Viktors Farmor Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Viktors Farmor er god til at sørge for at dejligt fællesskab på rejsen og tager samtidig hånd om gæsternes individuelle ønsker. Havde mange skønne oplevelser. Måske er programmet nogengange lidt for f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en skøn ferie til det nordlige, smukke Rumænien, hvor vi kom rundt og oplevede en masse. Bl.a. kom vi til små lokaliteter og mødte mennesker, som vi kun fik adgang til takket være vores gui... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Viktors Farmor er mit foretrukne rejseselskab, hvor vi rejser i mindre grupper på ture hvor vi ofte oplever noget ud over det sædvanlige og bor på godt beliggende hoteller. Denne gang besøgte vi egen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var på den mest fantastiske rundrejse i Peru. Irene vores rejseleder kan ikke få roser nok, kunne svare på stort set alt, fortalte meget detaljeret om stort set alt, både nutid og historie. Vor... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages
  2. Voyagiste

À propos de Viktors Farmor

Écrit par l'entreprise

Viktors Farmor er et 100 % dansk, familieejet rejsebureau med speciale i grupperejser med fokus på natur og kultur. Vi har 25 års erfaring med unikke grupperejser i hele verden. Vi er kendte for at rejse til de mindre besøgte hjørner af verden og væk fra de gængse turistruter. Farmor Kirsten og hendes to sønner, Esben og Gudik, står i spidsen for rejsebureauet, og vi er i alt ca. 20 dygtige og dedikerede rejseentusiaster på kontoret. Derudover har vi omkring 100 danske rejseledere tilknyttet vores ca. 400 årligt udbudte grupperejser.

Når du er på en grupperejse med Viktors Farmor, får du mindre grupper, som, vi mener, giver større oplevelser. Vi har nøje udvalgt vores dansktalende rejseledere, og derudover er drikkepenge til både guider og chauffører inkluderet i prisen, samt på de nævnte ture i dagsprogrammet.

Og hvem er Viktors Farmor så?
Viktors Farmors borgerlige navn er Kirsten Gynther Holm. Hendes brændende interesse for den islamiske verden og dens farverige kultur betød, at hun i 1979 tog springet over i antropologiens og etnografiens verden. Hun startede med lejlighedsvist at arrangere rejser for venner og bekendte i Mellemøsten. Det blev imidlertid i 1996 så omfattende, at Kirstens ældste søn sagde: Hvorfor laver du ikke et rejsebureau?

"Mit kerneområde er minoriteter. Jeg vil gerne møde dem på en god måde; i øjenhøjde og med åbent sind" – citat Kirsten Gynther Holm aka. Farmor.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

291 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Intens rejse…

Meget velorganiseret og spændende rejse på langs af Vietnam. Eminent rejseleder. Value for money!

22 décembre 2025

Kære Jakob.

Mange tak for din tilbagemelding. Det glæder os at høre, at rejsen på langs af Vietnam har været både velorganiseret og spændende, og at rejselederen Tuyen har gjort et særligt indtryk.

Vi er også glade for, at du oplevede god værdi for pengene.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har haft flere gode oplevelser med…

Jeg har haft flere gode oplevelser med Viktors Farmor - et selskab man kan regne med.

25 juin 2025
Avis spontané

Kære Anna.

Tusind tak for dine pæne ord.

Det glæder os meget at høre, at du har haft flere gode oplevelser med Viktors Farmor, og at vi er et rejsebureau, du føler, du kan regne med.

god rejseleder

god rejseleder, måske så vi for få gamle spanske huse

15 décembre 2025

Kære Lilian.

Tak for din tilbagemelding. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med rejselederen – det betyder meget for os. Og tak for din kommentar om ønsket om at se flere gamle spanske huse. Det giver vi videre.

Fantastik oplevelse i Ecuador

Fantastik oplevelse i Ecuador - regnskoven - Galápagos, med en helt suveræn guide. Kan kun anbefales.

15 décembre 2025

Kære Kisser.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at rejsen til Ecuador med både regnskov og Galápagos øerne blev en fantastisk oplevelse for dig.

Tak for din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super professionel dansk og bhutansk…

Super professionel dansk og bhutansk guide. Fantastisk tur i et fantastisk land med et fantastisk rejsebureau. God service, både for under og efter rejsen. Vi har haft en oplevelse for livet med Viktors farmor. Vi vender helt sikkert tilbage.

13 novembre 2025

Kære Lisbeth.

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os meget at læse, at både den danske rejseleder og bhutanske guide har bidraget til en tryg og vellykket rejse, og at I har haft en oplevelse, som vil blive husket længe.
Bhutan er et ganske særligt land, og vi er glade for, at både rejsen og servicen før, under og efter levede op til jeres forventninger.

Rundrejse Laos og Cambodia

Alt fungerede tilfredsstillende som forventet. Gode guider. Kan anbefales.

8 décembre 2025

Kære Steen.

Tusind tak for din tilbagemelding. Det glæder os at høre, at alt fungerede som forventet, og at du var tilfreds med guiderne. Det er netop den tryghed og kvalitet, vi stræber efter på vores rejser.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har rejst med Viktors Farmor i mange…

Har rejst med Viktors Farmor i mange år. De er altid gode

Kære Anne.

Tusind tak for din tillid gennem mange år. Det betyder meget for os at høre, at du igen og igen har haft gode oplevelser med Viktors Farmor. Vi sætter stor pris på din loyalitet og på, at du har lyst til at rejse med os igen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Rejsen var vel arrangeret og i…

Rejsen var vel arrangeret og i overensstemmelse med programmet.
Guidningen var efter min mening for fokuseret på historien om templer og religion og kunne med fordel væresuppleret med flere oplysninger om det moderne Japan.
Et enkelt indslag med en dansk underviser (laurits) fra et universitet i Kyoto var således en succes.
Personligt havde jeg en dårlig oplevelse på hotellet i Nara, hvor jeg havde brug for at konsultere en læge.
I receptionen afslog man at hjælpe turlederen med at finde en læge.
Den tilkaldte japanske guide (Keito) kendte heldigvis en lægeklinik, hvor jeg fik den nødvendige hjælp.
Overvej om dette hotel skal bruges fremover !
Da jeg havde bestilt rejsen til Japan, fik jeg umiddelbart efter en stribe reklamer for kommende rejser med Vik.Far.
Det vil jeg gerne have frabedt mig, hvis jeg en anden gang vælger V.F
Hvis en lignende tur arrangeres igen, vil jeg foreslå et besøg i Ise helligdommen, som er et helt centralt sted med en usædvanlig bygningshistorie.
Mvh

Alt var godt.

Kære Marianne.

Tak for din tilbagemelding. Det glæder os at høre, at alt var godt, og at rejsen levede op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er som altid nogle spændende…

Det er som altid nogle spændende rejsemål Viktors Farmor finder.
Alt fungerer godt

Kære Leif.

Tusind tak for din tilbagemelding. Det glæder os at høre, at du igen oplever, at vores rejsemål er spændende, og at alt fungerer godt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Spændende område, fantastisk rejseleder, fantastisk lokalguide og enestående gruppe

Super god dansk rejseleder og lokalguiden var helt i topklasse. Det var en super god oplevelse. Alle i gruppen havde rejst i Indien før. Det var som at rejse med sin familie.
Dejligt at turen blev gennemført selv om vi ikke var så mange i gruppen.
Stor ros til VF

22 novembre 2025

Kære Ole.

Tusind tak for din varme og meget fine tilbagemelding. Det glæder os at høre, at både den danske rejseleder og lokalguiden gav jer en oplevelse i topklasse, og at stemningen i gruppen var så tryg og nærværende. Når en rejse føles som at være af sted med familie, ved vi, at noget er lykkedes helt særligt.

Vi er også glade for, at du fremhæver gennemførelsen af rejsen, selv med en mindre gruppe. Det er vigtigt for os at holde fast i de rejser, vi tror på – og give gæsterne den oplevelse, de har glædet sig til. Tak for den store ros.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt “ spiller” fra man mødes i…

Alt “ spiller” fra man mødes i lufthavnen til man er retur til udgangspunktet!👍

Kære Lene.

Tak for din tilbagemelding. Det glæder os at høre, at hele rejsen fungerede godt – fra første møde i lufthavnen til hjemkomsten. Netop den sammenhæng og tryghed hele vejen igennem er noget, vi lægger stor vægt på.

Skøn tur til Marrakech

Skøn tur til Marrakech. Meget vidende og grundig rejseleder…og hyggelig lokal guide!
Meget forskellige oplevelser på så få dage, har virkelig været hele vejen rundt.

Kære Lene.

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at turen til Marrakech bød på mange forskellige oplevelser på kort tid, og at både rejselederen og den lokale guide bidrog med viden, grundighed og en god stemning undervejs.

Fantastiske rejser

Gode guider, både danske og lokale. Godt og fyldigt program. Fin størrelse på rejsegruppen. Stort set alt klapper bare på rejserne, og hvis det glipper finder guiderne altid på et fint alternativt.

