XLMOTO Česká republika Avis

1 102
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Web stránku xlmoto sleduji delší dobu. Líbí se mi: - široká a různorodá nabídka produktů - početné slevové akce - cenová politika - rychlá reakce na poptávku, její rychlé vyřízení i rychlé dodá... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Přestože jsem nenašel žádné recenze jsem zariskoval a z důvodu super ceny objednal přilbu na motorku a nelituji. Od první chvíle super komunikace a za 3 dny byla doma. Přesně dle popisu a informací ob... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rychlá a výstižná odpověď na dotaz ke zboží. Velice rychlé dodání. Produkt MX brýle RAVEN jsou kvalitní, funkční a skvěle vypadají. Vyměnitelné magnetické sklo je uživatelsky přívětivé, jednoduše a ry... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Objednal jsem si komplet od KLIM, ale bohužel bylo mi vše malé. Nakonec jsem zboží zdarma vrátil a přišly mi peníze do 10 ti pracovních dnů. Během té doby bylo se mnou komunikováno což velmi oceňuji p... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de sports mécaniques

Écrit par l'entreprise

XLMOTO je společností, která se snaží poskytovat vybavení a díly pro motokros, enduro, motocykly a celou komunitu okolo. Naším cílem je poskytnout zcela novou úroveň zážitku z nakupování, stejně jako bezkonkurenční sortiment za neuvěřitelné ceny.

Écrit par l'entreprise

Poštovné zdarma nad 2999Kč*
Při nákupu nad 2999 Kč máte nárok na poštovné zdarma (Nevztahuje se na nadrozměrné zboží)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(1 102)

131 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Špatná zkušenost - Chary

Po zaplacení a potvrzení objednávky do mailu se týden nic nedělo, žádné info nic, napsal jsem tedy firmě mail kde mám své zboží. Po dalším týdnu mi přišla odpověď že v nejbližších dnech zboží pošlou a jako omluvu mi vrátili 20% z ceny. Nestojím v tomto případě o slevu ale spíše o informace kde se nachází objednané zboží a alespoň jakoukoliv komunikaci obchodu. Zboží dorazilo "úžasnou" firmou PPL kde se opět zpozdilo z důvodu poškození balíku. Balík nakonec dorazil rozmačkaný a totálně amatérsky slepený páskou PPL. Zboží (pevný batoh) byl pomačkaný ne zničený ale reklamaci jistě s touto firmou řešit nebudu. Takže po zkušenosti s touto firmou kde jsem zkusil nakoupit poprvé bohužel již nikdy neobjednám nic. Jste ostuda pro motorkáře.

4 juillet 2026

Dobrý den,

je nám líto, že jste během vyřizování objednávky nedostával dostatek informací a také se omlouváme za to, že vám byla zásilka doručena v poškozeném stavu. Chápeme, že celá tato zkušenost nesplnila vaše očekávání.

Rádi bychom tuto situaci napravili, a proto vás nyní budeme kontaktovat prostřednictvím e-mailu, abychom s vámi vše individuálně dořešili a nabídli vám odpovídající kompenzaci.

Noté 1 sur 5 étoiles

na základě produktového filtru pro…

na základě produktového filtru pro motocykl Yamaha XT 660 zakoupil baterii Fulbat FT7B-4 GEL.
Zjistil jsem však, že váš vyhledávač má u tohoto modelu motocyklu chybu. Baterie FT7B-4 má rozměry 150 × 65 × 93 mm a kapacitu 6,5 Ah, zatímco Yamaha XT 660 (bez ABS) vyžaduje rozměrově i výkonově větší typ YT9B-BS / FT9B-4 s rozměry 150 × 69 × 105 mm a kapacitou 8 Ah. Baterie FT7B-4 do motocyklu rozměrově nepasuje a nemá dostatečný startovací výkon.

30 juin 2026

Dobrý den,

děkujeme Vám za podrobnou zpětnou vazbu a velmi nás mrzí, že vám náš filtr na stránkách doporučil nevhodnou baterii pro váš motocykl.

Vaši připomínku jsme předali našemu týmu k prověření, aby byla chyba v produktovém filtru co nejdříve přezkoumána a případně opravena. Rozumíme, že správné informace o kompatibilitě produktů jsou pro naše zákazníky zásadní.

Vidíme také, že Vám již byla vrácena celá částka za objednanou baterii.

Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace a děkujeme, že jste nás na tento problém upozornil.

S pozravem,

Noté 5 sur 5 étoiles

V obchodě jsem byla poprvé

V obchodě jsem byla poprvé. Překvapil mne velký výběr, přehlednost a rychlé dodání. Bunda přišla v pořádku na ramínku a v igelitovém obalu, který můžeme použít v zimě na uskladnění. Děkuji 👍

17 juin 2026

Neobdržela jsem fakturu k objednávce

Neobdržela jsem fakturu k objednávce

17 juin 2026

Dobrý den,

omlouváme se, že jste fakturu původně neobdrželi. Tuto záležitost jsme prověřili a vidíme, že vám ji jeden z našich kolegů již zaslal e-mailem.

Noté 1 sur 5 étoiles

Customer service responds very slowly

Customer service responds very slowly, and there are ongoing issues with orders placed through the website.

I am currently dealing with a disputed order that I paid for 12 days ago. However, it appears that the website failed to process the order properly. I never received an order confirmation, yet the online store still charged my card.

In the meantime, I received a different shipment, and now I am trying to return it. The problem is that, since I don't have an order number, I cannot generate the DHL return label required for the return.

Communication is extremely slow, and there is no customer service phone number. I submit a claim, and someone only gets back to me several days later.

In practice, this means the online store has taken and held my money for an unreasonably long time while providing very slow support.

Overall, this has been a very disappointing experience.

15 juin 2026

Hello,

We’re very sorry to hear about your experience and the difficulties you’ve encountered with your order and our customer service. We understand how frustrating this situation must be, especially regarding the delayed communication and return process.

We will reach out to you directly to look into the matter and check whether there is anything further we can do to assist you. We sincerely apologize for the inconvenience.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus