XXL Sport och Vildmark Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,4

Var just på "Grand Opening" på XXL i Skövde. (Grand Opening betyder tydligen små skålar med godis på vissa diskar) Sortimentet liknar inget jag sett på andra XXL butiker. Man säljer utrustning för La... Voir plus

Köpte en cykel här för att uppgradera från en Jula cykel jag hade innan. Vevlagret var slut på efter 10 månader och butikens inställning är att den ska inte hålla längre än så. Jula cykeln höll 6... Voir plus

Besökte butiken på Väla Helsingborg idag och skulle göra en retur. Efter köat mig fram så upplyser tjejen i kassan mig om att det får du göra inne i butiken vid infostationen, bara det var otydligt oc... Voir plus

Köpte ett par premium skridskor från Bauer som gick sönder i snör öglan. Gick inte att reklamera fick ingen hjälp från XXL. Inte nöjd kund blir inga flera inköp på XXL.

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

713 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

81 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fick just hem en order jag beställt…

Fick just hem en order jag beställt strumpor och en luvtröja som var alldeles för stor. Försöker få till en retur på den, absolut omöjligt returnera..inget lösenord nekad inloggning med både mitt namn och telefon nr får uppfattningen de satt i system att ej kunna returnera. En AI på kundservice som "inte förstod". Alltså,,det här är INGET bra företag att handla från..välj annat!!!! Varnar verkligen!

6 juillet 2026

Endast 28 dagars öppet köp

Endast 28 dagars öppet köp.
Noll förståelse för att man som förälder kanske skulle behöva några dagar extra ibland. Blir absolut aldrig presenter därifrån igen.

27 juin 2026
Avis spontané

The manbun security guard followed me…

The manbun security guard followed me down from the second floor to the register at the Hamngatan 31 store today. He totally assumed I wasn’t going to pay. But, what he failed to realise is I own an apartment directly around the corner from this store. You need to be very careful when it comes to who you stereotype because you could end up in major legal trouble yourself! It’s amazing to me how anyone would settle for such a low paying job!

26 juin 2026
Avis spontané

Blev utskrattad av en ung tjej i…

Blev utskrattad av en ung tjej i kassan. Inte bara jag som blev det. Anser att XXL är nog den värsta affär att handla i med så otrevlig personal. Denna unga tjej brydde sig inte ens att be om ursäkt. Kollegorna verkade tycka de va okej. Mitt råd. Vill man ha god service. Välj annan sportaffär. Usch och fy för XXL helsingborg väla. Skamligt

23 juin 2026
Avis spontané

Åkte hela vägen genom stan till Sickla…

Åkte hela vägen genom stan till Sickla eftersom det uttryckligen står på XXL’s hemsida att butiken ska vara öppen 10-14 den 19 juni. Väl här är det tokstängt. Varför lurar ni era kunder? Hur svårt kan det vara att berätta att ni har stängt? Operativt sett måste ni ju informera era anställda om att de inte ska arbeta, så hur kommer det sig att de som betalar er personals löner, kunderna, inte bevärdigas med samma information?

19 juin 2026
Avis spontané

Ytligare ett bolag som saknar service

Ytligare ett bolag med katastrof service! Ett bolag som inte vill ta ansvar när deras produkter gått sönder efter 1 månad och som vägrar hjälpa sina kunder eller ens vara lite lyhörda. Möts istället av nonchalanta människor både i butik och via kundservice på nätet.

15 juin 2026
Avis spontané

Felaktigt information vid köp via hemsidan

Vid beställning av cykel via hemsidan står det ”Cykeln är färdigmonterad vid hämtning.”

Det visar sig att det gäller inte vid beställning online.
Kostnad för transport till bostad eller varuhus är samma.
Uppenbarligen vet kundservice om detta men man ändrar inte den felaktiga informationen.

På frågan hur jag reklamerar att tjänsten som jag beställt inte uppfyller vad som är avtalad får jag svaret att jag får reklamera hela ordern.

11 juin 2026

Ingen servicevilja!

Medlemmar har fri frakt på returer, om man kommer ihåg att logga in.
Jag glömde det och måste betala frakt trots att de enkelt kunnat kolla om jag var medlem. Saknar servicevilja.
Jag ville byta ett par skor tillen annan modell. Det gick inte. Byte gäller bara till samma sko i annan storlek.
Hur stelbent kan ett företag vara?

