God produkt, raskt levering. Vinskapet plasserte seg fint i interiøret. Endelig vi kan kjøpe seg vin som behøver rigtig temperatur før servering. Kjempe godt. Takk.

Dessverre hadde døren på mitt nye vinskap en skade. Kundeservice tilbød meg straks flere alternativer, bl. a. skifte av dør som jeg da aksepterte. Ny dør passet ikke, noe som kundeservice beklaget på... Voir plus
Da forsendelsen ble rotet bort av transportselskapet ble det raskt fulgt opp av Vinlagringskompaniet. Informasjon kom hyppig, og da forsendelsen ikke lot seg spore opp ble nytt vinskap raskt sendt a... Voir plus
Gode produkter, og hyggelig service, men logistikk leverandøren PostNord var fullstendig udugelig. Ringer på kort varsel og forventer at du skal være tilstede, nekter å sette ned skapene når bare en v... Voir plus
- Magasin d'électroménager
- Magasin de réfrigérateurs
- Cave à vins
- Club d'œnologie
- Installation de caves à vin
À propos de Vinlagringskompaniet.no
Écrit par l'entreprise
Eksperter på vinskap og vinlagring
På Vinlagringskompaniet.no finner du alt du trenger for den perfekte lagringen av din vinsamling. Vi har Skandinavias største lager av vinskap og vinlagringsskap.
Hvordan vil du oppbevare vinene dine?
Vi har et bredt utvalg av vinskap og vinlagringsskap i ulike størrelser og garanterer at vi tilbyr riktig vinskap for dine behov!
🍷 Frittstående vinskap
🍷 Innebygde vinskap
🍷 Integrerbare vinskap
🍷 Vinlagringsskap
🍷 Ølskap
Personlig veiledning, prisgaranti og rask levering!
Demande des avis aux clients
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Fantastisk kundebehandling fra første…
Fantastisk kundebehandling fra første kontakt til vi hadde fått skapene vel hjem og på plass! Svarte kontruktivt og ærlig på alle spørsmålene vi hadde om bl.a. valg av rett skap, og ikke minst, kjapp å svare. Sent og tidlig😅svært hjelpsom. Så alt i alt svært fornøyd, og vi kommer nok tilbake for å handle mer. Skår i gleden og opplevelsen var kun Post Nord som er stikk motsatt i kundebehandling, men forstår dere ikke har så mange valg av leverandører på frakt. Når vi endelig fikk tak i sjåføren og lagersjefen ordnet alt seg, vi hadde en fin dialog. Opplevde faktisk at de leverte alle hyllene som skulle leveres med signatur, uten at jeg var hjemme. Da jeg gikk inn i appen for å sjekke, hadde sjåføren signert for meg uten min tillatelse. Det syns jeg var graverende, og lurer på om de har lov til det. Nå var dette en vikar for den vanlige sjåføren, men likte ikke det, i alle fall ikke når vi skulle sjekke leveransen før signering. Men nå er tlfnr lagret til neste gang😆alt er glemt og dyrebare flasker funnet plass i de fine skapene😍TAKK
Fikk god hjelp fra kundeservice og…
Fikk god hjelp fra kundeservice og pakken kom før den skulle. Veldig bra fra A til Å
Varene kom som avtalt
Veldig fornøgd med skapet 😊👍🥂
En solid vinreol
Det beste med denne varen er at den er solid og passer perfekt inn i en 60 x 60 modul. Veldig fornøyd.
Litt usikker på reklame/markedsføring
Litt usikker på reklame/markedsføring, men hyggelig og hjelpsom betjening.
Alt levert enkelt og greit
Alt levert enkelt og greit! Vi fikk et fint vinskåp til en grei pris på plass før jul 🧑🎄 Noe kluss med kommunikasjonen til PostNord som skulle ta kontakt før levering.Men det gikk greit.
Skapet rommer ikkje så mangen flasker…
Skapet rommer ikkje så mangen flasker som det skulle, det er også litt vanskelig å sette flasker inni. Soner fungerer bra, skulle vert mulig at lyset slår seg på når døren åpnes, ikkje berre manuelt av og på.
Kjempe fornøyd!!!
Lett og oversiktlig bestilling!!
Kort leveringstid.
Kom levert til døra vår ♥️
Godt tilbud
Godt tilbud, og ganske rask levering. Akkurat det kunden ønsker. I tillegg ble ikke kortet belastet før et par dager før levering.👍🏻
Veldig fornøyd med service og dialog…
Veldig fornøyd med service og dialog med Vinlagringskompaniet. At vi fikk problemer med leveringen kan de ikke belastes for.
Kult med vinskap
Vi fikk varene til avtalt tid
Vi fikk varene til avtalt tid. De ser bra ut, men har ikke rukket gjøre ytterligere erfaringer.
Vinkjøler for 12flasker
Levering tok noe tid, men dette var under black week, så ikke akkurat overraskende. Vinkjøleren kom, og satt i gang. Alt ser tipp topp ut, så kan bare anbefale.