5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra Top service. Tog til Varde og fik udleveret ønsket vare uden forudbestilling. Meget venligt og hjælpsomt personale, mine varmeste anbefalinger herfra. Har allerede været forbi ige... Voir plus
Det gik snapt! Bestilte tirsdag og modtog varerne torsdag…Wow! Det var så godt at jeg forsøgte igen - samme gode resultat! Bestilte mere torsdag, og modtog varerne lørdag!!!!
Udmærket og nem overskuelig hjemmeside. Nem bestilling. Pæn og ordentlig indpakning. Den jakke jeg købte, indfriede til fulde, min forventning. Ualmindelig lyn hurtig levering - bestilte torsdag aften... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super handel. Billigst i hele landet med de fjællræven kasketter, jeg skulle bruge. Bestilt søndag. Tirsdag lå pakken klar i pakkeshop. Kigger altid gerne ind i butikkerne på Rømø for at handle de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Hos West-wind.dk og i Westwind butikkerne forhandler vi nogle af de mest kendte sportsmærker indenfor tøj og sko. Desuden forhandler vi nogle specielle udvalgte tyske tøjmærker, som alle lever op til vores høje krav til både design og prisniveau. Vi har 25 WestWind butikker fordelt rundt i Danmarks dejligste kystbyer. Det er vores ambition at kunne tilbyde vores produkter til den rigtige pris og samtidigt yde en optimal service.
Håndværkervej 10, 6800, Varde, Danemark
- 21190519
- kundeservice@westwind.dk
- www.west-wind.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Lækre produkter og god kvalitet
Generelt er det bare lækre produkter man køber og man føler virkelig kvaliteten i varerne.

Køber overalt
Jeg begyndte at komme på Rømø, i Blokhus og i Løkken i slut-80'erne og begyndte at købe i West-wind. Gode varer og god service. Ebeltoft slipper heller ikke for mig.. ja heller ikke nettet.

Réponse de www.west-wind.dk
Super hurtig levering til døren
Super hurtig levering til døren. Varen levede op til forventning. Vil klart anbefale til andre. Mvh Karsten Andersen

Som førstegangs bruger
Som førstegangs bruger:
Super hurtig og professionel ekspedition - varen var helt som forventet 👌vil klart både anbefale og benytte igen 👍

Nemt at bestille
Nemt at bestille. Hurtig levering og varen perfekt og levede op til mine forventninger.

Marielyst- den bedste betjening
I Marielyst får man den bedste betjening. Altid imødekommende personale

Réponse de www.west-wind.dk
Varerne blev sendt omgående.
Varerne blev sendt omgående.
Billigt og super kvalitet.

Réponse de www.west-wind.dk
Jeg købte en jakke til ca 1800kr men…
Jeg købte en jakke til ca 1800kr men fandt den så på en anden hjemmeside og der var til 1600kr jeg ringede til kundeservice og spurgte om de ville prismatche og det ville de ☀️ super service ❤️

Hurtig og god levering.
Hurtig og god levering.
Køber ALTID vores Weather Report jakker hos jer da i har den bedste pris på dem.

Réponse de www.west-wind.dk
Kunne ikke beslutte mig i butikken, men webshoppen klarede det, på 2 dage!!! Super fin vare ! Jeg handler gerne i Westwind igen
Kunne ikke beslutte mig i butikken

Réponse de www.west-wind.dk
Som altid lever Westwind helt op til…
Som altid lever Westwind helt op til mine forventninger. Gode til bud kvalitetstøj, og hurtig levering👍😀

Réponse de www.west-wind.dk
Tøjets størrelse svarer som oftest til…
Tøjets størrelse svarer som oftest til andet tøj jeg køber, blot ikke denne gang. Hurtig levering, nem tilbagelevering, da størrelse ikke passede, pengene hurtigt retur på kontoen.

Réponse de www.west-wind.dk
Hurtig levering, og ingen problemer! Vil helt klart anbefale at bestille herfra 🥳

Réponse de www.west-wind.dk
Jeg har bestilt nogle gange hos West…
Jeg har bestilt nogle gange hos West vind. Jeg er super tilfreds kan kun anbefale at handle hos dem. De er super hurtige til at leverer, varerne er god kvalitet. 5 stjerner. Bodil Laursen

Altid hurtig levering
Altid hurtig levering, samt gode vare med god pasform

Réponse de www.west-wind.dk
Bestilte onsdag og modtog pakken…
Bestilte onsdag og modtog pakken torsdag, fint produkt - lige som ønsket.

Réponse de www.west-wind.dk
Virkelig fint udvalg og hurtig…
Virkelig fint udvalg og hurtig levering. Anbefalingen om at gå to størrelser op var rigtig, min windbreaker passer perfekt.

Meget fin oplevelse
Meget fin oplevelse, bestilte 2 par sko. Kom i 2 kasser med beskrivelse hvis de skulle sendes retur, hvilket IKKE var tilfældet.