5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra Top service. Tog til Varde og fik udleveret ønsket vare uden forudbestilling. Meget venligt og hjælpsomt personale, mine varmeste anbefalinger herfra. Har allerede været forbi ige... Voir plus
Det gik snapt! Bestilte tirsdag og modtog varerne torsdag…Wow! Det var så godt at jeg forsøgte igen - samme gode resultat! Bestilte mere torsdag, og modtog varerne lørdag!!!!
Udmærket og nem overskuelig hjemmeside. Nem bestilling. Pæn og ordentlig indpakning. Den jakke jeg købte, indfriede til fulde, min forventning. Ualmindelig lyn hurtig levering - bestilte torsdag aften... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super handel. Billigst i hele landet med de fjællræven kasketter, jeg skulle bruge. Bestilt søndag. Tirsdag lå pakken klar i pakkeshop. Kigger altid gerne ind i butikkerne på Rømø for at handle de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Hos West-wind.dk og i Westwind butikkerne forhandler vi nogle af de mest kendte sportsmærker indenfor tøj og sko. Desuden forhandler vi nogle specielle udvalgte tyske tøjmærker, som alle lever op til vores høje krav til både design og prisniveau. Vi har 25 WestWind butikker fordelt rundt i Danmarks dejligste kystbyer. Det er vores ambition at kunne tilbyde vores produkter til den rigtige pris og samtidigt yde en optimal service.
Håndværkervej 10, 6800, Varde, Danemark
- 21190519
- kundeservice@westwind.dk
- www.west-wind.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Rigtig fine badesko fra H2O
Rigtig fine badesko fra H2O, til en god pris, dog var skoæsken lidt beskadiget men det går.

Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering, varen var lige som forventet, passede og rigtig lækker kvalitet.

Réponse de www.west-wind.dk
Fantastisk hurtig levering og god…
Fantastisk hurtig levering og god service

Fungerer perfekt
Fungerer perfekt. Hurtig og præcis levering. Har købt flere gange - det samme hver gang.

Positivt bekendtskab 👍
Skøn nederdel, og super hurtig levering🙌 handler her 100% igen 👍

Réponse de www.west-wind.dk
Fik mine varer super hurtigt og til en…
Fik mine varer super hurtigt og til en god pris sammenlignet med andre outdoor forretninger. Meget tilfreds med mit køb
Ordre: 90901

Réponse de www.west-wind.dk
Jeg har en virkelig god oplevelse mht…
Jeg har en virkelig god oplevelse mht køb af flere varer. Tøjet er af fin kvalitet og lever op til mine forventninger.
En af tingene var jeg nødt til at returnere pga for lille størrelse. Til det fik jeg god hjælp af Kimmie - tak for det.

Fik pengene hurtigt retur
Fik pengene hurtigt retur, da jeg havde bestil forkert størrelse. Købte nyt produkt magen til på Fanø blot nogle størrelser mindre.
Alt fungerede perfekt 👍

En hurtig handel
En hurtig handel, venter kun et par dage så er vores varer klar til afhentning
Fine kvaliteter på tøj..
Rimelige priser

Dejligt nemt
Dejligt nemt at bestille varer
gode priser
god info under hele forløbet

Réponse de www.west-wind.dk
Købte kopenhagen Harry Windstopper.
Købte kopenhagen Harry Windstopper.
Hutig levering.
Flot produkt i høj kvalitet og til en god rabatpris.

Hurtig levering
Hurtig levering og produktet svarede til det jeg forventede, størrelsen var størrelsessvarende. Kun positivt at sige om oplevelsen

Réponse de www.west-wind.dk
Alt var som det skulle være og…
Alt var som det skulle være og leveringen var hurtig

Réponse de www.west-wind.dk
Fantastisk service – både i butikkerne og online!
Vi har handlet hos WestWind i mange år, både i de fysiske butikker i Blåvand og Nr. Vorupør. Selvom vi bor i København, vælger vi stadig at købe det meste af vores tøj hos WestWind – både når vi er på ferie og via deres webshop.
Noget af det, der virkelig gør en forskel, er den fantastiske service. Hvis en vare ikke er på lager i den butik, vi besøger, sørger personalet hurtigt for at bestille den hjem fra en af deres andre butikker, så vi kan nå at få den med hjem, inden ferien slutter. Det er en service, man sjældent oplever i dag.
Personalet er altid utrolig venligt, hjælpsomt og kompetent. Man bliver mødt med et smil, får ærlig rådgivning, og de tager sig virkelig tid til kunderne. Det gør shopping til en fornøjelse hver eneste gang.
Deres webshop lever også fuldt ud op til den høje standard. Bestillinger bliver behandlet hurtigt, leveringen er lynhurtig, og varerne er altid pakket pænt og sikkert.
WestWind er et af de steder, hvor man føler sig værdsat som kunde. Kombinationen af kvalitetsprodukter, personlig service og hurtig levering gør, at vi bliver ved med at vende tilbage – år efter år.
De får vores varmeste anbefaling. Fem stjerner er faktisk ikke helt nok!

Wow en betjening
Wow en betjening
Var i westwind i Blokhus og rigtig dejlig butik men ikke mindst betjening.
Er en som går meget op i man får en god betjening og ikke det bare føles sælgeren skal have solgt vare
Sælgeren var Martin Q.D.L
Tusind tak for kanon betjening. Vil jeg aldrig glemme

Réponse de www.west-wind.dk
God service og super hurtig levering
God service og super hurtig levering.
Virkelig lækker kvalitet deres tøj har.
Kan varmt anbefales

Min favorit sidee
Har købt skidtragt og jakke, Det er det, bedste jeg har gjort, virkelig god kvalitet og lever op til,billederne og beskrivelser.

Réponse de www.west-wind.dk
God kvalitet, kendte mærker og meget fair pris
Jeg har gennem mange år handlet i West-Winds fysiske butikker, primært i Nr. Vorupør. Har altid kunnet finde dejligt tøj i god kvalitet og kendte mærker. Altid til en meget fair pris. Har nu også handlet via nettet, og servicen er perfekt. Alt mulig ros til butikkerne.