5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra Top service. Tog til Varde og fik udleveret ønsket vare uden forudbestilling. Meget venligt og hjælpsomt personale, mine varmeste anbefalinger herfra. Har allerede været forbi ige... Voir plus
Lisez les avis des autres
Det gik snapt! Bestilte tirsdag og modtog varerne torsdag…Wow! Det var så godt at jeg forsøgte igen - samme gode resultat! Bestilte mere torsdag, og modtog varerne lørdag!!!!
Udmærket og nem overskuelig hjemmeside. Nem bestilling. Pæn og ordentlig indpakning. Den jakke jeg købte, indfriede til fulde, min forventning. Ualmindelig lyn hurtig levering - bestilte torsdag aften... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super handel. Billigst i hele landet med de fjællræven kasketter, jeg skulle bruge. Bestilt søndag. Tirsdag lå pakken klar i pakkeshop. Kigger altid gerne ind i butikkerne på Rømø for at handle de... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos West-wind.dk og i Westwind butikkerne forhandler vi nogle af de mest kendte sportsmærker indenfor tøj og sko. Desuden forhandler vi nogle specielle udvalgte tyske tøjmærker, som alle lever op til vores høje krav til både design og prisniveau. Vi har 25 WestWind butikker fordelt rundt i Danmarks dejligste kystbyer. Det er vores ambition at kunne tilbyde vores produkter til den rigtige pris og samtidigt yde en optimal service.
Coordonnées de contact
Håndværkervej 10, 6800, Varde, Danemark
- 21190519
- kundeservice@westwind.dk
- www.west-wind.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Et fantastisk sted at handle og gode og…
Et fantastisk sted at handle og gode og fornuftige priser.
Ved køb på hjemmesiden er der hurtig levering.
I Westmind på Marielyst får man simpelthen en fantastisk betjening - og det er hver gang 👍.

Réponse de www.west-wind.dk
Rigtig god oplevelse i forbindelse med…
Rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af udsalgsvare, både på hjemmesiden og specielt ved kontakt til kundeservice. Jeg kontaktede kundeservice ift muligheden for hurtig afsendelse/samme dag. Venlig betjening og hurtig ekspedition, selvom varen skulle skaffes fra andet sted. Det betød, at der gik knap et døgn fra bestilling til afhentning i pakkeshop - så jeg kan medbringe varen på den forestående ferie. Dejligt.

Réponse de www.west-wind.dk
Hurtig forsendelse med den rigtige vare…
Hurtig forsendelse med den rigtige vare 👍😎

Super nethandel
Rigtig god oplevelse at handle hos West-Wind.dk 🤗 Hurtigt levering, desværre passede størrelsen ikke - men utrolig nemt at returnere. Du bliver, som kunde, guidet igennem hele processen.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem 🤗

Réponse de www.west-wind.dk
Virkelig hurtig levering og god…
Virkelig hurtig levering og god kvalitet- også fin og venlig kundeservice på tlf. Jeg glæder mig til at bruge min nye bade-poncho 💦👍

Réponse de www.west-wind.dk
Er meget tilfreds med min vare og den…
Er meget tilfreds med min vare og den kom hurtigt 👍🏻

Réponse de www.west-wind.dk
God hjemmeside, en god rabat på en kvalitets vinter jakke og hurtig levering.
Så er jeg klar til vinter.

Réponse de www.west-wind.dk
Nemt, hurtigt og størrelsen passer
Nemt at bestille på nettet. Hurtig levering og alt tøjet passede i størrelsen

Réponse de www.west-wind.dk
Tilfreds med hurtig levering og god kvalitet
Jeg bestilte badesko, snorkelsæt og badevinger for i alt 890 kroner. Varerna ankom hurtigt (over to omgange) og var i den forventede gode kvalitet, som jeg tidligere har købt hos WestWind. Jeg er tilfreds.

Réponse de www.west-wind.dk
Nem bestilling og betalingsproces og…
Nem bestilling og betalingsproces og hurtig levering

Réponse de www.west-wind.dk
Hurtig levering af vare af vare til…
Hurtig levering af vare af vare til meget fornuftig pris.

Réponse de www.west-wind.dk
Rigtig dejlige produkter i god kvalitet…
Rigtig dejlige produkter i god kvalitet og pasform.
Glad for, at jeg har fundet den hjemmeside.
Hurtig forsendelse.
Jeg bestiller sikkert igen.

Lækker kvalitet nederxel
Dejlig hurtig levering. Ingen fragt selv om der kom 2 pakker. Didriksons Liv Skort er præcis så lækre som forventet.

Meget tilfreds
Meget tilfreds. Varerne kom hurtigt og bestilling var nem. Jeg købte 2 Kopenhaken Larvik Skort str. 40.
Det er den bedste korte nederdel m. buks jeg nogensinde har haft. Den sidder godt, størrelsen passer, og den er nem fx at have med på rejsen, for den tørrer lynhurtigt. Smart at have på, når man fx cykler eller er ude at vandre.
Dét er ikke sidste gang, jeg handler hos West-wind.dk.

Réponse de www.west-wind.dk
Fine produkter til gode priser og god købsoplevelse
Bestilte 3 jakker/frakker i udvalg. Kvalitet helt i overensstemmelse med beskrivelserne og mine forventninger. Rigtigt fine varer. 1 jakke skulle retur, og returprocessen var simpel, hurtig og ligetil.
Jeg har handlet her før og vender gerne tilbage. Det er gode produkter til fine priser.

Lavkvalitets beklædning
Lavkvalitets beklædning
Herfra skal lyde den kraftigste anbefaling om ikke at købe deres produkter.
Efter købet af en bikini i en af deres butikker d. 8. juli 2026, sender vi en reklamation på en bikini ind, hvor butikspersonalet udtrykker, at de er rigtig kede af vores oplevelse og sender os videre til kundeservice, som vil kunne hjælpe os.
Bikinien er købt d. 8. juli, og ugen efter er den i brug i 3-4 dage i hvad der i alt svarer til 2-3 timers brug i en swimmingpool.
Den var blå, da vi købte den d. 8. juli, og efter de 2-3 timers brug er den blegnet mere end man overhovedet ville kunne forestille sig. Vi sender før- og efter billede med i reklamationen.
Svaret vi får, er, at den er blegnet pga poolvandet og der derfor ikke er tale om en produktfejl. Misfarvningen menes at være pga kontakt med klorvand eller andre ydre påvirkninger, herunder brug af solcreme. SOLCREME? Hvor kom den fra?
Dette er forhold, som gør, at de ikke kan behandle den som en reklamation.
Man har altså at gøre med en bikini, som man ikke vil ombytte, fordi VI har brugt den uhensigtsmæssigt?
Med andre ord er det altså FORVENTELIGT, at din bikini mister farven og bliver helt bleg, når du har været i poolen et par gange - i hvert fald, hvis du har købt den i en butik under WestWinds vinger.
Vi har handlet i Westwind i mange år hele vejen langs vestkysten og i Skagen. ALTID gode oplevelser, sødt personale og tiltalende produkter.
Superærgerligt at én medarbejders mangel på dømmekraft, situationsfornemmelse og fralæggelse af ansvar skal ødelægge vores overordnede oplevelse på den måde og sætte en stopper for al fremtidig handel.

L’expérience Trustpilot