Bestelling en communicatie liep vlot. Product blijkt uit China te komen. Dat was ff een verrassing. Duurde zo'n 2 weken. Verder prima product: huisnummer-plaat met solar lampje. Brandt bij vrijwel bew... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestel niets bij deze vieze oplichters zanedo. Je krijgt 'n totaal ander product, dan waar ze mee adverteren. En alles wat ze verkopen, heb ik terug kunnen vinden bij Temu en Aliexpress. Je betaald 30... Voir plus
Hoi ook ik had een (wonder) bril bij dit bedrijf besteld en betaald omdat het lang duurde paar keer een mail gestuurd, wat ik niet meer verwachte is hij toch nog gekomen maar wat een PRUL doet helemaa... Voir plus
Bestelling nooit aangekomen. geen reactie meer. 37,40 down the drain. Adverteren op instagram. Oplichters. Misschien krijg je nog wat terug met nietbezorgd.nl, maar die rekenen 20% commissie op basis... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Via tiktok een reclame gezien van…
Via tiktok een reclame gezien van vloeibaar glas. €40,- voor betaald. Mailtje gekregen dat het onderweg was. Track and trace werkt niet en krijt geen contact. Opgelicht dus
Halloooo waar blijft mijn leesbriel …
Halloooo waar blijft mijn leesbriel 😭😭😭😭 ik heb een plus een bestelt en direkt betald en ik ben nu drie wekken aan het wachten maar nog altijd niets gekregen 😭😭😭😭
Criminelen/oplichters zijn het!
Mensen bestel niets bij deze firma dit zijn "smerige oplichters". De producten die zij leveren kloppen niet met de producten waar ze mee adverteren en ze zijn op geen enkele wijze te bereiken via de op hun website vermelde contacten. Hun e-mailadres genereerd een genereerd een standaard antwoordmail en daarna is het windstil. Je kunt naar je centen fluiten. Het zijn criminelen die onder valse voorwendselen je geld stelen. Schoften zijn het.
Niet bezorg nl kan je helpen.
Brillen besteld +1 en +1,5 maar kreeg…
Brillen besteld +1 en +1,5 maar kreeg -1 en -1,5 opgestuurd.
Heb gemaild , nog in afwachting van hun reactie.
Er is niet geleverd wat er was besteld
Er is niet geleverd wat er was besteld.
Na het versturen van een klachten e-mail niets meer gehoord.
NIETS BESTELLEN OP ZANEDO.
HET ZIJN DUS OPLICHTERS !!!!
Oplichters,kijk uit!
Oplichters,kijk uit!
In Augustus 2024 een drone besteld € 69.00 euro betaald,deze is nooit bij ons aangeboden,aangekomen of wat dan ook.
Communicatie is er niet.
Helaas ben ik ook opgelicht.
het betreft hier een chinese website met een nl adres.
Trap er niet in en bestel hier niets.
Onbetrouwbaar bedrijf
Bestelling geplaatst en direct betaald op hun webshop op 19 januari 2025. Ook direct mail ontvangen dat levering onderweg is maar tot nog toe niets geleverd 17-2-2025. Aanmaning mijnerzijds gestuurd met steeds dezelfde reactie dat het wat vertraging heeft opgelopen. Hun webshop vermeld een KVK nr 82920312 maar dat nummer bestaat niet. Rekeningnummer voor mijn betaling is in Duitsland.
Sterk advies on niks bij hun te kopen.
Uiteindelijk is het bestelde product vandaag, 24-2-2025, toch binnengekomen
Nep webshop.
Nep webshop.
Kopen in bij ali expres.
En retourneren lukt je niet.
Ze reageren niet op je mail.
Zanedo NL = Bedriegers
Bestelling geplaatst op 15 jan. geen zending ontvangen, geld kwijt.
Gangsterbende.
Niets bestellen bij deze oplichters!
Niets hierbij bestellen!!
