Viktors Farmor er god til at sørge for at dejligt fællesskab på rejsen og tager samtidig hånd om gæsternes individuelle ønsker. Havde mange skønne oplevelser. Måske er programmet nogengange lidt for f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde en skøn ferie til det nordlige, smukke Rumænien, hvor vi kom rundt og oplevede en masse. Bl.a. kom vi til små lokaliteter og mødte mennesker, som vi kun fik adgang til takket være vores gui... Voir plus
L'entreprise a répondu
Viktors Farmor er mit foretrukne rejseselskab, hvor vi rejser i mindre grupper på ture hvor vi ofte oplever noget ud over det sædvanlige og bor på godt beliggende hoteller. Denne gang besøgte vi egen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi var på den mest fantastiske rundrejse i Peru. Irene vores rejseleder kan ikke få roser nok, kunne svare på stort set alt, fortalte meget detaljeret om stort set alt, både nutid og historie. Vor... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Thomasminde, 8380 , Trige, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vel planlagt rejse med top oplevelser
Fantastisk rejseleder

Réponse de Viktors Farmor
Fantastiske guider, både den danske og den usbekiske. Godt tilrettelagt program med tid på egen hånd, men først og fremmest fordi det var et lille hold med skønne mennesker

Réponse de Viktors Farmor
Alt var godt tilrettelagt. Guidens ledsagelse under turen var perfekt

På forlænget weekend i Moldova
Virkelig godt tilrettelagt tur. Spændende at besøge et nyt land. Chisenau med smukke parker, rolling hills i landskabet, klippekloster, forsvarsmur mod Djengis Kahn, vin- og honningsmagning, Transnistrien og et par museer - alt guidet af en kyndig rejseleder

Réponse de Viktors Farmor
Jeg har for 3. Gang været afsted med Viktors farmor og alle 3 gange har været nogle super dejlige oplevelser. Min sidste rejse var i april til Ecuador og Galápagosøerne. Vores rejseleder var fantastisk til at samle gruppen og give os nogle fantastiske oplevelser både dem i programmet og nogle mere impulsive. Hun tog alting roligt og skabte dermed et godt og trygt miljø. Jeg planlægger helt sikkert også den næste tur med Viktors farmor ❤️

Réponse de Viktors Farmor
Den store Japanrejse med mange meget flotte oplevelser, lækkert japansk mad, tid på egen hånd, mindre gruppe på 20 og et par fantastiske rejseledere. Konceptet kan nok ikke udføres bedre.

Réponse de Viktors Farmor
At vi ikke kunne mellemlande i Doha, forhindrede os ikke i at komme afsted. At Lufthansa strejkede, da vi skulle hjem, var heller ingen hindring for Viktors Farmor. Ikke et sekund tvivlede jeg på. at det skulle de nok klare.
Selve turen var fantastisk, med en super kompetent dansk guide og ditto Japanske.
Kan kun anbefales

Réponse de Viktors Farmor
Der var en god stemning på turen som rejselederen var med til at skabe. Vi fik hygget os som hold fremfor kun at være sammen med dem vi bestilte turen med

Réponse de Viktors Farmor
Hos "Victors": I er nærmest en "familie-rejse-relation".
I har rejser til gode distinationer, men det har andre også. I distancerer jer positivt på flere måder:
1. Den historie I bygger på er sjov og tilknyttende.
2. I personliggør relationerne til kunderne i jeres sprog, beskrivelser og I guidernes forståelse og videregivelse af jeres DNA.
3. Unikke guider, som er stolte af at være Victorious
4. Guiderne formår at balancere deres professionalisme kombineret en stor grad af personlige relationer til gæsterne, og det gælder også de "stille og let glemte gæster". Omsorg og kontakt! Lene i Umbrien og Pia i Andalucien er forbilledlige til dette.
5. Altid mindre grupper = betydningsfuldt.
6. At være kunde/gæst hos Victors: Is traveling with your new family and friends, you just met "

Réponse de Viktors Farmor
En spændende ferie med rigtig relevant tema og god tilrettelæggelse.

Réponse de Viktors Farmor
Fint rejsemål og godt koncept. Passende størrelse gruppe, 16 personer, sværhedsgraden af vandrerturene passede med beskrivelsen.

Réponse de Viktors Farmor
Velforberedte ture, med kyndige danske guider, og vidende og informative nationale guider. Det gælder uanset om det har været Vietnam, Peru eller Australien. Mere af det, med masser af kultur, natur og det kulinariske.

Réponse de Viktors Farmor
At alle medrejsende møder med de samme intentioner, om at skulle opleve mest mulig på turen