Jag och min man har nyligen kommit hem från Turkiet. Vi bodde på det fantastiska Barut Hemera , tredje gången för oss. Jätte god mat och bra boende. Personalen är fantastiskt. Ramazan vår servitör i h... Voir plus
Du var i Spanien och bodde på hotell och det var mögelhotellet ville ha hjälp med vi fick aldrig någon hjälp och vi vill inte hjälpa till puss på dig kommer personalen från hotellet och sen min fru na... Voir plus
Rest med ving många gånger och varit nöjd MEN sista gången blev jag sjuk och fick ingen som helst hjälp av reseledningen på plats, tack och lov är jag bra på engelska och kunde orientera mig till sjuk... Voir plus
Jättebra personal som var otroligt bra bemötande för oss och bår 9 mån bebis. Jätte imponerande. Bra resa till hotellet, bra ving hotell (OBC i Gran Canaria) Bra resa hem med lika trevlig person... Voir plus
- Agence de voyages
- aussi dans
- Agence d'excursions
- Agrégateur de voyages
- Site de recherche de vols
- Voyagiste
Ving är Sveriges ledande researrangörer och har hjälpt människor att skapa sina bästa veckor på året i över 70 år. Vi erbjuder charterresor, paketresor och flexibla semesterlösningar till några av världens mest uppskattade destinationer. För många handlar semester om mer än bara sol och hotell. Det handlar om minnena man tar med sig hem – och ibland om platser man egentligen inte vill lämna alls. Därför arbetar vi på Ving för att göra hela resan enkel, trygg och riktigt minnesvärd, från bokning till hemresa. Hos oss hittar du allt från familjevänliga charterresor och populära Sunwing Family Resorts till vuxenhotell, weekendresor och flexibla resor med reguljärflyg och hotell. Oavsett om du reser med barn, som par eller på egen hand vill vi hjälpa dig att hitta den semester som passar just dig bäst. Med noggrant utvalda hotell, personlig service och lång erfarenhet vill vi skapa resor att längta till – och minnen som stannar kvar länge efter att semestern är slut.
Suède
- www.ving.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vingresor känns tryggt och bra
Vingresor känns tryggt och bra, flyget var utmärkt AIRBUS till Cypern var bekvämt och maten på planet var smakligt med god service från flygpersonal. Transfern gick smidigt dock verkar ingen ha räknat att alla fanns på bussen, det kan ju bli stora problem om Hen har inkontenens och missar anslutning pga av detta, kändes inte helt tryggt med andra ord. AYIA NAPA UPPLEVS SOM ÖVEREXPLOATERAT men en vecka kan Hen ju stå ut.
Bokade transfer på skiatos blev…
Bokade transfer på skiatos blev avsläppt 350 m från hotellet på en vanlig busshållplats utan att veta vart hotellet låg
Värsta backen upp dit
Stod att man skulle bli avsläppt 350 m ifrån om man läste det finstilta
Resan i sin helhet var bra och varit på…
Resan i sin helhet var bra och varit på samma ställe i många år och kommer att fortsätta att åka så länge jag kan.
Jag reste till Rhodos med Ving och är…
Jag reste till Rhodos med Ving och är mycket besviken på upplevelsen.
När jag kom fram fick jag inte det rum som jag hade bokat. Istället tilldelades jag ett gammalt och slitet rum som inte motsvarade mina förväntningar eller det jag hade betalat för. Trots att jag kontaktade Ving flera gånger kunde de inte erbjuda någon lösning.
Under vistelsen blev jag kontaktad av sex olika Ving-guider, men varje person gav olika förklaringar till situationen. Det skapade bara mer förvirring och visade på bristande kommunikation och ansvarstagande.
Servicen var mycket dålig och jag upplever att Vings kvalitet har försämrats avsevärt jämfört med tidigare. De erbjöd mig ett presentkort till slut
Tyvärr är detta en resa som jag inte är nöjd med och som gör att jag tvekar att boka med Ving igen.
Khalitea hotell …
Precis hemkommen från en underbar vecka på Kallithea Hotel på Rhodos! Hotellet är litet, mysigt och familjärt med en fin trädgård och pool som är ren och fräsch. Rummen är enkla men rymliga, lagom stort badrum och balkong. Personalen är otroligt vänlig och hjälpsam – mycket kärlek till Charola, Nico och Costas som alltid ställde upp. Frukosten var god med färsk frukt och grekiska specialiteter. Läget är perfekt, nära stranden och bara en kort promenad till tavernor. Vi kände oss som hemma direkt. En rolig detalj var Ara papegojan som bjöd på underhållning ibland. Ett riktigt bra budgetalternativ med hög charm. Kommer absolut åka tillbaka! ★★★★☆
Bra reseföretag.
Bra reseföretag. Har bara bra upplevelser av Ving.
Lätt att boka i Vings app. Klart och tydligt
Trevlig och kunnig personal.
Bra resebolag att åka med
Bra resebolag att åka med. Har funnits med länge. Aldrig haft något att klaga på.
Vi var nöjda med Ving som…
Vi var nöjda med Ving som helhet.Trevlig,hjälpsam personal på ut och hemresa,dessutom hjälpsam personal på plats med information om orten med omgivningar.Tips om utflykter och dylikt.
Oba sunvings hotell är ett bra val om…
Oba sunvings hotell är ett bra val om man vill koppla av som vuxen, ända är väl stranden och att det är för mycket stenar i vattnet sjunker ner och svårt att ta sig upp.
Åker i stort sätt alltid med vingresor
Åker i stort sätt alltid med vingresor. Jättetrevlig personal, svarar alltid snabbt på mejl. Bästa bolaget
Supernöjd ⭐️
Det är lätt att resa med Ving då de har bra service och fina resmål. Jag har alltid varit nöjd med mina resor som gjorts med Ving!
Semestern förstörd på Sunwing Kallithea Beach
Semestern förstörd på ett av Vings populäraste barnhotell, Sunwing Kallithea Beach!
VÄLJ INTE "BIG FAMILY" RUMMEN!! Helt sjukt att de säljer ut dessa till vanliga priser. De ligger bredvid personalhissen som lät och skakade hela lägenheten. Bullret sker när hissen åker mellan våningsplanen, sedan ett duns när den stannar på ett våningsplan och ett till duns när hissdörren öppnas. Från 06-22 hade vi detta ljud med några minuters mellanrum, ibland flera gånger per minut.
Första natten var det t.o.m hela natten vilket receptionen förnekade och sa att ingen åker hissen på natten, tills de tillslut erkände att de hade underhåll på hissen den natten.. Helt slut utan sömn, hotellet var fullbokat och vi kunde därför inte byta till 2 mindre rum någon annanstans på hotellet.
Förutom Ving var vi såklart i kontakt med recpetionen varje dag. Ingen hjälp utan de hänvisade till varandra. Svaret från hotellets ansvarige ”lite oljud får man räkna med på hotell” som att vi aldrig bott på ett hotell tidigare. Obs, jag är inte ens ljudkänslig, detta var en helt ny nivå.
Vi har betalat precis lika mycket som alla andra för denna resa och har inte ens kunnat vara på hotellrummet på hela vistelsen.
Ving är bäst!
Har alltid bra upplevelse med Ving. De få ggr jag inte varit nöjd har det alltid gått att ordna på plats. Bra priser, De två senaste åren har jag bara åkt med ving ca 10 ggr per år, det säger en del vad jag tycker om dem.
Funkar alltid lika bra med Ving!
Enkelt att boka på hemsidan.
Enkelt att boka på hemsidan och informationen om resmålet på hemsidan stämde bra med verkligheten.
Everything was perfect
Our holiday was absolutely great and we will definitely book with wing, and stay at their sunwing hotels again.
Toppenresa med Ving
Vi reste med Ving till Viva Cala Mesquida och är otroligt nöjda. Allt var smidigt från början till slut — bokning, information och appen som gör det enkelt att hålla koll på allt. Hotellet var helt perfekt för oss som familj. Personalen är fantastisk, alltid hjälpsam och glad. Det finns massor av aktiviteter för barn, fina poolområden och en trygg, välorganiserad miljö. Stranden är något extra — klarblått vatten, mjuk sand och otroligt vacker natur. Vi kände verkligen att vi fick mycket för pengarna och förstår varför så många rekommenderar Ving.
Bra hemsida med tydlighet vad som ingår
Vi är supernöjda med resan med Ving.
Vi är supernöjda med resan med Ving.
Vi åkte en vecka till Rodos med familjen och släktingar och hela upplevelsen med Ving var bra. Bra kundtjänst och bra hotell och bra aktiviteter på hotellet.