Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Top. Onze wasmachine is vlot en keurig afgeleverd. De oude is netjes weer meegenomen. Helaas was onze trap beschadigd maar ook dat werd goed opgelost. De bezorgers/ monteurs waren ook heel aar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij Bosch een wasmachine besteld en de levering werd verzorgd door Vonk & Co BV. Wat een topservice! De bezorging werd door twee medewerkers gedaan. Clyde heeft vervolgens de wasmachine vakkundig... Voir plus

4,1

2 étoiles
1 étoile

Top.

Top.

Onze wasmachine is vlot en keurig afgeleverd.
De oude is netjes weer meegenomen.
Helaas was onze trap beschadigd maar ook dat werd goed opgelost.
De bezorgers/ monteurs waren ook heel aardig.

22 avril 2026

Wat een slecht bedrijf

Van te voren contact opgenomen met Vonk om te informeren of zij ook de contactdoos zouden plaatsen bij inbouwen. Dat werd beaamt dus verder geen actie ondernomen. Bij aflevering was de installateur ontdaan dat de contactdoos ontbrak en dat zij geen electriciens waren. Er is niets ingebouwd en zelfs de stekker hebben ze niet aan het snoer van de kookplaat gezet. Contact opgenomen met Vonk over de hele aflevering maar daar wordt niet op gereageerd. Ronduit beschamend, dit bedrijf

8 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Clyde en zijn collega waren fantastisch…

Clyde en zijn collega waren fantastisch bij het installeren van mijn inbouwvaatwasser! Zeer vakkundig en netjes gewerkt. Wilden niet weggaan totdat alles tot in de puntjes goed geplaats en geïnstalleerd was. Zeer vriendelijk en professioneel. Ik raad Vonk echt aan!

26 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Afdeling die plaatst voor AEG is…

Afdeling die plaatst voor AEG is waardeloos . Bij montage maken ze onnodige schades door overdreven te werk te gaan . Zeg je er wat van krijg je asociale grote smoel en trappen ze het af . Ondertekenen zelf dan maar hun pakbon met naam v d klant . Ronduit grote prutsers

14 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag een zeer goede levering van een…

Vandaag een zeer goede levering van een nieuwe vaatwasser gekregen bij ons in Berkel en Rodenrijs. Ik heb zelden zulke vriendelijke en klantgerichte monteurs thuis gehad. Ter plekke lostten ze snel nog twee andere mankementen op in de keuken, omdat ze er toch waren en het voor hun nauwelijks tijd kost. Super!

2 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bird en een andere medewerker hebben…

Bird en een andere medewerker hebben onze wasmachine vervangen en dat is heel professioneel verlopen. Ze waren beleefd, vriendelijk en duidelijk en dachten praktisch mee. Alles werd netjes achtergelaten. Over het algemeen een lastige taak netjes uitgevoerd. Toffe mensen. Wij zijn erg tevreden over de service van Vonk en Co.

14 février 2026

Ze waren erg behulpzaam.

Ze hebben heel netjes en schoon werk gewerkt , ik was erg tevreden. Ze hebben zelfs meer gedaan dan van hen verwacht werd. Er zijn wel andere bedrijven geweest, maar die waren nooit zo behulpzaam.

12 février 2026

Top service!

De bezorging werd door twee medewerkers gedaan. Clyde heeft vervolgens de wasmachine vakkundig geïnstalleerd en de elektra aangesloten. Daarnaast heeft hij mijn droger netjes geplaatst. Alles werd met enorm veel perfectionisme en aandacht uitgevoerd. Echt vakwerk.

Bedankt voor de professionele service!

7 février 2026

Professionele installatie koelkast door Sem

Sem heeft bij ons de nieuwe koelkast geïnstalleerd. Hij komt erg professioneel over. Een vriendelijk, gezellig persoon. Denkt met je mee. Neemt de tijd. Zeer tevreden.

We hopen geen problemen met de koelkast te hebben, indien wél, dan hopen we Sem graag weer te zien!

6 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Prima aflevering

Ik werd keurig op tijd gebeld. Ahmed en collega hebben de wasdroger prima op de plek boven de wadmaschine geplaatst en de afvoerslang geïnstalleerd. Verpakkingsmateriaal meegenomen. Keurig!!!!

15 janvier 2026

Vervangen kookplaat

Sem kwam met een collega om onze kookplaat te vervangen. Ongeveer een kwartier voor aankomst kreeg ik netjes een belletje dat ze er aan kwamen.
De kookplaat is snel en vakkundig vervangen.

15 janvier 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus