I contacted you three times by E-Mail I never recieved my order for a spray bottle of polish for cars. I contacted my charge card company to not pay you for a order I did not get. Where is my order... Voir plus

I received the product yesterday, and put it on my car this morning. I am very disappointed in it, because it did not work like your advertisement stated. I am definitely requesting a refund of my m... Voir plus

I have a cat with medium long hair, Her coat develops bad mats in it. I have never been able to get the mats out of her hair using a brush. This pet grooming tool which I have purchased fro... Voir plus

This pet grooming tool is amazing! It's hard to believe how easily it does the job of removing un-needed cat hair that otherwise would be all over my furniture. The cat doesn't mind the grooming at... Voir plus

3,1

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,1

83 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Waiting on email confirmation of order…

Waiting on email confirmation of order and getting order number took money but no order number email Just purchased the 1 white cover up foundation paid thru PayPal waiting on order number by email confirmation

6 novembre 2024

I have email VRSGS regarding an order…

I have email VRSGS, regarding an order of their Mold Cleaner, I place with them on Oct 8, 2024. No reply. I even reached out to AFTERPAY for help. Finally, my order arrived on Oct 18, 2024, and I am very unhappy with these little 2 oz bottle to use to clean Mold in my home. I email VRSGS upon receiving these two small bottles for $25.00, and my email went unanswered up to this date. I still have not heard back from them. I reached back out to AFTRPAY for help in getting them to communicate with me to refund my money back to me.

I need my money refund, and they can have their product that is left back. It does not work.

Update
Nov 5, 2024 still no reply back from VRSGS.COM still waiting on a solution to this issue. After pay is waiting too, before they will assist me in my refund.

7 octobre 2024

Complere and easy

Great product. Simple, FULLY complete (drill bit included), much better replacement than original equipment

14 octobre 2024

Never received my purchase

Never received my purchase. I made purchase of their “Cordless Trimmer Hair Clipper for Men” on September 8, 2024, and never received my purchase. Worse yet, their customer service could care less.

8 septembre 2024

I had a hard time getting PayPal to…

I had a hard time getting PayPal to load- the screen kept going grey then went away. Y’all sent me an incomplete email that I still had items in my cart. I tried again and it loaded- probably just a technical or software issue.

8 octobre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit