Sledstore Norge Avis

2 716
TrustScore 4 sur 5

4,2

Bestilte Overall Raven Boondocker Dame Grafitt. Men den var dessverre for lang i beina for meg. God kvalitet med mange gode løsninger - bukseseler som holder drakten oppe, glidelås i baken, lufting u... Voir plus

Glemte hva jeg egentlig opplevde….Først et sjokk; fikk 3 par i 2 forsendelser. Det var e var bestilt bare ett par. Greit å returnere 2 par. Problemer med Vipps betalingen. Det hadde vært ok å beta... Voir plus

L'entreprise a répondu

Funker stort sett veldig bra, men leveringstiden synes det burde gå an å knappe litt ned på. Og hvis jeg kan påvirke forsendelses måte vil jeg gjerne at PostNord ikke benyttes,

1. Véhicules & transport

Écrit par l'entreprise

Vi selger snøscooterhjelmer, klær, beskyttelser og reservedeler over hele landet. Besøk vår butikk og finn framtiden for snøscooter kjørere allerede i dag.

Sledstore

Écrit par l'entreprise

Fraktfritt over 2000kr*
Alle bestillinger over 2000kr leveres gratis innen Norge.*Gjelder ikke pakker som som inneholder store og tunge varer.

Bien

TrustScore 4 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 716)

267 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Feile deler

Kjøpte hjul til skiene på snøscooteren. De fire mutterne som holdt hjulakslingene var for små. Hadde heldigvis passende muttere selv. Forsøkte å legge inn en kommentar om dette på hjemmesiden, men løsningen var alt for tungvint. Bortsett fra det ser hjulene ut til å fungere bra.

6 septembre 2026

Dårlig kundeservice og lang leveringstid.

Dårlig kundeservice!
Og det tok en evighet før vi fikk varene. Kommer ikke til å bestille noe derfra igjen.

2 juillet 2026
Logo de Sledstore Norge

Réponse de Sledstore Norge

Hei,
takk for din tilbakemelding.
Vi har sett på bestillingen du viser til.

Vi ser at du ble påvirket av systemoppdateringen vår, som dessverre førte til noen forsinkelser, og du har allerede kontaktet kundeservicen vår angående dette.

Vi beklager igjen.

Med vennlig hilsen,
TEAM 24MX

Veldig rask levering etter som det var…

Veldig rask levering etter som det var etter spurt men dem har klart og sende feil vare noe som har skjedd med meg flere ganger

24 juin 2026
Logo de Sledstore Norge

Réponse de Sledstore Norge

Hei,
takk for din tilbakemelding.
Vi har sett på bestillingen du viser til.

Siden vi ikke kan se at du har kontaktet kundeservicen vår angående feilen, vil vi be dem om å kontakte deg for å se hva vi kan gjøre.

Med vennlig hilsen,
TEAM 24MX

Nok en gang usannheter og løgner

Nok en gang usannheter og løgner når man etterlyser en vare. Sledstor beklaget forsinkeler men bekreftet at vare var pakket og sendt den 2 juli (som opprinnelig var leveringsdato). Nå jeg skal spore denne pakken så viser info kun at den er gjort klart til forsendelse, men ikke innlevert til sending.
Ikke finnes det et telefonnummer så man kan få svar hos kundeservice, og svarene man får på e-post er standariserte og usanne. Styr unna Sledstore og kjøp heller varer andre steder som er seriøse. Hele Sledstore lukter av svindel. De er i alle fall løgnere i forhold til sine kunder.
Det går heller ikke an å kansellere/avbestille ordren.

SLEDSTORE: Skjerp dere.

7 juillet 2026