Viktors Farmor Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Viktors Farmor er god til at sørge for at dejligt fællesskab på rejsen og tager samtidig hånd om gæsternes individuelle ønsker. Havde mange skønne oplevelser. Måske er programmet nogengange lidt for f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en skøn ferie til det nordlige, smukke Rumænien, hvor vi kom rundt og oplevede en masse. Bl.a. kom vi til små lokaliteter og mødte mennesker, som vi kun fik adgang til takket være vores gui... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Viktors Farmor er mit foretrukne rejseselskab, hvor vi rejser i mindre grupper på ture hvor vi ofte oplever noget ud over det sædvanlige og bor på godt beliggende hoteller. Denne gang besøgte vi egen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var på den mest fantastiske rundrejse i Peru. Irene vores rejseleder kan ikke få roser nok, kunne svare på stort set alt, fortalte meget detaljeret om stort set alt, både nutid og historie. Vor... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages
  2. Voyagiste

À propos de Viktors Farmor

Écrit par l'entreprise

Viktors Farmor er et 100 % dansk, familieejet rejsebureau med speciale i grupperejser med fokus på natur og kultur. Vi har 25 års erfaring med unikke grupperejser i hele verden. Vi er kendte for at rejse til de mindre besøgte hjørner af verden og væk fra de gængse turistruter. Farmor Kirsten og hendes to sønner, Esben og Gudik, står i spidsen for rejsebureauet, og vi er i alt ca. 20 dygtige og dedikerede rejseentusiaster på kontoret. Derudover har vi omkring 100 danske rejseledere tilknyttet vores ca. 400 årligt udbudte grupperejser.

Når du er på en grupperejse med Viktors Farmor, får du mindre grupper, som, vi mener, giver større oplevelser. Vi har nøje udvalgt vores dansktalende rejseledere, og derudover er drikkepenge til både guider og chauffører inkluderet i prisen, samt på de nævnte ture i dagsprogrammet.

Og hvem er Viktors Farmor så?
Viktors Farmors borgerlige navn er Kirsten Gynther Holm. Hendes brændende interesse for den islamiske verden og dens farverige kultur betød, at hun i 1979 tog springet over i antropologiens og etnografiens verden. Hun startede med lejlighedsvist at arrangere rejser for venner og bekendte i Mellemøsten. Det blev imidlertid i 1996 så omfattende, at Kirstens ældste søn sagde: Hvorfor laver du ikke et rejsebureau?

"Mit kerneområde er minoriteter. Jeg vil gerne møde dem på en god måde; i øjenhøjde og med åbent sind" – citat Kirsten Gynther Holm aka. Farmor.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

291 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vel planlagt rejse med top oplevelser

Vel planlagt rejse med top oplevelser
Fantastisk rejseleder

10 avril 2026

Kære Ove.

Det glæder os at høre, at du oplevede rejsen som velplanlagt, og at programmet bød på store oplevelser undervejs. Vi er også meget glade for dine ord om Henrik Bjørn.

Venlig hilsen Mie Ellen Gynther, rejsekonsulent

Fantastisk rejse

Fantastisk rejse, der var tænkt på alt.

Kære Bente.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du havde en fantastisk rejse, og at du oplevede, at alt var gennemtænkt og godt tilrettelagt.

Fantastiske guider

Fantastiske guider, både den danske og den usbekiske. Godt tilrettelagt program med tid på egen hånd, men først og fremmest fordi det var et lille hold med skønne mennesker

Kære Susanne.

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at både den danske rejseleder og den usbekiske guide bidrog til en god oplevelse, og at programmet gav en god balance mellem fælles oplevelser og tid på egen hånd. Og ikke mindst er det dejligt at høre, at I havde et godt fællesskab i gruppen.

Rigtig dejlig tur til Japan

Rigtig dejlig tur til Japan.
Alt klappede, så det gør vi også😀

Kære Mogens.

Tak for din anmeldelse og det søde bifald.

Det glæder os at høre, at I havde en rigtig dejlig tur til Japan, og at alt forløb som planlagt.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen på en ny rejse en anden gang.

Alt var godt tilrettelagt

Alt var godt tilrettelagt. Guidens ledsagelse under turen var perfekt

Kære Bettina.

Det glæder os at høre, at rejsen var godt tilrettelagt, og at du oplevede guidens ledsagelse og støtte undervejs som en vigtig del af den gode oplevelse.

Vi håber, at byde dig velkommen på en ny rejse.

