Var just på "Grand Opening" på XXL i Skövde. (Grand Opening betyder tydligen små skålar med godis på vissa diskar) Sortimentet liknar inget jag sett på andra XXL butiker. Man säljer utrustning för La... Voir plus
Köpte en cykel här för att uppgradera från en Jula cykel jag hade innan. Vevlagret var slut på efter 10 månader och butikens inställning är att den ska inte hålla längre än så. Jula cykeln höll 6... Voir plus
Besökte butiken på Väla Helsingborg idag och skulle göra en retur. Efter köat mig fram så upplyser tjejen i kassan mig om att det får du göra inne i butiken vid infostationen, bara det var otydligt oc... Voir plus
Köpte ett par premium skridskor från Bauer som gick sönder i snör öglan. Gick inte att reklamera fick ingen hjälp från XXL. Inte nöjd kund blir inga flera inköp på XXL.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Bytesrätt?
Hej, Jag tänkte jag skulle överraska min fru med en baddräkt på morsdag. Jag vet att ett sådant köp kan vara vanskligt, men tänkte ändå att jag med hjälp av personal och bytesrätt kunde göra ett försök. Jag pratade först med en yngre herre som utifrån min beskrivning av mått, försökte hitta rätt storlek. Han rådfrågade i sin tur en kvinna och tillsammans kom de fram till att storlek 38 skulle passa. Om du spar kvittot kan du ju alltid byta, förklarade expediten. Vi kassan frågade jag om jag kunde få varan inslagen och hänvisades till en bänk vid sidan.
Söndag och mors-dag visade det sig att det skulle varit storlek 40. Inga problem jag åker och byter den på måndag. Tillbaka på XXL i Sisjön får jag beskedet att den inte går att byta utan plombering. Vadå plombering? Av de två inblandade expediterna har ingen nämnt plombering. Vid kassan borde väl åtminstone betjäningen ha fattat att varan behöver plomberas, när det är en present till en dam.
Jag bad att få tala med chefen på bytesdagen som står fast vid att varan inte går att byta. Om ingen nämnt plombering så kunde du väl ha läst på kvittot, hävdar hon. Men vänta lite, vem lusläser ett kvitto? Stämmer beloppet brukar man kunna vara nöjd med det.
Bedrövligt!
Jag skickar en varning till detta…
Jag skickar en varning för detta företag, de säljer billiga defekta produkter, om du har problem med någon, förvänta dig ingen hjälp. Jag köpte ett fiskespö förra året och toppen gick sönder vid mothugg så jag gick till xxl Barkarby för reklam och pratade med Jonas och fick ett katastrofalt bemötande, total ovilja att hjälpa mig som kund, med ett respektlöst beteende och han påstod att allt handlade om en handhavande fel från min sida och det fanns inget fel alls med produkter och att han inte skulle göra någonting för att hjälpa. Jag undrar vilken typ av instruktioner får personalen as sina ledare för att behandla kunder så här?
Går inte att nå kundservice
Beställde varor för 4 dagar sedan med leverans till butik. Beloppet belastat på mitt kort, men fortfarande ingen orderbekräftelse. Går inte att nå XXL kundservice. Mailade och det skulle ta 3-5 arbetsdagar (!). Hänvisar till sin chatt, men den finns inte och inget telefonnummer till kundservice.
Topp fem sämsta kundbemötanden jag…
Topp fem sämsta kundbemötanden jag någonsin har upplevt i mitt liv.
Butik i Borlänge.
Beställde cykel med hemleverans
Beställde cykel med hemleverans. Trots att den fanns på lager tog det nästan 2 veckor för paketet att levereras. Cykeln kom nedmonterad (framgick inte när jag beställde). Det fanns inte med någon beskrivning om hur cykeln skulle monteras ihop (varken via Mail, eller någon av instruktionsböckerna i kartongen, eller ngn länk till video). Det fanns heller inte med några verktyg för att kunna montera ihop cykeln. Sökte på Google och youtube efter beskrivning på hur cykeln skulle monteras ihop, fanns ingenting. Jag försökte hela dagen få tag i kundservice, men den var upptagen och gick inte att komma fram på på hela dagen. Skrev även flertal meddelanden för att komma i kontakt med dem men fick inget svar.
Retur?
Katastrof!! Ni verkar väldigt angelägna om att sälja saker men hur i h-vete fungerar eran retur egentligen?
Om man ångrar sitt köp då är inte kunden viktig längre!
Ser mig om efter andra ställen att handla ifrån i fortsättningen 👎👎👎
Bluff med bonus poäng
Rätt okej priser med det där med bonuspoäng fungerar inte då det är omöjligt att logga in. Skrämmande dåligt. Du behöver uppdatera dina uppgifter så skapa ett nytt konto. Nytt konto, då mister man sin bonus men det spelar ingen roll för ens telefonnummer är inte giltigt står det utan någon förklaring varför när man försöker skapa nytt. Bluff med bonus. Riktigt uselt att lura kunderna men handla där anonymt är rätt okej.
Värdelös cykel
Hej
XXL ett företag som bara är bra när man köper nytt. Köpte en White racercykel som krånglat sen dag 1 lämnat in efter lång väntan. Får tillbaka går bra ett tag sedan pajar något annat.nu efter 3 år av krångel blir det bye bye. Händer akuta saker får man vänta 14 dar. Service vilja lika med noll. Blir aldrig en till cykel från detta värdelösa företag...
Dålig kundservice vi skicka e-mail 4…
Dålig kundservice vi skicka e-mail 4 gång fått inte svar samt återbetalning utföra inte.
Grymt bra bemötande i butiken i Sisjön!
Finns inget att köaga på här! XXL Sisjön är grymt bra i utbud och service, särskilt avdelningen för Fritid! Fick riktigt bra hjälp i köp av vandringsskor.
Besökte xxl Arninge täby
Besökte xxl Arninge täby.
Trevlig, kunnig, snabb och hjälpsam personal.
Både vid köp och några dagar senare byte av storlek.
Urusel returupplevelse
Köpte hem sportskor och nu när jag behöver göra retur så visar det sig att de använder en uråldrig procedur där man behöver skriva ut sin egen returetikett från pdf. Dessutom fungerar inte returformuläret på hemsidan (som i att det dyker upp ett felmeddelande som indikerar att formuläret är felkodat). Självklart går det inte heller att ta telefonkontakt med kundservice för att lösa problemet. På mail svarar de inom TRE TILL FEM dagar?! Det var länge sedan jag hade en sådan usel köpupplevelse, returer ska vara smidiga. Jag kommer aktivt att undvika inköp från XXL framöver.
Dålig dom skickar med bring som ännu…
Dålig dom skickar med bring som ännu inte levererar fast vi bestämt dag osv fruktansvärt dåligt kommer aldrig köpa från XXL MER NÅGONSIN!!!!!!
Extremt dålig service-Kungens kurva
Extremt dålig service. En äldre man som arbetade i butiken var otrevlig mot mina barn 16 månader och 4 år gamla som höll i en liten boll och skrek ”Ska ni köpa bollen eller?” Första gången jag hört någon tala så till mina barn jag var helt chockad men tänkte att jag inte tänkte låta honom förstöra vår dag. Vi lät ju de hålla i bollen för att distrahera de medan vi köpte fotbollsgrejer till vårt äldre barn. Senare när vi hittat passande fotbollsskor till vårt äldre barn bad tjejen i kassan honom hämta den andra skon i samma storlek och då svarade han henne även denna gång med en otrevlig ton: ”Jag har inte tid med det där nu.” Kände att det var droppen för oss så slutade med att vi gick utan att köpa skorna. Kommer aldrig mer handla på XXL!
Sämst kundservice
Ska ut och åka snowboard. Beställde en snowboard hjälm men fick 2 barn t-shirtar istället. Dom är helt omöjliga att få tag på för att kunna få rätt vara och för att kunna returnera fel vara. Rekommenderar stark att inte handla på XXL.
Sämsta
Usel kundservice som man inte får tag i. De svara inte på e-post och har inget telefonnummer att ringa till. Jag kommer aldrig att handla hos dem längre så att jag slipper huvud värken som sådant företag skapar.
Felaktigt registrering av retur och långsam kundservice
Beställde 4 väskor via nätet. Returnerade tre av dessa men XXL sport registrerade returen fel, de menar att den väskan jag har kvar hemma är returnerad trots att jag skickat foton på att jag faktiskt har väskan hemma. Processen mellan varje mail tar flera dagar. En oerhört långsam kundservice. Jag är väldigt missnöjd med hur de har handlagt mitt ärende, där det faktiskt är de som gjort fel från första början.
Jag har varit förbi cykelverkstaden i…
Jag har varit förbi cykelverkstaden i Sisjön för ett tag sedan om två separata ärenden, och båda gångerna har jag fått otroligt fint bemötande av kunnig cykelmekaniker. Den ena gången kom jag med en pedal, som hade en modul som satt fast p.g.a. ett skruvhuvud lossnat. Cykelmekanikern fixade detta snabbt och enkelt, med ett leende på läpparna, och jag kunde gå hem samma dag med en åtgärdad pedal. Den andra gången kom jag med en cykelkedja som jag önskade få bedömd om skick, och även se om det fanns länk jag kunde köpa till den. Även här fick jag ypperlig service och en kompetent bedömning av kedjan och vilken länk jag borde ha. Fr.a. det otroligt trevliga bemötandet är mycket viktigt för mig, och jag får därmed lov att ge toppbetyg.
Jag köpte en cykel av märket White pris…
Jag köpte en cykel av märket White pris runt 5 000 kronor. Extremt dålig cykel. Efter några månade gick cykelkedjan rakt av. Cykeln hade garanti men jag fick ändå betala för ny kedja och jobbet. Nu efter 18 månader har samma sak hänt igen. Cykeln är genomrostad trots den står i garage var natt och under tak på min arbetsplats. Köp inte cykel från XXL Emporia Malmö eller rättare sagt köp ingenting från den här butiken. Bara bortkastade pengar