Bestelling en communicatie liep vlot. Product blijkt uit China te komen. Dat was ff een verrassing. Duurde zo'n 2 weken. Verder prima product: huisnummer-plaat met solar lampje. Brandt bij vrijwel bew... Voir plus
Lisez les avis des autres
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
WONDER BRIL
Hoi ook ik had een (wonder) bril bij dit bedrijf besteld en betaald omdat het lang duurde paar keer een mail gestuurd, wat ik niet meer verwachte is hij toch nog gekomen maar wat een PRUL doet helemaal niet wat beloofd word ,geld weggegooid stelletje oplichters
Het zijn gewoon goedkope oplichters.
Het zijn gewoon goedkope oplichters.
Zware oplichters kop hier nooit wat.
Zware oplichters koop hier nooit wat.
Bestelling nooit aangekomen, geen reactie meer op geld terug
Bestelling nooit aangekomen. geen reactie meer. 37,40 down the drain. Adverteren op instagram. Oplichters. Misschien krijg je nog wat terug met nietbezorgd.nl, maar die rekenen 20% commissie op basis van no cure no pay.
Bestel niets bij deze vieze oplichters…
Bestel niets bij deze vieze oplichters zanedo. Je krijgt 'n totaal ander product, dan waar ze mee adverteren. En alles wat ze verkopen, heb ik terug kunnen vinden bij Temu en Aliexpress. Je betaald 30€ en bij Temu kost het 2,99. Koop nooit producten, zonder eerst op de bekende chinese websites te checken, of ze het daar ook hebben.
Opgelicht
9 aug een bestelling gedaan van 29 95
Kapot,nep en werkt niet...
Op m'n mails n standaard mail terug..
Blijf waarschuwen lieve mensen voor deze oplichters..
Bah bah nog geen 1 ster waard BOOS
product na 14 dagen in goede orde…
product na 14 dagen in goede orde ontvangen, voldoet aan verwachting.
Ipv door mij bestelde gps tracker GP60…
Ipv door mij bestelde gps tracker GP60 ontving een ander type dat niet overeenkwam met wat ik besteld heb. Na 2x klagen kreeg ik het verzoek om foto's te leveren en vervolgens keihard stellen dat dit de door mij besteld trackers waren maar daar klopt dus geen donder van. Ik kan helaas geen foto bijleveren in mijn ervaring maar het is geen eerlijk bedrijf. Zij suggereren met op de site een uithangbord uit Amsterdam te komen maar is in de KvK zijn zij niet bekend.
Bestelling wordt niet afgeleverd
Bestelling wordt niet afgeleverd, je krijgt wel een mail dat het afgeleverd wordt. Stelletje criminelen, doe geen zaken met deze partij.
Honing sticks Bestelling goed…
Honing sticks Bestelling goed ontvangen, heeft wel wat tijd tot ik heb ontvangen, wel goed product, goed ingepakt als werkt dat weet ik nog niet.
Verder tevreden over de Bestelling ondanks dat beste veel reviews is of zijn negatieve. Toch een positief ervaring
Makkelijk te volgen
Ik zou 3flesjes ontvangen car repair…
Ik zou 3flesjes ontvangen car repair wax ikheb er maar een ontvangen voor de prijs van 32.40 ik voel me opgelicht
Koop hier niks je word bedonderd
Dank je voor je verhaal, Ton — dat klinkt echt frustrerend. Hier is een voorbeeldtekst die je op Trustpilot zou kunnen plaatsen om anderen te waarschuwen:
---
Titel: Betaald, maar nooit ontvangen
Review:
Ik heb een mini camera besteld bij Zanedo en netjes betaald. Die bestelling heb ik echter nooit ontvangen. Iedere keer dat ik vraag waar mijn product blijft, krijg ik hetzelfde standaardantwoord: “het is onderweg.” Geen tracking, geen concreet antwoord, en zeker geen oplossing. Inmiddels ben ik weken verder en voel ik me echt misleid. Ik raad iedereen aan om hier niet te bestellen.
---
🛡️
Ik had een slimme camera besteld en na ruim…
Ik had een camera besteld en na ruim een maand ook ontvangen.
Helaas doet de camera niet wat is beloofd. De camera hoefde maar eens in de maand opgelden te worden. Maar zodra ik de stekker, van de oplader, van de stroom haal, gaat de camera uit. Hier heb ik dus niks aan.
brillen bestelling
Ik heb brillen besteld, vandaag binnnen gekomen, het was de bedoeling dat het voor lezen en voor veraf bedoeld was. Echter voor veraf blijft wazig. Ik heb er spijt van dat ik ze heb besteld. Kosten €40,- zit nu met 8 brillen in m'n maag.
Dit is een scam ze leveren hun…
Dit is een scam ze leveren hun producten nooit! Nooit bij hun bestellen!!!
Dit bedrijf is waardeloos
In plaats van 3 flesjes car scratch repairwas heb ik er maar 1 onvangen. ook de microvezeldoek werd niet ontvangen.
Niet het bestelde product ontvangen zou…
Niet het bestelde product ontvangen zou geleverd worden net 64 gb kaarten nou niet dus voor dit product geen wifi nodig nou wel dus je kunt mailen tot dat je een ons weegt stelletje oplichters
Dropshipper
Dropshipper. 3 flesjes op de foto. 1 gekregen. € 25,- betaald kosten € 5,- bij Aliexpres. Daar kwam mijn flesje ook vandaan Makkelijk geld verdienen. Niks kopen!!!
Wat een oplochters- trap er niet in!!!!!
Product incompleet ontvangen- beloofd resend - geen T&t code - onbereikbaar - 7 mails gestuurd - aangemeld bij Consument en Markt ivm fraude - aangifte bij Politie
Na een bestelling GEEN tracking die…
Na een bestelling GEEN tracking die werkt! Totaal niet bereikbaar en geen reactie op 'contactformulier'.
Lang geleden dat ik mij 'opgelicht' heb gevoeld.
L’expérience Trustpilot