På forlænget weekend i Moldova

På forlænget weekend i Moldova
Virkelig godt tilrettelagt tur. Spændende at besøge et nyt land. Chisenau med smukke parker, rolling hills i landskabet, klippekloster, forsvarsmur mod Djengis Kahn, vin- og honningsmagning, Transnistrien og et par museer - alt guidet af en kyndig rejseleder

Kære Pia.

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse i Moldova, og at kombinationen af kultur, historie, natur og lokale smagsoplevelser gjorde indtryk.

Vi er også glade for dine pæne ord om rejselederen, som vi naturligvis sender videre.

Super oplevelse

Jeg har for 3. Gang været afsted med Viktors farmor og alle 3 gange har været nogle super dejlige oplevelser. Min sidste rejse var i april til Ecuador og Galápagosøerne. Vores rejseleder var fantastisk til at samle gruppen og give os nogle fantastiske oplevelser både dem i programmet og nogle mere impulsive. Hun tog alting roligt og skabte dermed et godt og trygt miljø. Jeg planlægger helt sikkert også den næste tur med Viktors farmor ❤️

17 avril 2026

Kære Mette.

Tusind tak for din fine anmeldelse og for endnu en gang at rejse med os.

Det glæder os meget at høre, at din tredje rejse med Viktors Farmor også blev en dejlig oplevelse. Ecuador og Galápagosøerne er en ganske særlig del af verden, og vi er glade for, at både de planlagte oplevelser og de mere spontane øjeblikke var med til at gøre rejsen god.

Det betyder også meget for os at læse, at rejselederen Katrine formåede at samle gruppen og skabe en tryg og rolig ramme undervejs. Det er netop den slags nærvær, der kan gøre en stor forskel på en rejse.

Den store Japanrejse.

Den store Japanrejse med mange meget flotte oplevelser, lækkert japansk mad, tid på egen hånd, mindre gruppe på 20 og et par fantastiske rejseledere. Konceptet kan nok ikke udføres bedre.

4 avril 2026

Kære Peter.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at Den store Japanrejse levede op til forventningerne med store oplevelser, spændende japansk mad og en god balance mellem fælles program og tid på egen hånd.

Vi ved også, hvor meget gruppestørrelsen og rejselederne betyder for den samlede oplevelse, så det er dejligt at høre, at netop det fungerede så godt på jeres rejse.

Din kommentar om, at konceptet næsten ikke kan udføres bedre, gør os både stolte og taknemmelige.

Veltilrettelagt

Veltilrettelagt, dygtig guide og gode oplevelser

27 avril 2026

Kære Marianne.

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du var tilfreds med både programmet, rejselederen og de mange oplevelser undervejs.

Noté 5 sur 5 étoiles

En fantastisk tur til Japan.

At vi ikke kunne mellemlande i Doha, forhindrede os ikke i at komme afsted. At Lufthansa strejkede, da vi skulle hjem, var heller ingen hindring for Viktors Farmor. Ikke et sekund tvivlede jeg på. at det skulle de nok klare.
Selve turen var fantastisk, med en super kompetent dansk guide og ditto Japanske.
Kan kun anbefales

28 mars 2026

Réponse de Viktors Farmor

Hej Sanne, tak for at dele din begejstring for rejsen og ikke mindst for at anerkende vores rejsekonsulenters hårde arbejde med at få jer ad andre veje til og fra Japan. Det sætter vi pris på, at du påskønner, for det har ikke været let (endsige billigt). Selv har jeg endnu ikke besøgt Japan, men for hver gæst, der roser rejserne dertil får jeg mere og mere lyst til at se hvad hele hypen handler om (-: bedste hilsner fra Gudik Holm Plews, partner og HR

Hej farmor

Hej farmor

24 décembre 2025
Avis spontané

Kære Christian.

Tak for de 5 stjerner.

Du er meget velkommen til at dele dine oplevelser med Viktors Farmor i anmeldelsen.

Fantastisk rundrejse

Der var en god stemning på turen som rejselederen var med til at skabe. Vi fik hygget os som hold fremfor kun at være sammen med dem vi bestilte turen med

10 avril 2026

Kære Vibeke.

Tak for din fine beskrivelse af rejsen gennem Vietnam. Det glæder os at høre, at Tuyen var nærværende hele vejen, og at I fik et indblik i både naturen og kulturen fra nord til syd.

Vi håber at byde jer velkommen på en ny rejse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Victors - Rejser og Relationer.

Hos "Victors": I er nærmest en "familie-rejse-relation".
I har rejser til gode distinationer, men det har andre også. I distancerer jer positivt på flere måder:
1. Den historie I bygger på er sjov og tilknyttende.
2. I personliggør relationerne til kunderne i jeres sprog, beskrivelser og I guidernes forståelse og videregivelse af jeres DNA.
3. Unikke guider, som er stolte af at være Victorious
4. Guiderne formår at balancere deres professionalisme kombineret en stor grad af personlige relationer til gæsterne, og det gælder også de "stille og let glemte gæster". Omsorg og kontakt! Lene i Umbrien og Pia i Andalucien er forbilledlige til dette.
5. Altid mindre grupper = betydningsfuldt.
6. At være kunde/gæst hos Victors: Is traveling with your new family and friends, you just met "

Réponse de Viktors Farmor

Kære Peter, det varmer os alle sammen at læse så særlig en anmeldelse, som din. Som vores produktchef Rune Bjerrum skrev forleden, da han stolt delte din anmeldelse med ledelsen: "Det må være bedste Trustpilot anmeldelse vi nogensinde har fået! Den rammer alt det vi står for og gerne vil være". Og jeg er helt enig. tusind tak, fordi du tog dig tid til at formulere det hele. Og velkommen igen en anden god gang. Mvh Gudik Holm Plews, partner og HR.

Noté 5 sur 5 étoiles

En spændende ferie med rigtig relevant…

En spændende ferie med rigtig relevant tema og god tilrettelæggelse.

Hej

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede rejsen i Marokko som spændende, med et relevant tema og en god tilrettelæggelse.

Vi håber at kunne byde dig velkommen på endnu en ny rejse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fint rejsemål og godt koncept

Fint rejsemål og godt koncept. Passende størrelse gruppe, 16 personer, sværhedsgraden af vandrerturene passede med beskrivelsen.

Kære Eva.

Tak for din tilbagemelding – det glæder os at høre, at både rejsemålet og konceptet fungerede godt for dig.

Det er vigtigt for os, at gruppestørrelsen giver plads til både fællesskab og individuelle oplevelser, og at sværhedsgraden på vandringerne stemmer overens med det, vi beskriver.

Derfor er det godt at høre, at forventninger og oplevelse gik hånd i hånd.

Godt program, super guide

Virkelig godt program, og fantastisk guide

31 mars 2026

Kære Janne.

Tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du var glad for programmet, og at guiden gjorde rejsen til noget særligt.

Vi håber at byde dig velkommen på en ny rejse med os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mindre grupper og en fantastisk…

Mindre grupper og en fantastisk rejseleder

Kære Elisabeth.

Tak for din tilbagemelding – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Mindre grupper giver ofte bedre mulighed for nærvær og fleksibilitet undervejs, og med en dygtig rejseleder bliver oplevelsen løftet yderligere.

Velforberedte ture

Velforberedte ture, med kyndige danske guider, og vidende og informative nationale guider. Det gælder uanset om det har været Vietnam, Peru eller Australien. Mere af det, med masser af kultur, natur og det kulinariske.

20 avril 2026

Kære Jens.

Det er en fornøjelse at læse om dine oplevelser fra både Vietnam, Peru og Australien. Det er netop den kombination af engagerede danske rejseledere og dygtige lokale guider, der er med til at give rejsen både dybde og perspektiv.

Vi er glade for, at du fremhæver både kultur, natur og det kulinariske – det er tre af de elementer, vi selv lægger stor vægt på, når vi sammensætter vores rejser.

Spændende rejsemål

Spændende rejsemål, mange gode oplevelser, dygtige guider 😊

1 avril 2026

Kære Yvonne.

Tak for din tilbagemelding – det er en fornøjelse at høre, at rejsemålet har været spændende, og at du har fået mange gode oplevelser undervejs.

Noté 4 sur 5 étoiles

At i brugte megen tid på at det i det hele taget kunne lade sig gøre på trods af krigen i mellemøsten

At alle medrejsende møder med de samme intentioner, om at skulle opleve mest mulig på turen

20 avril 2026

Kære Edith.

Tak for din tilbagemelding – den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du oplevede vores indsats for at få rejsen gennemført under vanskelige omstændigheder, særligt i en tid præget af uro i Mellemøsten.

Det er vigtigt for os at finde løsninger, så vores gæster kan komme afsted på en tryg og veltilrettelagt måde.

Samtidig er det en stor styrke, når en gruppe deler samme nysgerrighed og lyst til at få mest muligt ud af rejsen. Det er ofte med til at skabe en særlig stemning og gode fælles oplevelser undervejs.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus