Jag och min man har nyligen kommit hem från Turkiet. Vi bodde på det fantastiska Barut Hemera , tredje gången för oss. Jätte god mat och bra boende. Personalen är fantastiskt. Ramazan vår servitör i h... Voir plus
Du var i Spanien och bodde på hotell och det var mögelhotellet ville ha hjälp med vi fick aldrig någon hjälp och vi vill inte hjälpa till puss på dig kommer personalen från hotellet och sen min fru na... Voir plus
Rest med ving många gånger och varit nöjd MEN sista gången blev jag sjuk och fick ingen som helst hjälp av reseledningen på plats, tack och lov är jag bra på engelska och kunde orientera mig till sjuk... Voir plus
Jättebra personal som var otroligt bra bemötande för oss och bår 9 mån bebis. Jätte imponerande. Bra resa till hotellet, bra ving hotell (OBC i Gran Canaria) Bra resa hem med lika trevlig person... Voir plus
- Agence de voyages
- aussi dans
- Agence d'excursions
- Agrégateur de voyages
- Site de recherche de vols
- Voyagiste
Ving är Sveriges ledande researrangörer och har hjälpt människor att skapa sina bästa veckor på året i över 70 år. Vi erbjuder charterresor, paketresor och flexibla semesterlösningar till några av världens mest uppskattade destinationer. För många handlar semester om mer än bara sol och hotell. Det handlar om minnena man tar med sig hem – och ibland om platser man egentligen inte vill lämna alls. Därför arbetar vi på Ving för att göra hela resan enkel, trygg och riktigt minnesvärd, från bokning till hemresa. Hos oss hittar du allt från familjevänliga charterresor och populära Sunwing Family Resorts till vuxenhotell, weekendresor och flexibla resor med reguljärflyg och hotell. Oavsett om du reser med barn, som par eller på egen hand vill vi hjälpa dig att hitta den semester som passar just dig bäst. Med noggrant utvalda hotell, personlig service och lång erfarenhet vill vi skapa resor att längta till – och minnen som stannar kvar länge efter att semestern är slut.
Suède
- www.ving.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vårt självklara val – OBC levererar varje gång!
Vi är oerhört nöjda med Ving och kommer garanterat att återkomma för nästa resa! Allt fungerar helt bekymmersfritt från start till slut. Det som verkligen gör att vi väljer Ving gång på gång är deras fantastiska OBC-koncept (Ocean Beach Club). Det erbjuder en oerhört lugn, lyxig och väletablerad atmosfär med suverän mat, fantastiska pooler och service i världsklass.
En extra guldstjärna till den otroligt smidiga servicen med ”Tagomaten” direkt på hotellet, där vi kunde skriva ut bagage-etiketterna innan hemresan – så lyxigt och stressfritt! Tack Ving för ännu en fantastisk semester, vi längtar redan till nästa gång!
Håller inga tider
Håller inga tider, boarding 2h sent, ringer personal och berättar vad som pågår där de då säger att de ska skicka personal till våran gate. Kommer ingen personal, får vänta ute i stekande Grekland värme i 2h till och dessutom är det ”ingen som vet” när planet är klar för boarding
Vad är syftet med att boka via resebyrå…
Vad är syftet med att boka via resebyrå numera?
Vings representanter syns inte längre.
Kreta,Platanias resan kunde man ordnat bättre själv!
Inga fler resor med Ving!
Trevligt familjehotell, usel strand
Trevligt familjehotell, tyvärr beskrivs stranden inte rätt. Den var inte underhållen, fanns inga solsängar el parasoll. De har fyllt på den med slipad sten som knappt gick att gå på. Dessutom innehöll den även glasbitar, keramik, porslin och vi hittade flera glasbitar man kunde skärt sig på.
Mycket bra flyg med trevlig personal
Mycket bra flyg med trevlig personal, enkelt men trevligt hotell nära strand.
Aldrig missnöjd!
Har aldrig varit missnöjd med Ving. De blir bara bättre och bättre som researrangör! Sista resan gick till Mallorca och Cala d’Or en fantastiskt vacker ort. Hotellet Inturotel Cala Azul var förstklassigt men alldeles för mycket barn i poolerna. Tur att grannhotellet hade en ”Adults Only” pool som vi kunde använda oss av! Annars helnöjda med vår resa.
Vi var på Skiathos och bodde på Cape…
Vi var på Skiathos och bodde på Cape Kanapitsa. Det är ett tre+ hotell INTE fem stjärnor som vi fick betala i turistskatt. Vi valde att stänga av kylskåpet helt under natten, då det lät som ett tröskverk och vi hade svårt att sova. En dag blev vi avvisade från hotellets frukost-och poolområde då de hade hyrt in en bröllopsfest utan att informera oss. Vi framförde våra klagomål hos hotellledning utan något gehör. Sedan till Ving via chat som följde upp tack för det! Tycker fortfarande att Ving skall påpeka att standarden inte håller fem stjärnor. Det positiva är att personalen är trevlig och välkomnande, utsikten från frukost och poolområdet är fantastiskt vackert!
Super nöjda
BÄSTA resebolaget som finns! Super tryggt att resa med och framförallt med barn. Rekommenderar verkligen alla att resa med Ving! 🌸
Bästa researrangören! 🧡
Erfarenheten av åtskilliga resor med Ving kan knappast ge annat än betyget "full pott".
Ving kan vi alltid lita på! 🧡
Toppensemester med Ving på hotell Emerald!
Man känner sig trygg när man åker med Ving, man vet vad man får och det känns ärligt. Det finns alltid någon nära till hands om man har frågor eller behöver hjälp. Hotell Emerald i Malia utanför Hersonissos rekommenderar jag varmt! Toppenbra hotell, personal och läget! Allt var 100% bra och jag åker gärna tillbaka igen!
Den enda gång en oförutsedd händelse…
Kan inte ange rätt datum då det var några år sedan.
Den enda gång en oförutsedd händelse inträffade löstes allt på ett tryggt o säkert sätt. Det blev några timmar på flygplatsgolvet som avlöstes av hotell med dusch/frukost!
Ving står för Trygghet och säkert .
Har använt resebolag i många år /resor nu . I eu utanför eu till asien .
Med barn och nu som vuxna utan barn .
(turkiska val =oroligheter och konkurs Thomas Cook )
Reser än i dag med resebolag/ving
Pga trygghet och säkerhet.
Stabilt resebolag.
Pol 2.0
Ving är tryggt och seriöst
Ving är tryggt och seriöst. Får bra hjälp om det krisar!
De var tryggt o säkert ving är den…
De var tryggt o säkert ving är den bästa resebyrån jag har åkt med andra . Men rekomenderar verkligen Ving. Boka nu❤️🙏
Mycket för pengarna.
Sunclass flygbolag morderna flygplan,bra personal.Många hotell att välja på. Bra personal på plats.
Har alltid varit nöjda med Ving och vi…
Har alltid varit nöjda med Ving och vi har åkt i många år. Vi har klagat på brist på information på resmålet tidigare men detta har blivit bättre på senare år.
Reser nästan alltid med ving,2025 blev…
Reser nästan alltid med ving,2025 blev det 5 resor.Så nöjd,underbara hotell och personal.Kan värkligen rekomendera
Turkiet/side bott på samma hotell…
Turkiet/side bott på samma hotell Hanay 2 gånger. 2023 Så trevlig personal och bra service. Man bor nära många bra affärer A101 en bra affär att handla i om man har lgh. Många restauranger och god mat Åker alltid iallafall oftast med Ving. Kommer åka när jag får råd igen
Mkt bra service.
Att hotellet och dess personal gjorde vår vistelse där till det bästa. Vi återkommer gärna dit.