Vølund Varmeteknik Avis 631

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Fantastisk hjælp på deres hotline - Torben var uerstattelig- vi fik ved fælles hjælp det til at virke efter 1,5 time en fredag eftermiddag. Stor ros til Torben.

Altid hjælp til at få styr på det “tekniske” vi/nu jeg, ikke selv kan finde ud af. Betyder meget. En behagelig Vølund medarbejder at få besøg af. Håber det fortsætter, da evnerne inden for “teknikke... Voir plus

Super flink og dygtig service tekniker. Der var en del luft der skulle udluftes efterfølgende og internet stik var delvis røget ud. Ellers var det blevet 5 stjerner. God telefon support.

Vi har lige haft en fejl på vores fyr hen over vinteren. Men der er heldigvis altid god hjælp at hente hos Vølund. God rådgivning i første omgang over telefonen og dernæst fra serviceteknikeren.

1. Fabricant

Informations provenant de diverses sources externes

Vølund Varmeteknik leverer varmetekniske produkter og er specialiseret i at udvikle bæredygtige og økonomiske varmeløsninger til boliger, institutioner og små og mellemstore virksomheder. Vi har en løsning til ethvert behov, uanset om du er nybygger, i gang med at renovere din bolig eller er på udkig efter en gennemtænkt varmeløsning til et større erhvervsprojekt. Vores 140 års erfaring din garanti for den bedste rådgivning og service på markedet.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

631 avis

A répondu à 77 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Svindel firma - de benægter alle fejl - de er ikke uddannet VVS’er

Til alle der vælger at købe en Vølund varmepumpe - gør det ikke, er der først fejl på varmepumpen så ledes Vølund dig i stikken og er ligeglade med deres kunder.
Min sag har kørt i 1,5 år nu, og det eneste Vølund svare er følgende:
“at installationen er korrekt udført og lever op til deres standarder”
Ifølge min byggesagkyndig så er der meget luft i systemet som ikke kan komme ud forbi der mangler udlufter / automatudlufter.
Dette vil Vølund varmeteknik ikke hører tale om.
Dette er også skyld i flere start / stop af varmepumpen ca. 30 gange om dage.
Vølund følger heller ikke deres egne principdiagrammet hvor der står at der skal være en udlufter øverst i systemet.

Dette svare byggesagkyndig om sagen her:
Dette er hvad man lærer på grundforløbet til VVS montør / tekniker!

i et centralvarmesystem skal der være udluftere for at fjerne luft, der samler sig i rørene og radiatorerne. Luft i systemet forhindrer vandet i at cirkulere frit, hvilket fører til kolde radiatorer og dårlig varmeudnyttelse.
et centralvarmesystem skal der være monteret udluftere (manuel eller automatisk) på de højeste punkter, fordi luft naturligt søger opad i rørene og samler sig, hvor systemet knækker eller stiger.

Min byggesagkyndig mener ikke at Vølund varmeteknik har uddannet VVS’er montør eller supporter når man kan afvise min sag når der mangler udlufter samt meget luft i systemet.

Vælger i Vølund så er de ligeglade hvis i har fejl på installationen for så nægter Vølund varmeteknik alt.

Hvis Vølund varmeteknik vælger at svare på denne anmeldelse som min byggesagkyndig ikke tror så vil de svare følgende/lignede:
“at installationen er korrekt udført og lever op til deres standarder”
Bare vent alle samme om svaret kommer og at de benægter sagen her.

16 avril 2026

Kan anbefale Vølund

27 mars 2026

Vølund - altid til at regne med.

En behagelig Vølund medarbejder at få besøg af.
Håber det fortsætter, da evnerne inden for “teknikken” ikke forventes bedre.

24 mars 2026

Vølund varmeteknik giver altid god information og service. Venlige, imødekommende og informative 👌

16 mars 2026