4,3

Goede ervaring

Goede ervaring. Probleem ontzettend snel opgelost en hele goede service.
Zekers een bedrijf wat ik zou aanbevelen!!!

20 avril 2026

Super

Wij zijn zeer tevreden met dit bedrijf
Snelle verzending Heel goed bereikbaar als je vragen of problemen hebt
Wij hadden een probleem en dat is fantastisch opgelost door de klantenservice Dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee Alle lof

27 novembre 2025

Dienst na verkoop zenwave - top

Ik kocht in november via bol 2 zenwave kruiken.
Ze doen helemaal wat er wordt beloofd! Toch gaf er eentje na 6 maanden problemen waardoor ik rechtstreeks in contact ging met zenwave. Hier werd ik zeer snel en klantvriendelijk geholpen en kreeg probleemloos een nieuwe toegestuurd. Topservice en topproduct!

9 avril 2025

Geweldige elektrische kruik- elke dag een genot!!

Ik heb mijn Zenwave elektrische kruik nu ruim een jaar en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee! Vanaf dag één is het een vast onderdeel van mijn routine geworden. De kruik warmt supersnel op, blijft urenlang heerlijk warm en is perfect voor koude avonden of bij spierpijn.

Wat me vooral opvalt, is de kwaliteit en het comfort. De zachte draagriem voelt luxe aan en de kruik zelf is veilig in gebruik – geen gedoe met kokend water, gewoon even aan de oplader en klaar. Zelfs na een jaar werkt hij nog net zo goed als op de eerste dag!

Daarnaast had ik een vraag over het product en de klantenservice van Zenwave was top – snel, vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader voor iedereen die van warmte en comfort houdt!

15 mars 2025

Naast een plezierig product - top service.

Afgelopen december een elektrische kruik ontvangen van mijn vriend via Zenwave. Met liefde dagelijks gebruikt, echter ontstond er een klein lek. Hierover per mail contact opgenomen; erg vriendelijk te woord gestaan. Foto's gestuurd en de dag erna al een nieuwe kruik mogen ontvangen.

Top service; en mega fijn product! Hierdoor zeker aan te raden.

26 février 2025
Logo de Zenwave

Réponse de Zenwave

Hi!

Wat fijn dat je deze mooie ervaring hier deelt, dankjewel! Dat wordt enorm gewaardeerd.
We wensen je nog een hoop plezier met je Zenwave waterkruik :)

Met vriendelijke groet,
Martijn van Zenwave