Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jasper heeft ons goed geholpen met onze Miele Wasautomaat. Geheel volgens afspraak de defecte aanvoerslang vervangen. Factuur via Internet ontvangen. J. Jonker

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch geholpen door Emin van Witgoedservicejasper. Wasmachine werkt weer naar behoren! Vakkundig en vlot gerepareerd en netjes getest. Fijne ervaring, erg vriendelijk geholpen en ook zelf wa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Veels te duur voor hetgene wat moest worden gefixt. Boomkabel afvoerpomp 1,5 uur arbeidsduur gerekend incl voorrijkosten totaal 240eur. Nu kreeg ik weer een foutmelding. Andere monteur laten kome, ble... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Emin is beleefd, aardig, eerlijk en vakkundig. Hij kon onze (al oude) vaatwasser helaas niet repareren omdat er na zijn uitgebreide onderzoek en tests meer onderdelen aan vervanging toe bleken te zijn... Voir plus

4,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,4

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super service

Gisteren gebeld, omdat de wasmachine kapot was. Vandaag al kosteloos de koolborstels vervangen, omdat kortgeleden dit probleem zich ook voor had gedaan. Deze keer was het dus garantie. Wij hebben een gehandicapte zoon, voor wie de wasmachine een belangrijk onderdeel is van zijn activiteiten in het dagprogramma. Onmisbaar dus, vooral in deze tijd met het Coronavirus, om voor hem de duidelijkheid te waarborgen. Dus Jasper super bedankt voor je snelle service, en niet alleen dat, ook je deskundigheid en je vriendelijkheid. Dat is nog eens dienstverlening!

18 mars 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service en prettige monteur!

Vanochtend gebeld ivm een storing aan mijn Bosch wasmachine. Dezelfde middag kon de monteur al komen. Erg vriendelijke kerel met duidelijk verstand van zaken! Machine open gemaakt en binnen een uur gerepareerd! Duidelijke uitleg en netjes achter gelaten. Topservice!

2 mars 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Wasmachine lekte en monteur heeft zeer…

Wasmachine lekte en monteur heeft zeer zijn best gedaan om het probleem te verhelpen.
Nette beleefde monteur en heeft ook nog belangrijke tips gegeven.
Precies op tijd en enkel voorrijkosten gerekend.
Gister gebeld en volgende dag keurig op de afgesproken tijd langs gekomen. Wat een goed bedrijf!

13 février 2020

Goed en snel!

Gisteren gebeld (30-12-19) vanmorgen om 10.00 uur stond de monteur zoals afgesproken voor de deur. Monteur ging gelijk aan de slag, al snel werd duidelijk dat de koolborstels versleten waren, deze zijn vervangen en de wasmachine staat weer te draaien. Netjes, op tijd, werkt door, beleefd, vriendelijk en goed advies over o.a. de wasmachine.

31 décembre 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

De reparateurs zijn op de afgesproken…

De reparateurs zijn op de afgesproken tijd gekomen en hebben de wasmachine snel kunnen gerepareren. Netjes laten zien wat er kapot was gegaan en heeft me advies gegeven over hoe ik de toekomst reparaties kan voorkomen. Zeer tevreden.

25 novembre 2019

Snelle en goede service

Snelle en goede service. In de ochtend gebeld voor een kapotte gaspit en 's middags langsgekomen en snel gemaakt.
Vriendelijke monteur die nog uitlegde hoe je het zelf zou kunnen oplossen en lang genoeg bleef totdat alles duidelijk was.

21 novembre 2019

Niet doen!

Niet doen!
Niet in zee gaan met deze prutsers! Onze ervaring (29-10-2019 tot 12-11-2019): kapotte vaatwasser in gloednieuwe keuken. Monteur heeft het onderdeel niet bij zich, rekent wel alvast € 80 euro af. Na zijn vertrek zie ik dat het gloednieuwe kastje fors beschadigd is. We bellen daarover, worden min of meer uitgelachen. Resultaat: drie keer afspraak gemaakt om reparatie af te maken en kastje te bekijken. Drie keer zonder afzeggen niet gekomen. Geen reparatie, € 80 euro voor niks betaald, € 300 euro schade en geen enkele reactie op telefoontjes etc. Ook na enkele dagen wachten nog steeds nul reactie.
Na een ander te hebben ingeschakeld bleek de door Jaspers voorgestelde reparatie van 180 -450 niet nodig!! Opgelost voor € 40 euro door die ander.

Conclusie: geen zaken mee doen.

13 novembre 2019

Duimpje omhoog

Droger draait niet meer. Gebeld en ze konden op de zelfde dag nog langskomen. Monteur had ook het onderdeel bij zich en heeft het binnen een uur kunnen oplossen. Top service.

3 novembre 2019

Nette monteurs

Nette monteurs, had direct een afspraak kunnen maken. kwam op het afgesproken tijdstip en had binnen een 20 minuten wasmachine kunnen repareren. prima vriendelijke service.

25 octobre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Je kunt niet van ze op aan

Je kunt niet van ze op aan. Afspraken komen ze niet na, bellen op het laatste moment af en ze laten je leukweg in de kou zitten. Ga niet met ze in zee.

22 octobre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Afspraken werden niet nagekomen.

Afspraken werden niet nagekomen.
Personen aan de telefoon heel brutaal.
Factuur moet dezelfde dag al worden betaald aan K&K Group Witgoed Service te Wateringen. Heel vreemd, ik heb het bedrijf in Tilburg namelijk ingeschakeld. Witgoed of witwas service?

22 octobre 2019

Slechte communicatie

Telefonisch afspraak gemaakt. Ze zouden langs komen tussen 12:00-15:00. om 16:00 uur maar eens gebeld. Geen gehoor. Whatsapp bericht gestuurd en kreeg simpelweg 'we komen morgen'. Gevraagd hoe laat, tussen 9 en 12. Geen excuses niets. De monteur was de volgende dag gekomen, dat is wel een nette jongen. Daarna de factuur, €80.- terwijl hij maar 20 minuten is bezig geweest. Bizarre prijs. Op de website vermelden dat ze de goedkoopste zijn. Schrok me kapot. Net als de vorige persoon die een review achterliet hier zal ook ik hier geen contact meer mee opnemen.

p.s. de factuur werd binnen een paar minuten gestuurd nadat de monteur weg was, daar zijn ze dan wel weer snel mee :-S

Aanvullende opmerking, op de factuur staat dat dezelfde dag betaald moet worden. De volgende werd er al meteen gebeld en een herinnering per mail. Pusherig.

8 octobre 2019

Komt 2x niet opdagen

Heb een afspraak met deze witgoed specialist gemaakt. Heb apart vrijgenomen omdat ze tussen 11 en 14 zouden komen. Maar niemand aan de deur. Om 14.15 gebeld en toen bleek dat iemand uit hetzelfde dorp had afgezegd en dat mijn afspraak uit het systeem was gehaald. Maar ze zouden alsnog komen voor 18.00 uur. Niet dus en niet eens een excuus. Abominabele service.
Inmiddels een afspraak gemaakt met Witgoed service Van Rooij. Topservice!

8 juin 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus