Yli vuosi sitten maksanut velan pois ja edelleen tulee laskuja. 2 kertaa kysynyt että mitä pitää vielä maksaa niin joka kerta sanotaan että tämä on viimeinen.Vaan eipä ole kohta 2 vuotta maksanut en n... Voir plus

1. Société financière non banquière

Informations provenant de diverses sources externes

Vippi.fi on Suomen suosituin vippi jo vuodesta 2006 asti. Lainasummat 100 - 10 000€. Hakemuksen täyttäminen vie vain 5 minuuttia ja lainapäätöksen saat heti.

1,9

Bas

1,9

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nopeaa ja helppoa:

17 septembre 2019

Hei!
Kiva kuulla, että olet tyytyväinen palveluumme!

Hyvä palvelu tiedustellessani…

Hyvä palvelu tiedustellessani lainoista, joten valitsin heidät.

14 septembre 2019

Hei!
Kiva kuulla, että olemme onnistuneet!

Huippu

Huippu palvelu

13 septembre 2019

Hei!
Kiitos hyvästä palautteesta :)

Nopea.

Nopea. Kohtuu hintainen.

13 septembre 2019

Hei!
Kiva kuulla, että olet tyytyväinen palveluumme!

selkeä ja helppo

5 septembre 2019

Hei!
Kiitos hyvästä palautteestasi. Mukavaa, että olet tyytyväinen palveluumme!

ARVOSTELUN VAIKEUS ja perusteluni

Eipä juuri ole kokemuksia tai vertailukohteita, mutta lainaehdoissa on merkittäviä eroja - siksi en juuri vaivaudu tutkimaan etukäteen varsin kalliita lainantarjoajia vaann katson yleensä vuosittaisen koron + lainakulujen kokonaissumman per vuosi! Antaa osviittaa ketä kannattaa käyttää... Ystävällisesti JT

OLKAA VAROVAISIA! MALTTIA, AIKAA ja ARVOSTELUKYKYÄ! EI HÄTIKÖITYJÄ PIKARATKAISUJA.

31 août 2019

Hei Jorma!
Kiitos palautteestasi. Toivottavasti olet tyytyväinen palveluumme. Mukavaa alkanutta syksyä!

Nopea

Nopea ja helppo

31 août 2019

Kiitos hyvästä palautteesta!

Kiitos nopeasta ja selkeästä…

Kiitos nopeasta ja selkeästä palvelusta! Olen tällä hetkellä rahallisesti tiukassa paikassa mutta teistä oli paljon apua ja maksan kaiken ajallaan takaisin. Kiitos!

29 août 2019

Kiitos hyvästä palautteesta.
Mukavaa, että olemme pystyneet olemaan avuksi. Hyvää alkavaa syksyä!

Jaa eka laina ikinä

Jaa eka laina ikinä! Toivottavasti kaikki menee hyvin!

28 août 2019

Réponse de Vippi.fi

Hei! Kiitos hyvästä palautteestasi!

Lainahakemuksen käsittely sujui…

Lainahakemuksen käsittely sujui nopeasti. Sujuiko kaikki hyvin on todettavissa vasta sitten kun rahat ovat tilillä.

22 août 2019

Réponse de Vippi.fi

Hei Pirkko! Kiitos palautteesta. Mukavaa, että olet tyytyväinen palveluumme!

Olen kiitollinen,saamastanne…

Olen kiitollinen,saamastanne avusta,asiani tuli kuntoon kertaheitolla.

19 août 2019

Réponse de Vippi.fi

Hei Maria, kiitos hyvästä palautteestasi. Mukavaa, että pystyimme olemaan avuksi!

Huippu

Huippu homma

19 août 2019

Réponse de Vippi.fi

Hei! Kiitos hyvästä palautteestasi, mukavaa, että olet meihin tyytyväinen!

Hyvä

Hyvä palvelu

18 août 2019

Réponse de Vippi.fi

Hei! Mukava kuulla, kiitos!