvelerare vid en senare tillfälle. Vi skickade tillbaka den för att de skulle polera ringen så att den blev mindre vass då man skar sig på den. De svarade dock inte och gjorde inget åt att mittstenen var sned, vilket vi också reklamerade vid första tillfället.

Efter tre månader blev en av sidostenarna lösa. Vi reklamerade igen. De sa att det var mitt fel att det hade blivit så pga att jag utsatt den för våld. De erbjöd att fixa för 600kr men erbjudandet gällde bara i några dagar. Riktigt oseriöst. Det var då vi fick nog och tog ringen till en riktig juvelerare och de berättade allt som var fel med den. Vanbruun vägrade att betala för reparationer eller göra om den. De ville reparera. Den skickades fram och tillbaka många gånger. Inte sällan blev den sämre än när vi skickade dit den. Den var iväg 1-2 månader åt gången flera gånger.

Till slut bestämde de sig för att testa göra om den. Den blev bättre men långt ifrån godtagbar. Efter att ha försökt att åtgärda ett par gånger till är den fortfarande inte okej. Klorna till mittstenen är repiga och sitter inte tillräckligt nära stenen så det fastnar saker i den hela tiden. Mittstenen är lite sned. Klorna till sidostenarna sitter inte heller tillräckligt bra och det fastnar också därför saker där. Det är inte bara störigt när klorna fastnar utan så småningom kommer de att dras så mycket att stenen kommer att trilla ut. Det finns också metall under klorna som inte är polerad.

Vanbruun hävdar att ringen möter deras kvalitetskrav och att den har genomgått kvalitetskontroll. Jag frågade dem om deras kvalitetskontroll och om de hade certifieringar men fick inget rakt svar.

Det har tagit mer än ett och ett halvt år, över 100 mejl och jättemycket tid och energi. Jag är ledsen och förbannad på Vanbruun. Jag fattar inte att vi har hållit på så här länge och att vi faktiskt har gått med på att skicka tillbaka ringen så många gånger.

Vi beslutade oss att vi inte ville att de skulle göra något mer med ringen. Vi ville ha kompensation och inte returnera den då jag ändå är väldigt fäst vid den efter att ha haft den i mer än ett år och det var alldeles för nära inpå bröllopet för att skaffa en ny. De erbjöd oss först 500kr på restaurang i kompensation! Sen gick de med på 1000kr och ett rengöringskit. Vi tackade nej till skamerbjudandet. Det skulle kosta oss många tusen att åtgärda felen ändå.

Köp inget från Vanbruun om ni inte vill ha smycken som är sneda, faller sönder eller som man gör sig illa på! Risken finns att de kommer att dränera en på tid och energi. Jag rekommendera alla att hålla sig borta från dem. Det verkar fint och lyxigt men kvaliteten är sämst!

11 juin 2026

Hej Elin,

Vi har försökt att nå dig via både telefon och mejl då vi verkligen vill lyssna på din feedback och hitta en bra väg framåt tillsammans.
Vårt mål är alltid att våra kunder ska vara helt nöjda med sina smycken, och vi beklagar djupt att din upplevelse inte har levt upp till förväntningarna. Vi har gjort flera kostnadsfria justeringar för att försöka möta dina önskemål, och vi vill väldigt gärna fortsätta dialogen personligen för att hitta en lösning som känns rätt för dig.

Du är varmt välkommen att svara på vårt senaste mejl eller ringa oss tillbaka om du har möjlighet, så ser vi fram emot att hjälpa dig vidare.

VD/Grundare, VANBRUUN

Fick oerhört fin och proffsig hjälp av…

Fick oerhört fin och proffsig hjälp av Johan att matcha vigselring till min förlovningsring. Hade jag beställt online hade jag nog inte landat i samma val så jag rekommenderar starkt att gå och prova på plats och få hjälp av ett proffs. Väldigt nöjd med mitt val och tacksam för super service!

9 juin 2026

Réponse de VANBRUUN

Stort tack för din recension! Det gläder oss verkligen att Johan kunde hjälpa dig att hitta en vigselring som passade så fint till din förlovningsring.

Trevlig och kunnig!

Johan var mycket trevlig och tillmötesgående men gav ändå sin åsikt om man bad om den. Perfekt avvägt bemötande i en sån här situation! Dessutom kändes han väldigt kunnig.

9 juin 2026

Réponse de VANBRUUN

Stort tack för din recension! Vi är så glada att höra att du fick all hjälp du behövde av Johan.

Varmt välkommen tillbaka!

VD/Grundare, VANBRUUN

Veldig fornøyd med hjelpen vi fikk!

Veldig fornøyd med hjelpen vi fikk!
Fikk hjelp av Emilia!
Fikk muligheten til å se på andre ringer og prøve ut de forskjellige størrelsene mens vi var der!

6 juin 2026

Réponse de VANBRUUN

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er utrolig glade for å høre at dere fikk så god veiledning og hjelp av Emilia, og at besøket førte til at dere fant ringene dere ønsket.

CEO/Founder, VANBRUUN

Tack bästa Erika för din service och…

Tack bästa Erika för din service och för att du fick oss att känna oss speciella!

Réponse de VANBRUUN

Stort tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att Erika kunde ge er en så personlig och minnesvärd upplevelse.

Varmt välkommen tillbaka!

Great experience.

Réponse de VANBRUUN

Thank you for your lovely feedback! We are so pleased to hear that your experience with us was such a positive one.

You’re very welcome back anytime!

God hjelp fra ansatte

Réponse de VANBRUUN

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at teamet vårt kunne være til hjelp under besøket ditt. Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Dyktig

Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen hos vanbruun. Godt ivaretatt og fikk veiledningen jeg trengte. Anbefales!

Réponse de VANBRUUN

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du hadde en god opplevelse hos oss og fikk veiledningen du trengte.

Vi ønsker deg varmt velkommen tilbake.

God service

God service, og kompetente mennesker - et ekstra pluss med vakker Nordnesjente

Réponse de VANBRUUN

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du hadde en god opplevelse hos oss og opplevde servicen som profesjonell. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake.

CEO/Founder, VANBRUUN

Absolutely fantastic experience with…

Absolutely fantastic experience with Aleksandra in the Copenhagen store. She was truly listening and helped me choose the perfect ring, even though I was running short on time. Order placed, can't wait to see it!

31 mai 2026

Réponse de VANBRUUN

Thank you so much for your kind review! We are so pleased to hear that Aleksandra made your visit to our Copenhagen showroom such a positive experience. It means a lot to us that she could help you find the right ring. We would love to welcome you back anytime.

CEO/Founder, VANBRUUN

We are highly satisfied with our experience

We are highly satisfied with our experience at VANBRUUN, Amterdam. Since we stepped in to the store for our Wedding band appointment, we were pleasantly greeted by Mari’s hospitality. Throughout our appointment, Mari was super helpful and knowledgeable, to make our decision as easy and flawless as possible. We would highly recommend this place if you are looking for calm environment with highly professional service, not to mention the beautiful ring selection to choose from. Thank you for your hard work, Mari!

31 mai 2026

Réponse de VANBRUUN

Thank you so much for your wonderful review! We are delighted to hear that you had such a positive experience with us and that Mari was able to guide you through the process with both care and expertise.

Vanbruun - Review after consultation

Johan var otroligt hjälpsam genom hela processen och gjorde det enkelt för oss att hitta den perfekta ringen utifrån våra önskemål. Vi är väldigt glada och tacksamma över att ha fått hjälp av honom.

Han är professionell, lyhörd och engagerad, med en förmåga att verkligen förstå kundens behov och önskemål. Johan skapade en trygg och positiv upplevelse från början till slut.

Vanbruun ska vara stolta över att ha en medarbetare som Johan. Hans kunskap, servicekänsla och positiva energi gör verkligen skillnad för kunderna.

Réponse de VANBRUUN

Stort tack för er fina recension! Vi är så glada att höra att Johan kunde ge er en så positiv upplevelse genom hela processen. Det betyder mycket för oss att ni fick den hjälp och vägledning som behövdes för att hitta rätt ring utifrån era önskemål.

VD/Grundare, VANBRUUN

Great service and a very nice…

Great service and a very nice experience 👏🏻

Réponse de VANBRUUN

Thank you so much for your kind review! We are very happy to hear that you had such a positive experience with us.

It means a lot that you took the time to share your feedback.

CEO/Founder, VANBRUUN

Super flink å hyggelig hjelp

Super flink å hyggelig hjelp. Setter veldig stor pris på hjelpen vi fikk i dag og tipsene du ga oss tusentakk

Réponse de VANBRUUN

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at dere fikk god hjelp under besøket deres.

Det betyr mye for oss at dere tok dere tid til å dele opplevelsen, og vi håper dere er fornøyde med valget deres.

Kunnig vägledning

Mitt besök hos van Bruun var värt tiden och besväret att ta sig dit. Jag mötte Olivia gav ett professionellt, engagerat och kunnigt bemötande. Jag uppskattade hennes förmåga att lyssna in mina önskemål och ge vägledning som kändes både personlig och välgrundad. Med det som bakgrund så både hoppas, och tror att jag att jag gjort rätt val i denna djungel av stenar.

28 mai 2026

Réponse de VANBRUUN

Stort tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du fick en positiv upplevelse hos oss och att Olivia kunde bidra med både kunskap och engagemang under ditt besök. Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss och hoppas få välkomna dig tillbaka framöver.

VD/Grundare, VANBRUUN

Fikk meget god hjelp av Emilia!

27 mai 2026

Réponse de VANBRUUN

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at Emilia kunne hjelpe deg på en så god måte.

Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

CEO/Founder, VANBRUUN

En savoir plus sur les différents types d'avis.