Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jasper heeft ons goed geholpen met onze Miele Wasautomaat. Geheel volgens afspraak de defecte aanvoerslang vervangen. Factuur via Internet ontvangen. J. Jonker

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch geholpen door Emin van Witgoedservicejasper. Wasmachine werkt weer naar behoren! Vakkundig en vlot gerepareerd en netjes getest. Fijne ervaring, erg vriendelijk geholpen en ook zelf wa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Emin is beleefd, aardig, eerlijk en vakkundig. Hij kon onze (al oude) vaatwasser helaas niet repareren omdat er na zijn uitgebreide onderzoek en tests meer onderdelen aan vervanging toe bleken te zijn... Voir plus

4,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,4

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Problemen met wasmachine

Afgelopen vrijdagmiddag kregen we onze vrij nieuwe wasmachine niet meer open. Er was een plaid om de manchet gedraaid. Snel een bedrijf gezocht en bij dit bedrijf terecht gekomen via Google.
Kadir beantwoordde de telefoon en kon de zelfde dag nog komen. Helaas pasten de 2 nieuwe manchettes, die hij bij zich op voorraad had, niet en toen heeft hij een nieuwe besteld op typenummer. Toen die was ontvangen, gelijk op die dag komen monteren. Super service en een zeer klantvriendelijke, beleefde monteur, t.w. Kadir Sabah.

6 avril 2021

Mijn afwasautomaat was kapot

Mijn afwasautomaat was kapot. Zeer tevreden over Witgoedservice Jasper. Hele beleefde prettige monteur. Hij kon mij precies uitleggen wanneer ik extra kosten moest betalen, zodat ik een keuze had om het wel of niet te doen. Afwasautomaat nagekeken en 2 onderdelen besteld. Als het probleem daarmee niet was opgelost, kreeg ik het geld van de onderdelen terug en rekende hij alleen wat extra tijd. De afwasautomaat deed het de volgende dag niet meer, nadat hij het eerst wel gedaan had. De monteur was snel bereikbaar en bracht het overgemaakte geld, cash terug aan huis.
Top Service, M.C.

15 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte service, vriendelijk en deskundig!

Sinds het weekend hadden wij een probleem met een van de kookpitten van onze Gaggenau keuken. Na contact met WitgoedserviceJasper kwam Emin. Na een eerste onderzoek van het probleem leek het zonder nieuwe onderdelen niet opgelost te kunnen worden. De levertijd daarop zou minimaal 1 week maar misschien wel langer zijn. Op het laatst toch nog een andere ingeving en toen vond hij het probleem. Even later werkte alles weer.
Naar onze mening zeer kundige monteur. Voorzichtig bovendien met deels uit elkaar halen keukenblok. Tot slot erg vriendelijk.
Warme aanbeveling daarom van ons.

29 janvier 2021

Snel geholpen!

Zeer sympathieke monteur over de vloer gehad. Gelukkig is alles naar wens gegaan. Top bedrijf, zeker een aanrader.

5 octobre 2020

Top service

Mijn droger is meer dan 10 jaar oud. Eerst Siemens gebeld en die zeiden al meteen koopt u maar een nieuwe droger mevrouw. Maar dat vond ik al zonde, want hoe kan je door de telefoon weten wat er aan de hand is? Voor het eerst dit bedrijf gebeld. Onwijs vriendelijke monteur met verstand van zaken.
Hij heeft het probleem makkelijk kunnen oplossen en mijn droger doet het weer prima

4 octobre 2020

NOOIT MEER !!!!

Probleem met lekkende vaatwasser. Monteur kwam keurig een dag later ( super, dacht ik ). Diagnose: afvoerpompje stuk. 90 Euro betaald. Twee dagen later afspraak gehad voor het vervangen. Monteur kwam niet opdagen zonder af te bellen. Drie dagen later kwam hij.
Nog eens 90 Euro betaald. Vier dagen plezier gehad met de vaatwasser, weer dezelfde foutmelding.
Dus weer gebeld, afspraak twee dagen later. En, je kunt het al raden, de monteur kwam weer niet. Zonder te informeren. Weer gebeld, word doodleuk tijdens het gesprek het telefoon opgehangen. Onbeschoft.
We zijn 180 Euro armer maar een ervaring rijker.

11 septembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Veels te duur voor hetgene wat moest…

Veels te duur voor hetgene wat moest worden gefixt. Boomkabel afvoerpomp 1,5 uur arbeidsduur gerekend incl voorrijkosten totaal 240eur. Nu kreeg ik weer een foutmelding. Andere monteur laten kome, bleek dat de kabel niet goed was bevestigd. Deze monteur was even lang bezig en hoefde nu maar 85eur af te rekenen. Schandalig een kabel vervangen 1,5 uur rekenen 240eur ik raad ze niet aan.

11 juillet 2020

Goeie service

Goeie service; snel, duidelijk en een monteur met doorzettingsvermogen.

20 juin 2020

Jasper is een uitstekende opvolger van fa. Kuiten in Son en Breugel

De witgoed service in Son en Breugel was vele jaren uitstekend verzorgd door fa. Kuiten. Helaas zijn zij gestopt.
Dus ben ik bij Jasper gekomen. Na telefoontje meteen de volgende dag een afspraak en het nieuwe inlaatventiel dezelfde dag geplaatst.
En dat op een Miele wasmachine die +/- 20 jaar oud is.
Jasper, bedankt en veel succes.

Groet, Cees de Wit

5 juin 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service door eerlijke monteurs

Snelle service en zeer vriendelijke en vooral eerlijke monteur. Hij zei eerlijk mevrouw ik kan de wasmachine repareren door er nieuwe schokdempers in te zetten. Ik kan ook wat lijm aanbrengen op de ontstaande scheuren van de trommel behuizing maar ik kan geen garantie geven dat de boel het over een week niet als nog begeeft. Dit soort eerlijkheid staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Door zijn eerlijkheid heb ik een goede keus kunnen maken ( om hem niet te laten repareren) ipv 240 eur kwijt te zijn voor reparatie en over 2 weken met een wasmachine te zitten die compleet kapot is en alsnog een nieuwe moet aanschaffen. Ik was nu alleen maar de voorrijkosten kwijt die ook nog eens niet superduur was zoals bij andere bedrijven!!
Jaspers witgoed jullie hebben super monteurs en geweldige service 👍

23 avril 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Vakkundig en super service!

Vorige week stopte mijn wasmachine ermee, Witgoedservice Jasper gebeld (ook op zondag bereikbaar) en een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Monteur had direct het vermoeden wat het kon zijn, maar na diverse pogingen niet gelukt de machine weer draaiend te krijgen. Uit ervaring wist hij dat het bij Bosch wasmachines door het monteren van verschillende type onderdelen soms uiteindelijk toch lukt de reparatie te voltooien, dus wilde hij nog niet opgeven. Nieuwe onderdelen besteld en aan het einde van de week teruggekomen. Opnieuw 2x keer gemonteerd en na de 3de en laatste poging kon ik weer wassen! Super blij dat de monteur volhoudend is geweest en deze moeite heeft gedaan. Bedrijf is echt een aanrader, bellen bij een mankement aan een van je witgoed apparaten, dat ga ik ook zeker weer doen in de toekomst!

14 avril 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus