5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra Top service. Tog til Varde og fik udleveret ønsket vare uden forudbestilling. Meget venligt og hjælpsomt personale, mine varmeste anbefalinger herfra. Har allerede været forbi ige... Voir plus
Det gik snapt! Bestilte tirsdag og modtog varerne torsdag…Wow! Det var så godt at jeg forsøgte igen - samme gode resultat! Bestilte mere torsdag, og modtog varerne lørdag!!!!
L'entreprise a répondu
Super handel. Billigst i hele landet med de fjællræven kasketter, jeg skulle bruge. Bestilt søndag. Tirsdag lå pakken klar i pakkeshop. Kigger altid gerne ind i butikkerne på Rømø for at handle de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Hos West-wind.dk og i Westwind butikkerne forhandler vi nogle af de mest kendte sportsmærker indenfor tøj og sko. Desuden forhandler vi nogle specielle udvalgte tyske tøjmærker, som alle lever op til vores høje krav til både design og prisniveau. Vi har 25 WestWind butikker fordelt rundt i Danmarks dejligste kystbyer. Det er vores ambition at kunne tilbyde vores produkter til den rigtige pris og samtidigt yde en optimal service.
Håndværkervej 10, 6800, Varde, Danemark
- 21190519
- kundeservice@westwind.dk
- www.west-wind.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Det gik snapt!
Det gik snapt!
Levering til tiden og nemt at sende…
Levering til tiden og nemt at sende retur, da noget ikke passede i str
Hurtig levering
Hurtig levering. Både webshop og fysiske butikker kan anbefales.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Top service. Tog til Varde og fik udleveret ønsket vare uden forudbestilling. Meget venligt og hjælpsomt personale, mine varmeste anbefalinger herfra. Har allerede været forbi igen og I ser mig helt sikkert igen ✨️✨️✨️
Super handel.
Super handel.
Billigst i hele landet med de fjællræven kasketter, jeg skulle bruge.
Bestilt søndag. Tirsdag lå pakken klar i pakkeshop.
Kigger altid gerne ind i butikkerne på Rømø for at handle der, når vi er på de kanter.

Hurtig levering hver gang
Hurtig levering hver gang - men synes også de fysiske butikker er spændende

Hurtig
Hurtig, nemt og prismæssigt på linje med udenlandske konkurrenter.
Steen Andersen

Westwind 5 stjerne
Westwind 5 stjerne - for hurtig levering og det er varer af den kvalitet, som forventet + hurtig, nem forretnings gang ved returnering.

Hurtig levering.
Hurtig levering.
Bestilte Adidas Galaxy sko.
Flotte sko og de passer perfekt.
Kan varmt anbefales at bestille hos WestWind.

Super hurtig service
Super hurtig service
Dag til dag levering
Gode produkter gode priser

Kan anbefales
Udmærket og nem overskuelig hjemmeside. Nem bestilling. Pæn og ordentlig indpakning. Den jakke jeg købte, indfriede til fulde, min forventning. Ualmindelig lyn hurtig levering - bestilte torsdag aften og kunne allerede afhente hos pakkeudleveringen lørdag middag. Meget få mails vedr. bestilling, levering mm., hvilket skal nævnes, da det er meget positivt, samt at det er en dansk butik og webbutik. Kan klart anbefales.

Réponse de www.west-wind.dk
Bestilte varer den 10/7 og allerede den…
Bestilte varer den 10/7 og allerede den 13/7 lå pakken klar til afhentning.
Har ikke haft brug for at returnere, da nederdelerne jeg købte sad perfekt. Jeg brugte måleskema i webshoppen. Dejligt at de oplyste mål passede.
Lækker kvalitet både til brug på golfbanen og til hverdag. Ikke sidste gang jeg handler her.

Réponse de www.west-wind.dk
Nemt og hurtigt at bestille på…
Nemt og hurtigt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering

Virkelig god service:-)
Virkelig god service:-)
Bestilte mandag morgen og allerede mandag over middag fik jeg besked om, at min ordre var pakket og sendt.
Det kunne ikke være bedre, da jeg egentligt var lidt sent ude med ordren, som skulle gives i gave om lørdagen. Så håbede det kunne nåes, og blev glædelig overrasket
Så nu ser jeg bare frem til at modtage den:-)

Réponse de www.west-wind.dk
Bestilte vare fredag i webshop og kunne…
Bestilte vare fredag i webshop og kunne hente den dagen efter om lørdagen, det kan man da kalde super hurtig ekspedition. Søndag har jeg iklædt mig Didriksons Liv Skort - elsker den allerede, tænker jeg har brug for en mere, måske i en anden farve😄