Viktors Farmor er god til at sørge for at dejligt fællesskab på rejsen og tager samtidig hånd om gæsternes individuelle ønsker. Havde mange skønne oplevelser. Måske er programmet nogengange lidt for f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde en skøn ferie til det nordlige, smukke Rumænien, hvor vi kom rundt og oplevede en masse. Bl.a. kom vi til små lokaliteter og mødte mennesker, som vi kun fik adgang til takket være vores gui... Voir plus
L'entreprise a répondu
Viktors Farmor er mit foretrukne rejseselskab, hvor vi rejser i mindre grupper på ture hvor vi ofte oplever noget ud over det sædvanlige og bor på godt beliggende hoteller. Denne gang besøgte vi egen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi var på den mest fantastiske rundrejse i Peru. Irene vores rejseleder kan ikke få roser nok, kunne svare på stort set alt, fortalte meget detaljeret om stort set alt, både nutid og historie. Vor... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Thomasminde, 8380 , Trige, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Har været på en helt fantastisk tur til Peru.
Vi blev forkælet på alle parametre, så og oplevede det bedste af Peru, hotellerne lå stratetisk godt og maden var fantastisk.
Vores guide Irene gjorde det nemt for os, hum var en god formidler.

Réponse de Viktors Farmor
God guide, der holdt sammen på gruppen. Og var,god til at formidle viden
Vi fik set virekelig meget på de 11 dage
En fantastisk rejse gennem Marokko. En veltilrettelagt tur med mange spændende inspirerende indslag og godt guidet af både vores egen guide samt den lokale. Kan meget anbefales.
En helt fantastisk tur til Veitnam, alt var super tilrettelagt med en fantastisk guide som gjorde turen til en kæmpe oplevelse. Vi rejste med en fantastisk gruppe hvor vi kun var 23 personer.

Réponse de Viktors Farmor
Alt fungerede til tiden. Rejselederne (både dansk og uzbesk) var fremragende repræsentanter, der i fin harmoni fik hele gruppen til at finde sammen og svinge ualmindelig godt sammen. Personligt takker jeg for en uforglemmelig fødselsdag, hvor alle gjorde det til en festlig, rørende, bevægende og dejlig dag.

Réponse de Viktors Farmor
Top service, veluddannede guider, spændende ture.
Godt koncept med betalte entréer, drikkepenge mm

Réponse de Viktors Farmor
En helt igennem uforglemmelig oplevelse! Veltilrettelagt program og fantastiske guider så vi kunne bare nyde og opleve. De bedste anbefalinger herfra både til Viktors farmor og ikke mindst Sir Lanka.

Réponse de Viktors Farmor
Der var styr på alting. Ikke en eneste detalje kiksede.
Dejligt varieret program.
Ulla Dons var meget dygtig og empatisk til at lede sådan en flok. Måske kunne vi tænke os noget mere info omkring hvor lange køreture, vi havde foran os hver dag.
Men der var lagt gode pauser ind med indslag vi kunne se på vejen. Godt planlagt.
Og de lokale guider gjorde også et rigtigt godt stykke arbejde.
Vi har allerede anbefalet Viktors Farmor til andre.

Réponse de Viktors Farmor
En oplevelse vil jeg ikke sige, men en fantastik service fra Viktors farmor
Skulle på vandretur på Mallorca
På 1 vandring blev jeg dårlig med hjerte problemer.
Med meget god hjælp fra vores rejseleder Pia der fik vi fat en en læge, hvorefter jeg blev indlagt på Las Palmas sygehus med hjerte problemer
Jeg vil sige tusinde tak for den gode service der kom fra Viktors farmor
En særlig tak til vores turleder Pia og lokalagent Helle
for meget stor hjælp på hele mit syge forløb, aldrig har jeg oplevet bedre service. Helle kom endda på sygehuset og besøgte mig, tak for det.
Håber meget at blive frisk til jeres tur til oktober og komme med der
De kærligste hilsner og tak
Aksel

Réponse de Viktors Farmor
ALT fungerede perfekt. Tider blev overholdt dygtig og superrar guide. Lokalguide, chauffør og assistent meget kompetente og og omsorgsfulde.
Velarrangeret rundtur.

Réponse de Viktors Farmor
Vi er lige kommet hjem fra en rundrejse med "Victors farmor" i Vietnam og vil klart anbefale selskabet. Det var en virkelig velorganiseret rejse med en rejseleder af ypperste klasse.

Réponse de Viktors Farmor
Rejsen til Bhutan var en rejse for livet. Dygtig rejseleder med stor indsigt i landet og ikke mindst en utrolig beklagelig lokal rejseleder og chauffør gjorde rejsen til en uforglemmelig oplevelse. Spændende historie, flot natur og en fantastisk åben og behagelig befolkning i landet, hvor lykke har første prioriteten.
Kompetent vejledning ved bestilling af rejse. Udsædvanlig god rejseleder på turen. Og fantastisk dygtig ledelse i firmaet, da vores hjemrejse blev spoleret af krigen i Mellemøsten. Viktors Farmor burde have 8 stjerner for deres arbejde

Réponse de Viktors Farmor
Fantastisk tur til Sydafrika. Med meget kompetent rejseleder. Viktors Farmor fik os godt hjem trods forsinkelse som følge af krigen i Iran.
Alt har bare kørt som det skulle. Det er ikke sidste gang jeg vil rejse med Viktors Farmor
En varieret og spændende tur til Sydafrika. En fantastisk guide Erling.
Og en god løsning med hjemrejsen på grund af krigen i Iran.
Tæt på lokalbefolkningen. Naturen gode guider. Hård bjergvandring.
Kompentente medarbejdere. God og nyttig info op til afrejse. Super tackling og godt informeret ift. at jeg var ude og rejse da Doha lufthavn lukkede og vi derfor skulle med andre fly hjem. Var fuldstændig tryg under hele rejsen.

Réponse de Viktors Farmor
Fantastisk veltilrettelagt tur, med super dygtige lokalguider, og vores egen danske guide, som havde stor lokal kendskab.