Oplichters. Betaalde artikel niet gekregen! En bij 2e mailtje krijg je een enorm onbeleefd antwoord.
Pure scam
Pure scam
Je artikel komt eenvoudig weg niet aan.
Ze houden je aan het lijntje dat je artikel vertraging heeft.
Heb een drone besteld eind november maar nog niks ontvangen wegens drop shipping. Die winkel bestaat dus eenvoudig weg niet eens
ZANEDO OPLICHTERS !
!! oplichters!! bestelling geplaatst en onmiddellijk betaald op hun webshop. Wel onmiddellijk mails ontvangen dat levering onderweg is maar tot nog toe niets geleverd. Reactie gestuurd via hun webpagina maar geen enkele reactie. Hun webshop vermeld een KVK nr 82920312 (Kamer Van Koophandel NL) maar dat nummer bestaat niet !! Oplichters en strafste is dat webshop nog steeds online staat en elke dag vele slachtoffers maakt. Rekeningnr waarnaar ik betaald heb is niet te achterhalen de smeerlappen. Hopelijk heb jij wel de reviews gelezen alvorens te bestellen want ik ben wel de sigaar.
Brillen
Brillen
Brillen die ik besteld , maar kreeg de verkeerde toegestuurd . Heb mail gestuurd met screenshot van mijn bestelling . Ben benieuwd hoe is die gaan oplossen
Bestel je 2 brillen
Bestel je 2 brillen, met de bril is niets mis, krijg je er maar 1 en dan gewoon zeggen je hebt er maar 1 besteld. En dit terwijl ik het bestel formulier kan laten zien. Niets bestellen, want ze reageren nergens meer op.
oplichters en maak jullie geen…
oplichters en maak jullie geen bestelling bij deze site,alle producten komen uit china en als wil jij terug sturen jij moet naar china sturen en de verzendkosten is 40 euro minimum
Prima brillen
Prima brillen! Levering duurde wel wat lang, maar afgeleverd naar tevredenheid.
Is een dropshipper, niet bij bestellen!
Als je wilt retourneren krijgen je geen reactie. Na dreigen met rechtsbijstand krijg ik dit:
"Om te retourneren kunnen we u twee opties aanbieden:
1: U kunt de bestelling retourneren naar ons warenhuis, maar helaas zit deze in China. De retourkosten hiervoor zijn rond de 20 euro. U krijgt uiteraard uw volledige aankoopbedrag terug zo gauw we uw bestelling retour ontvangen hebben.
2: Om het postverkeer zo laag mogelijk te houden in verband met het milieu kunnen we u ook 30% van uw aankoopbedrag teruggeven en u mag dan de bestelling houden."
Is gewoon een dropshipper. Ik ga verdere stappen ondernemen. Mijn advies: niet bij bestellen!
Oplichtersbende.
Op 14 oktober een fles vloeistof besteld tegen algen in aquarium. Het duurde maar en er kwam niets binnen. Op 1 december geven ze toe dat het artikel niet meer geleverd kan worden en zeggen ze dat ze mijn geld gaan terugstorten. Nu 17 december nog steeds geen geld gezien. Ook op mailtjes wordt niet meer gereageerd. Het zijn gewoon zakkenvullers, oplichtersbende.
Ik heb mij mijn dron gekocht bij deze…
Ik heb mij mijn dron gekocht bij deze winkel ik was een beetje bang met alle reviews dat ik gelezen had maar het product kwam heel snel toe ook de drone die ik besteld heb was ook omschreven zoals zoals ik gekocht heb ik heb deze droom getest en voldoet en heel de beschrijving dat ik gelezen had ben heel tevreden
Wat is dit een slecht bedrijf brillen…
Wat is dit een slecht bedrijf brillen besteld zou binnen 2 dagen opgestuurd worden .
nu 6 weken verder nog niks diverse mails gestuurd maar nooit een antwoord .
Gewoon een dieven bende ....