Oplichting een jas besteld en 5weken moeten wachten +59€ lichter,is gewoon chinese troep slechte kwaliteit en de maten kloppen niet
Lisez les avis des autres
Al mijn oude VanLiers, 5 paren, werden te klein en had andere nodig. (Had me niet gerealiseerd dat er van alles zo dicht bij elkaar zou komen in voetaandoening, schoenmaat, budget en omstandigheden.)... Voir plus
L'entreprise a répondu
draag al jaren van lier schoenen, en had nu een paar half hoge model Frits die na 7 maanden scheurtjes vertoonde. ik heb dit nog nooit meegemaakt dus opgestuurd naar de klantenservice. Daar hebben ze... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kocht een paar leren Sneakers omdat ik nogal moeilijke voeten heb en kunststof mij geen steun genoeg geven. Zelfs dure sportmerkschoenen zijn nog vaak v kunststof. En daar deze een schappelijke prijs... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
VANLIER is al meer dan 200 jaar een toonaangevend internationaal schoenenmerk. Een merk waarbij kwaliteit, vakmanschap, design en innovatie op het gebied van duurzaamheid de boventoon voeren.
Coordonnées de contact
Iabc 5258-A, 4814 RD, Breda, Pays-Bas
- +31(0)8008265437
- klantenservice@vanlier.nl
- www.vanlieroutlet.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Altijd juiste pasvorm.
Zoals wordt aangegeven door van Lier is de pasvorm altijd gelijk aan eerder gekochte schoenen. Dat is altijd prettig bij bestellingen online.

Warm aanbevolen
Meerdere malen heb ik bij van Lier besteld. Elke keer snel en netjes geleverd en de kwaliteit, de pasvorm en de kwaliteit van de schoenen is als altijd uitstekend.

Super Afther Sails.
Super Afther Sails.
Schoenen besteld in de sail, laatste paar. Helaas heeft vervoerder ze niet thuis geleverd, maar direct teruggestuurd. Was te druk door black Friday. Opnieuw bestellen niet mogelijk. van Lier gebeld.. (gratis nummer overigens). de dame die ik sprak (Lilian) was heel behulpzaam en wilde kijken of ze de retourzending kon opvangen en weer naar mij toe sturen. (gelet op eerdere ervaringen van mij met Ambtenaren die zeggen zich te gaan inspannen had ik er een hard hoofd in). gisteren werd ik door deze dame teruggebeld. ze had mijn schoenen weten te onderscheppen en naar mij opgestuurd. vandaag al ontvangen en ze passen ook nog eens

Réponse de VanLier Outlet
Snelle levering, goede schoenen. Duurde wel even voordat geld retour was, en de maattabel op de site lijkt mij niet te kloppen (daarom had ik eerst ook per abuis een maat te groot besteld).

Réponse de VanLier Outlet
Geweldig pasvorm en fantastische…
Geweldig pasvorm en fantastische shoenen.
Al jarenlang uiterst tevreden over service en product !

Réponse de VanLier Outlet
Wel betaald, nog niets onderweg na bijna 4 dagen!
Donderdag jl. een bestelling gedaan en betaald. Inmiddels is het maandag en nog steeds niets onderweg! Hoezo "de volgende dag geleverd bij bestelling voor 15.00 uur"??
Er zijn nu bijna vier dagen om.
Update: Heb inmiddels 2x gebeld en 2x gemaild maar in de app nog geen enkele beweging.

Réponse de VanLier Outlet
Belofte niet nakomen qua levering
Belofte niet nakomen qua levering, voor 15:00 uur bestellen = volgende dag in huis. Voor het eerst online 2x sneakers besteld bij VanLier meer dan een week geleden op 21-6. 2x contact per email en 1x telefonisch met klantenservice qua reclamatie levering, gem. na 2 dagen reactie op email. Door storing bij VanLier heeft het langer geduurd en nu wel ingepakt per 27-6 klaar voor verzending DHL, wacht op trackingnummer. Tot op vandaag 30-6 nog geen DHL nummer ontvangen en geen schoenen. We zijn 9-10 dagen verder. Kortom, begrip voor overmacht hebben we allemaal maar 1,5 week??? Mijn nieuwe VanLier sneakers kunnen helaas niet mee op zomervakantie. Ik doe dus maar een greep uit mijn schoenen van vergelijkbare merken/kwaliteit, jammer VanLier.

Réponse de VanLier Outlet
Kocht een paar leren Sneakers omdat ik…
Zelfs dure sportmerkschoenen zijn nog vaak v kunststof. En daar deze een schappelijke prijs hadden was ik snel overstag. Geen spijt. Vlak na de aankoop een middagje id stad gelopen zonder pijnlijke voeten. Zo tevreden, ook over de prijs en kwaliteit,dat ik er gelijk een paar nette schoenen achteraan gekocht heb en die lopen ook geweldig! Ben zeer content met mijn aankopen. Van Lier dank, ook vh onderhoudsadvies.

Réponse de VanLier Outlet
De kwaliteit van de van Lier schoenen is geweldig
De kwaliteit van de van Lier schoenen is geweldig. Of het nu sneakers zijn of nette schoenen het loopt altijd goed.
Wanneer je iets besteld is het vaak de volgende dag al verstuurd.
Ik vind het een super bedrijf.
Groet, Patrick

Réponse de VanLier Outlet
Heel mooie sneakers gekocht bij Van Lier…
2 paar heel goede en kwalitatieve sneakers bij van Lier gekocht. Ze zitten heerlijk en je voelt haast niet dat je ze aanhebt. Bestellen ging goed en ze werden al na 2 dagen bezorgd. Ik ben er heel blij mee en verwacht er nog lang mee te doen

Réponse de VanLier Outlet
Aanrader voor de toekomst.
Makkelijk bestellen en snelle en correcte aflevering. Mooie schoenen.

Uitstekend product.
Uitstekend product tegen een gunstige prijs, waarbij het bestel- en leveringsproces makkelijk verloopt. Lof voor deze site van Van Lier Outlet.

Ook de 2e bestelling was snel gedaan
Ook de 2e bestelling was snel gedaan. De bezorging was vlot en goed. Met veel plezier draag ik afgewisseld mijn mooie en degelijke Van Lier schoenen.
Heel blij met mijn Outlet Van Lier schoenen. TOP!

Réponse de VanLier Outlet
Duidelijk website waarop je goed kunt…
Duidelijk website waarop je goed kunt zoeken. Levering is vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.