Viktors Farmor er god til at sørge for at dejligt fællesskab på rejsen og tager samtidig hånd om gæsternes individuelle ønsker. Havde mange skønne oplevelser. Måske er programmet nogengange lidt for f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde en skøn ferie til det nordlige, smukke Rumænien, hvor vi kom rundt og oplevede en masse. Bl.a. kom vi til små lokaliteter og mødte mennesker, som vi kun fik adgang til takket være vores gui... Voir plus
L'entreprise a répondu
Viktors Farmor er mit foretrukne rejseselskab, hvor vi rejser i mindre grupper på ture hvor vi ofte oplever noget ud over det sædvanlige og bor på godt beliggende hoteller. Denne gang besøgte vi egen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi var på den mest fantastiske rundrejse i Peru. Irene vores rejseleder kan ikke få roser nok, kunne svare på stort set alt, fortalte meget detaljeret om stort set alt, både nutid og historie. Vor... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Thomasminde, 8380 , Trige, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Dejlig veltilrettelagt og spændende tur til Patagonien
Flotte udsigter og godt selskab
Har lige været på én fantastisk rejse til Sri Lanka med Viktors Farmor. En virkelig dejlig oplevelse.
En meget veltilrettelagt tur, hvor de dygtige guider, Frank og den lokale Danny, flittigt delte ud af deres store viden om landet, kulturen og religionen. Begge meget kompetente og man følte sig i trygge hænder.
Der var mange interessante og meget forskellige arrangementer på turen, som man aldrig selv ville kunne finde eller arrangere, og her kom Dannys lokalkendskab og sprog os tilgode.
Så bestemt ikke sidste gang jeg rejser med Viktors Farmor.
FANTASTISK!!!!
Den bedste reje i mit liv♥️♥️♥️♥️
Tuien er den bedste guide 💕
Gode og originale destinationer. Guider med indsigt og lokale samarbejdspartnere. Behagelige hotelvalg.
God planlægning igennem hele forløbet. Dygtig rejseleder, som kendte destinationen godt, samt dygtig lokal guide, som altid var behjælpelig med at forklare lokal skik og brug. Interessante udflugtsmål hver dag. Min eneste anke er at udrejsen var med natfly, så første dag var vi ret trætte.
Turen var så veltilrettelagt, at det er svært ikke at være begejstret. Tak til Tuyen for professionalitet og personlighed i et perfekt miks.
Det var en på alle måder fanatstisk tur i Vietnam. Spændende land, Veltilrettelagt tur. Alt klappede. men vigtigst af alt - vores fuldstændig fantastiske dansk-vietnamesiske guide Tuyen. Ham rejser vi gerne med en anden gang.
Første gang og ikke sidste gang jeg rejser med jer. Jeres service er i top fra rådgivning, til bestilling, til modtagelse i lufthavnen og til destinationen.
Jeres rejseleder i Vietnam Tuyen er uovertruffen og giver meget mere end man kan forvente. Det blev min rejse for livet i mange år. Svært at finde en ny destination der kan leve op til dette niveau hele vejen rundt.
Velforberedte og eventyrlige rejser.
Masser af spændende oplevelser, gode hoteller og alligevel plads til sjove udfordringer, da de rejser jeg har været med på, har gået til lande som måske ikke lige er de nemmeste at rejse i.
God service fra start til slut. Lige fra planlægningen af rejsen til lufthavnen, hvor en repræsentant fra Victors farmor stod parat med hjælp og vejledning til vi nåede Vietnam, hvor den bedste rejseleder Tuyen tog imod os, og gav os en uforglemmelig oplevelse. Kombinationen af at have boet i Danmark og hans store kærligheden til Vietnam var fantastisk.
God service og fin information omkring rejsen
Skøn tur til Jordan. God guide, glimrende rejseleder, fint program, utroligt hyggelig gruppe. Alt klappede🥰
Jeg har nu rejst med Viktors Farmor 3 gange. Alle 3 rundrejser og de har alle været fantastiske.
Det der skiller sig ud er at V.F. formår at vise os flere sider af landet man besøger. Det er ikke kun glansbilledet. Det er ægte, råt, smukt og en fantastisk oplevelse.
Kan du lide at dase og sove længe, så er rejserne ikke for dig - men er du den der gerne vil opleve, se og have dygtige og relevante guider, så er V.F. det rigtige sted.
Jwg er også glad for at man ved hvad priserne er - ingen overraskelser, ingen extra. De håndtere bl.a. drikkepenge til hotel ansatte, tjenere osv.
Super godt program, gode overnatningssteder og meget professionelle guider.
Deltog i Julerejse til Umbrie. Det var en spændende rejse fyldt om med gode oplevelser hver dag. Mange af de mest spændende oplevelserne kunne jeg ikke selv havde planlagt, da det var kontakter, som vores søde, dygtige og altvidende guide kunne planlægge, da hun selv kendte de personer, vi besøgte. De blev derfor også meget autentiske. Jeg kan varmt anbefale denne julerejse.
Dygtig rejseleder der var integreret
i lokalsamfundet Meget vidende og dygtig på alle områder.Mange gode oplevelser tæt på lokal befolkningen.Maden var hel i top på alle områder
Når det hele ikke fortjener 5 stjerner skyldes indkvartering som ikke var i orden hvad angår standarden af soveværelse og badeværelse

Réponse de Viktors Farmor
Jeg rejste med Victors farmor på vandreferie for et par år siden og vores guide var fuldstændig uforberedt og uvidende. Derudover prøvede hun at slippe let om arbejdet, hun ville ikke hjælpe tilskadekomne og hendes attitude var som var vi utidigt krævende skolebørn. Hun sad tungt på den lokale guide og forhindrede os i at få hjælp og oplysninger ad den vej. Alt i alt et dårligt bekendtskab for hele holdet.
Victors farmor valgte at ignorere kritikken; vi fik end ikke svar.
Jeg rejste i februar 2022, destination Cap Verde.

Réponse de Viktors Farmor