3 juin 2026

Inkonsekvent hantering vid retur

I eftermiddags skulle jag lämna tillbaka ett par byxor på XXL i Växjö men fick nobben då lappen inte satt kvar utan låg i fickan. Jag har förståelse för att lappen ska sitta kvar men i mitt fall hängde den i en tråd när jag köpte byxorna, så den lossnade redan när jag provade dem första gången. Om man är så strikt med att lappen ska sitta kvar så bör man ju rimligen vara lika noga med att kolla detta när man säljer byxorna, men det var man alltså inte alls i mitt fall. Mycket dåligt, har aldrig någonsin i någon butik känt mig så misstänkliggjord och kränkt, jag kommer inte handla där fler gånger.

30 mai 2026
Avis spontané

Jättedåligt service och reklamation desk

Jättedåligt service av en kille som jobbar med reklamation. Annars var vi stammisar på ZXKAI men från och med idag kommer aldrig mer komma in i cal och köpa något.

Jag ville reklamera en produkt jag köpte där innan 4 dagar sedan och han ville inte acceptera reklamation även om han såg att produkten är sönder pga av jättedåligt kvalité.

👎🏼👎🏼👎🏼Sämsta service jag någonsin haft.

24 mai 2026
Avis spontané

Dom säger sig kunna cyklar men kan…

Dom säger sig kunna cyklar men kan uppenbarligen inte montera cyklar utan problem. Har hållit på en månad med XXL i Uppsala nu då de två cyklarna jag köpt fortfarande uppvisar problem. Den ena gnisslar illa och butiken frågar om jag vill göra ett återköp på cykeln och köpa den hos någon annan istället. Bra service...not!. Hur svårt ska det vara att göra ett bra jobb från början?!.

22 mai 2026

Sveriges dyraste frakt...

Köpt en hel del genom åren men 89:- i frakt (29:- till butik?!) gör att det får vara i fortsättningen. Sortimentet har även sjangserat med märken ingen har hört talas om och med numera tre byten om året så får det nog vara vilket i och för sig den hutlösa frakten redan satt stopp för...

17 mai 2026
Avis spontané

Jag har varit på tre varuhus för att…

Jag har varit på tre varuhus för att köpa handboll. Trots att den skall finnas enligt hemsidan så har de ej funnits när jag kommit dit. Vidare så har jag inte kunnat nå dem för att bekräfta om de finns innan då ingen behagar svara i telefon.

17 mai 2026
Avis spontané

Totalt odugliga på att montera cyklar

Totalt odugliga på att montera cyklar. Dom hade inte ens monterat fast styret så höll på att bli en rejäl olycka utanför butiken när man skulle cykla därifrån.

Allt satt snett och vint, bromsarna lät, det gnisslade när man svängde, bromsen satt fel, reflexen satt fel, växlarna satt fel och jag ringde dagen innan för att säkerställa att allt fungerade och fick till svar att det inte var några problem med cykeln....

30 avril 2026

Inte samma XXL

Inte samma XXL, jättestökigt. Gamla unkna produkter i sortimentet ville köpa Volleyboll men de såg flera år gamla ut. Inget ansvar för fel prissättning för tidigare köp. Generellt dålig prissättning på sortimentet.

Hoppas ni kan komma tillbaka till det XXL som brukade vara mitt favorit varuhus då ska jag lämna ett bättre betyg.

29 avril 2026
Avis spontané

Jag lämnade in mina skidor för slipning…

Jag lämnade in mina skidor för slipning och vallning på XXL i Uppsala inför en skidresa till Trysil. Jag fick hämta ut skidorna dagen innan avresan och då hade de haft en vecka på sig. Väl i Trysil kan jag med nöd och näppe åka på skidorna och ramlar då skidorna skär så hårt att de är svåra att kontrollera. Jag ger upp kl 14 på första skiddagen och beger mig till skidverkstaden i Trysil för att se om de kan hjälpa mig. Där konstaterar de att slipningen inte utförts korrekt och att det var tur att jag inte skadat mina knän. Det kostar mig 800kr att få dem korrekt slipade i Trysil. Väl hemma igen besöker jag XXL i Uppsala och ber om kompensation för de 800kr jag fått lägga ut i Trysil för att rätta till felet som begåtts, jag begär inget för förlorad skiddag. Jag får till svar att den enda kompensation jag kan få är 250kr vilket var kostnaden för slipningen hos dem. Jag vill med detta göra er som anlitar deras tjänster att de kommer inte ersätta för några uppkomna kostnader ni kan råka ut för om de gör ett misstag i sin leverans. Jag tycker det är uselt och inte särskilt professionellt hanterat av XXL i Uppsala.

17 mars 2026