Viktors Farmor er god til at sørge for at dejligt fællesskab på rejsen og tager samtidig hånd om gæsternes individuelle ønsker. Havde mange skønne oplevelser. Måske er programmet nogengange lidt for f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde en skøn ferie til det nordlige, smukke Rumænien, hvor vi kom rundt og oplevede en masse. Bl.a. kom vi til små lokaliteter og mødte mennesker, som vi kun fik adgang til takket være vores gui... Voir plus
L'entreprise a répondu
Viktors Farmor er mit foretrukne rejseselskab, hvor vi rejser i mindre grupper på ture hvor vi ofte oplever noget ud over det sædvanlige og bor på godt beliggende hoteller. Denne gang besøgte vi egen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi var på den mest fantastiske rundrejse i Peru. Irene vores rejseleder kan ikke få roser nok, kunne svare på stort set alt, fortalte meget detaljeret om stort set alt, både nutid og historie. Vor... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Thomasminde, 8380 , Trige, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fik meget at vide om dette land og set mange af dets gamle bygninger.

Réponse de Viktors Farmor
Kanon oplevelse, veltilrettelagt rundrejse. Kan bestemt anbefales

Réponse de Viktors Farmor
Spændende steder og en guide der kunne sit stof (Hanne Christensen) De lokale guides var heller ikke så ringe 😀

Réponse de Viktors Farmor
Kunne jeg give 10 stjerner fik de det.:-)
Jeg troede først ikke at vi kom afsted (Mellemøsten), vi var i den situation, at vi skulle mellemlande i Doha. Men der blev arbejdet hårdt på sagen og vi kom afsted.
Rundrejsen i Korea indfriede alle mine forventninger og lidt til. Medvirkende til det var også vores guide både den danske og Koreanske. Samt ikke at forglemme vores skønne chauffør Mr. Kahn. De var verdensklasse.:-) Hele vores gruppe svingede også godt sammen.
Det var et hårdt program for at få den optimale oplevelse ud af det.Og vi oplevede meget. Vi fik også mere end der egentligt var på programmet.
Så kan jeg jo altid komme tilbage for bare at være.
Jeg kan helt klart anbefale Viktors Farmor og det er ikke sidste gang jeg rejser med dem.
PS. tror mit hjerte er blevet i Korea:-)

Réponse de Viktors Farmor
Vi er netop kommet hjem fra Kinas land, hvor vi havde en fortrinlig rundrejse.
Storslået kultur og natur med overnatninger i flotte hotelværelser og resorts.
Servicen var i top, - alt var veltilrettelagt med venlighed, humor og stor social forståelse.
Der findes gode og rigtig gode rejseledere og så findes der Henrik Bjørn, vi kun kan betegne som exceptionel. Livserfaring på alle planer kombineret med indsigt i og kærlighed til mennesker og lokaliteter har været et privilegium at være vidne til.
Vi kan varmt anbefale rejseleder og rejseselskab.

Réponse de Viktors Farmor
Professionelt firma. Havde en fantastisk rejse til Kina. Alt fungerede godt og den danske rejseleder Frode er dygtig og et godt supplement til de lokale guider - en stor fordel at den danske rejseleder har boet i Kina og at han kunne tale noget kinesisk Rejselederen var utroligt vidende om kultur og historie. Jeg kan virkelig anbefale dette rejsebureau hvis du vil sikre dig at få oplevet de største attraktioner i Kina. Alt foregår i et roligt tempo og der gives også tid på egen hånd.

Meget spændende program,
Veludført tur.
Dygtig guide.
Lille rejsevant selskab.

Réponse de Viktors Farmor
Kan varmt anbefale Viktors Farmor. De har på alle måder levet op til mine forventninger og mere til. Meget kompetente og venligt personale. Selve turen var også helt fantastisk og med en rigtig god rejseleder. Bestemt ikke sidste gang jeg rejser med dem.

Réponse de Viktors Farmor
En rigtig skøn tur, hvor ALT var koordineret fint til mindste detalje. Dog med mulighed for at udfordre på egen hånd om man ønskede dette. En super kommunikativ guide, der virkelig forstod at rumme alle
Alt i alt en fantastisk tur...

Réponse de Viktors Farmor
God guide, vidste meget 👊🏼rigtig rigtig god ferie, der var ikke noget der manglede, måske et par kaffepauser😉

Réponse de Viktors Farmor
En kulturrejse af usædvanlig kvalitet og dybde
Vores deltagelse i Den store Kinarejse med Viktors Farmor blev en oplevelse af de sjældne. Rejsen var usædvanligt veltilrettelagt og gennemført med en sikkerhed, et overblik og en kvalitet, som gjorde, at man fra første dag kunne hengive sig helt til det, man var kommet for: at forstå, opleve og blive klogere.
Programmet var både ambitiøst og velafbalanceret. Vi mødte naturligvis de store historiske og kulturelle seværdigheder, men rejsens egentlige styrke lå i, at den hele tiden åbnede Kina som mere end monumenter og overskrifter. Undervejs fik vi et levende og nuanceret indblik i landets historie, samfund, hverdagsliv og mentale landskaber. Det er en sjælden kvalitet, når en rejse ikke blot viser et land frem, men gør det mere forståeligt.
Den afgørende grund til, at denne rejse hævede sig langt over det sædvanlige, var rejselederen Henrik Bjørn. Han er ganske enkelt en uovertruffen rejseleder. En gudsbenådet fortæller med en sjældent stor viden om det kinesiske liv og samfund. Han formidlede med indsigt, præcision og nærvær, og han havde den særlige evne at gøre selv komplekse sammenhænge både levende og vedkommende. Fra første øjeblik skabte han en varm, åben og inspirerende stemning i gruppen, og med ro, autoritet og overskud fik han hele rejsen til at forløbe fuldstændig gnidningsfrit. Det var i høj grad hans fortjeneste, at turen ikke blot blev vellykket, men helt ekstraordinær.
Også den praktiske side fortjener ros. Hoteller, transport og den samlede afvikling fungerede med imponerende præcision, og overalt mærkede man et højt professionelt niveau.
Den store Kinarejse med Viktors Farmor var for os ikke blot en god rejse, men en rejse af usædvanlig kvalitet og dybde. En oplevelse, der bliver stående. Vores varmeste anbefaling.

Réponse de Viktors Farmor
Fantastiske oplevelser sammen med en ligeså fantastisk og engageret rejseleder

Réponse de Viktors Farmor
Rigtig god oplevelse og der var styr på det hele.

Réponse de Viktors Farmor
Jeg ville gerne kunne give tre en halv stjerne, men 4 er for meget. Vores guide vidste for lidt, var for inkompetent til at give beskeder og til at fortælle. Den lokale guide fortalte den danske en hel del, som ikke blev oversat, men hun skulle også selv have vidst mere om landet, og ikke bare noget om historien.
Der var for meget gåen hurtigt igennem butiksgader, en park i Marrakesh eller lignende ville have været mere interessant, ligesom busturene kunne have været bedre med flere stop, så vi så mere til lokalområder, f.eks. et lokalt marked.

Réponse de Viktors Farmor
Vi var på en 12 dages rundtur i Marokko. Turen var meget varieret, i form af natur, kvalitet på spisesteder og hoteller. Guiden var meget kompetent, og deltagerantallet på 20 meget tilpas.
Stor ros til hele turen

Réponse de Viktors Farmor
God info på turen rejseleder er vidende om rejsemål Nogle ting er uden for mit interesse Men man kan jo ikke lave en grupperejse hvor alt er efter hver enkelts ønsker og interesse