Kære Dorthe

Tak for din grundige og positive tilbagemelding. Det glæder os at høre, at både de danske og lokale guider gjorde en forskel, og at programmet, gruppestørrelsen og helheden fungerede godt. Netop evnen til at finde gode løsninger undervejs er noget, vi sætter stor pris på hos vores rejseledere.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rundrejsen til storslåede Marokko og den venligste lokalbefolkning.

Vi havde i november den bedste oplevelse på vores rundrejse i Marokko med Viktors Farmor. Virkelig et professionelt rejsebureau som gjorde turen både tryg og utroligt interessant for os. Vores danske guide Ulla var helt fantastisk og med sin store erfaring i den arabiske kultur og historie kunne hun, sammen med vores marokkanske guide Hassan, føre os igennem de mest fantastiske naturoplevelser, historiefortællinger og møder med de lokale.

12 novembre 2025

Kære Heidi.

Tusind tak for din meget fine og udførlige tilbagemelding. Det glæder os virkelig at høre, at rundrejsen i Marokko blev så god en oplevelse, og at I følte jer både trygge og godt guidet hele vejen. Det betyder meget for os, at vores rejseledere med viden, erfaring og engagement kan åbne døren til både naturen, historien og mødet med de lokale – og det er dejligt at høre, at samspillet mellem den danske rejseleder og den lokale guide gjorde netop dette for jer.

Vi håber at byde jer velkommen på en ny rejse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Viktors Farmor er et godt alternativ til rejser på egen hånd

Jeg rejser stort set altid som backpacker, hvor jeg selv arrangerer tingene. Grupperejser er som udgangspunkt slet ikke mig.
Men et par gange har jeg gjort en undtagelse, når det har givet mening. Senest i november 2025, hvor jeg var på grupperejse med Viktors Farmor til Uganda og Rwanda.
Det var en veltilrettelagt rejse med verdens bedste rejseleder. Det blev til mange store oplevelser - blandt andet mit livs største oplevelse med dyr, da jeg var på gorillatrek og helt tæt på hele Ugandas yngste gorillababy på kun tre måneder, gorillamor og så den store silverback. Det var MAGISK.
Et enkelt sted (faktisk på hele rejsens mest luksuriøse hotel) var servicen helt i bund ved indtjekning, som tog mere end halvanden time. Men her trådte rejselederen i karakter.
Alt i alt en topgod oplevelse at rejse med Viktors Farmor, selv om jeg langt fra er den typiske grupperejseturist.

Kære Lars.

Tusind tak for din meget personlige og nuancerede tilbagemelding. Det glæder os særligt at høre, at rejsen til Uganda og Rwanda gav så stærke oplevelser – og at selv du, som normalt rejser på egen hånd, oplevede, at grupperejsen gav mening. Mødet med gorillafamilien lyder helt enestående, og vi forstår godt, at netop den oplevelse har sat sig dybt.

Vi sætter stor pris på din tillid – ikke mindst fordi du ikke ser dig selv som den typiske grupperejsende.

Godt arrangeret

Godt arrangeret, god guide, gode hoteller, top klasse oplevelser.

Kære Niels Peter.

Tak for din tilbagemelding. Det glæder os at høre, at både arrangementet, guiden, hotellerne og oplevelserne levede op til dine forventninger. Det er netop den samlede kvalitet, vi stræber efter på vores rejser.

Godt tilrettelagt reise

Godt tilrettelagt reise. Svært dyktig lokal guide som lærte oss mye om landet. Også dyktig dansk guide. Spennende overnattings steder. Stort sett spennende stopp underveis på dags rutene. En enorm lærerik reise.

22 novembre 2025

Kære Lise.

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at rejsen var godt tilrettelagt, og at både den lokale guide og den danske rejseleder gav jer stor indsigt i landet. Det er også dejligt at læse, at overnatningsstederne og stoppene undervejs bidrog til en lærerig og spændende helhedsoplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en fantastisk rejseleder

Vi havde en fantastisk rejseleder, som kendte alt til Veitnamesisk kultur og historie og det samme om dansk kultur.

Kære Kirsten.

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at Tuyen med sit indgående kendskab til både vietnamesisk kultur og historie – og med blik for den danske kontekst – gav jer en ekstra god og sammenhængende oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

God guide somvar inde i tingene

God guide somvar inde i tingene. Opholdsstedet var fint.

Kære Linda.

Tak for din tilbagemelding. Det glæder os at høre, at guiden var godt inde i tingene, og at opholdsstedet levede op til dine forventninger.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus