Verzekering per 15 Maart 2026 opgezegd. Zou binnen een week geregeld worden volgens de mail. We zijn 16 dagen verder en maar door blijven incasseren. Reageren niet op mail en niet op whatsapp. OPLI... Voir plus
Lisez les avis des autres
Opzegging zoals wel vaker benoemd hieronder 1 groot drama met deze partij. reageren niet op mails. Zodra de verzekering is afgesloten zijn ze spoorloos
Al jaren verzekerd voor 2 huishoudens woonverzekering. Bij het eerste het beste schadegevalletje alles ingevuld en ingediend, geen reactie. Reminders gestuurd, geen reactie. Inmiddels in het volgende... Voir plus
Ze beëindigen verzekering zonder dit te melden. Omdat verzekering is opgezegd, wil geen andere maatschappij ons verzekeren. Dit is echt verschrikkelijk. Dit zijn maffiapraktijken. Kijk eens wat andere... Voir plus
Bad bad
Firstly, in their website, they clearly need yo write that only Dutch language will be used and will not be helped in English, which unfortunately was not written and stated anywhere.
After we took the policy, when we call the people who received call, says they were nit allowed to speak English.So,what should us as a customer can do.
Exceptionally, some staff does helped me,but says it is Exceptional.
I will never recommend this Zekur, if you doesn't speak and understand Dutch, and if u are new in Netherlands.
Shame on this company, that the nation itself respect and help people in at least English language, but this company refused to help in English.
Slechtste verzekeraar die ik ooit heb gehad
Als ik een 0 kon geven had ik het gedaan. Telefonisch NIET te bereiken. 0 service en via de mail gaat het alleen maar om geld, maar vragen beantwoorden, HO MAAR! En of ik daarna even de enquete wil invullen…. Zeer ontevreden over deze verzekeraar!
Service: 0
Klantvriendelijk: 0
Communicatie: 0
Reactietijd mail: redelijk/traag
Bereikbaarheid: nou geen woorden voor
Heel slecht
Zorgverzekering opgezegd, maar de aanvullende polis van 2,50 per maand is niet mee opgezegd. Kan het niet regelen via de site, app of opzegsites.
Heel vervelend want kan niks met die aanvullende polis maar betaal er wel.al een jaar voor.
Zeggen nieteens de vorige…
Zeggen nieteens de vorige autoverzekering op waardoor ik nu een maand onnodig premie betaal. Gemiste kans!
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het, een autoverzekering bij ze proberen af te sluiten. Vervolgens maakt zekur en incasso voor 4x het bedrag waarmee ik akkoord ben gegaan.
THE WORSE INSURANCE COMPANY EVER
THE WORSE INSURANCE COMPANY EVER. I WANT TO CANCEL TO PASS TO ANOTHER ONE AND IS NOT EVEN POSSIBLE, I GOT 3 DIFFERENT ANSWERS IN 3 CONSECUITVE PHONE CALLS:
1) Is not possible to cancel before the 1st of January and if you cancel after the 1st January it will be automatically exended, of course the customer support on 1st January is closed so it will extended for anothe year
2) I must cancel the health insurance on my own through the app but the app is only in Dutch and there is not even a section that forward you to the cancellation (Moreover, The cancellation form that you can find on the website doesn`t show the tab about the health insurance)
3) The last phone operatore said that is possible to cancet via phone but they are not allowed to that in another language so Is not possible for me to get a cancellation and of course IF I TRY TO CALL WITH SOMEONE ELSE THEY WON`T DO THAT ANYWAY BECAUSE OF THE FAKE PRIVACY POLICY.
STAY AWAY FROM THIS COMPANY!!!!
Verzekeraar zonder solidariteit
Deze verzekeraar wil je niet verzekeren als minder dan 5 jaar schade vrije jaren hebt. Ook als dat de eerste keer dat je gaat verzekeren.
Do not use them
Do not use them. If you use their health insurance, they are unable to contact. They have whatsapp and live chat, but they said they can’t answer health insurance questions via them. I tried to call their given number multiple times, but they NEVER answer. They do not support English as well. Not their app, not their chatbot, and not their customer service. Disaster of a company
Slechte bedrijf, goedkoope klantenservice
Slechte bedrijf, geven nep/standaard informatie bij auto verzekering aanvraag, dat je afgewezen wordt voor... Reden klopt niet, ze hebben geen zin om te werken of willen de actie tarief niet uitkeren, ze werken voor de verzekeringbedrijf: Zekur, wat onderdeel van Unive is. Triest, ze kunnen beter hun klantenservice bij een andere bedrijf regelen, want de wachtijd via de chat is super lang, je krijgt niemand aan de lijn en whatsapp is ook geen reactie sinds 2 werkdagen, ik citeer:"Mijn collega's chatten met meerdere mensen tegelijk. Het kan soms eventjes duren voordat je wordt geholpen." ze geven zelf aan dat ze cheap zijn. Geen aanrader!
slechte klantenservice
alleen bereikbaar van 09:00 tot 12:00 oo sorry de chatrobot is wel 24/7 bereikbaar die niks voor je kan betekenen.
Nooit aan beginnen
Nooit aan beginnen
Ze betalen niks uit je bent eigenlijk verzekerd voor niks
Totaal niet klantvriendelijk
Blij dat ik er weg ben
Als ondernemer ver weg van blijven.
Als ondernemer ver weg van blijven.
Als je in de bouw / installatietechniek werkt komt het wel eens voor dat je per ongeluk een (kleine) schade maakt. Nu heb ik de pech dat ik in 2 jaar tijd 2x schade heb gehad (kleine lekkage en een raam beschadigd). Nu willen ze bij de eerst volgende schade de verzekering hoogstwaarschijnlijk stopzetten en willen geen duidelijkheid geven over hoe dit dan verder gaat en wat voor proces daar precies achter zit. Ook als je informeert over een schade telt dit als een schade melding en hier wordt je ook door benadeeld. Klantenservice helpt je geen meter verder.
Zal hier nooit meer een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.
Sluit geen verzekering af bij deze…
Sluit geen verzekering af bij deze oplichters! Keren nooit iets uit overal dekken ze zichzelf voor in met smoesjes en excuusjes!!!!! 6 jaar verzekerd geweest bij deze flutfirma en nooit iets kunnen verhalen van mijn schades.
Dat dit bedrijf in nederland mag…
Dat dit bedrijf in nederland mag opereren is vreselijk, krijg maandenlang geen antwoord op vragen, wordt afgedaan met "kijk maar in de polis". Ondernemers krijgen totaal geen relevante dekking. VER wegblijven bij deze club.
Discriminatory company
I don't know if this company only hires racists or Naz1s or what mental problem they have, but all employees I contacted do not want to speak English (it was clear they can).
All of them hostile and horrible people. I am glad I realized this company discriminates before hiring any insurance, otherwise you pay and receive no service!!
Oplichters.
Oplichters.. afschuwelijke verzekeraar Zeker GEEEN aanrader !!!
HUN ZIJN NOG GEEN STER WAARDIG
HUN ZIJN NOG GEEN STER WAARDIG!
Een grote zwendel en oplichting!! Doen net of ze een bedrijf hebben met ik weet niet hoeveel afdelingen terwijl er twee mensen werkzaam zijn! Word zo genaamd doorverbonden terwijl de vrouw of man in kwestie die er werkzaam is, van de desbetreffende afdeling gewoon vanuit huis als in partners aan het werk zijn!
Schrijven af via Your Benefits Assuradeurs terwijl je een verzekering afsluit bij Zekur.
De man weet heel goed wat hij doet en begint te stotteren zodra je hem aan de tand voelt.
Geeft aan dit neer te leggen bij de collega’s en ondertussen is hij die collega zelf….
Mensen dit is tuig van de eerste richel, zakkenvullers ten top dus blijf hier weg!!
Hier zou in Nederland een instantie moeten zijn, die dit soort oplichters achter tralies zet!!!!
OOK EEN STERRETJE VERDIENEN ZE NIET !!
OOK EEN STERRETJE VERDIENEN ZE NIET !!! DIT ZIJN OPLICHTERS, MAFFIA ! OVERHEID SCHAAM JE DAT ZO IETS VERGUNNING KRIJGT ! DIT IS SCHANDALIG ! DEZE ZORGVERZEKERAAR MOET VERDWIJNEN ! IK ZIT IN SCHULDHULPVERLENING DOOR DEZE ABNORMALE KOSTEN.TE WEINIG TOT NIETS VERGOED OOK BIJ CONTRACT ZIEKENHUIS ! BIJ ZEKUR VALT TOTAAL ALLES ONDER EIGEN RISICO OOK MEDICIJNEN ALLES ZELF BETALEN . ZE SJOEMELEN MET ZORGKOSTEN ZO ERG DAT JE VOLLEDIG CONTROLE KWIJT . NU MIJN SCHULDEN ZIJN OPGELOST ZAL IK EINDELIJK IN NOV. 2024 DEZE MAFFIA OPZEGGEN ! HET IS ONVOORSTELBAAR ! OPLICHTERS 1E KLAS . ER MOET EEN SNEL MELDPUNT INGESTELD WORDEN WANT VIA NZa GAAT TE LANGZAAM MET ALLE BUREAUCRATIE...
NOOOOOIT AAN BEGINNEN MENSEN!
NOOOOOIT AAN BEGINNEN MENSEN!! TE DUUR EN KLANTENSERVICE WEET NOOIT WAT. INKASSIER WAAR ZE MEE SAMEN WERKEN REAGEERT NERGENS OP MAAR WEL ALS WANBETALER NEERZETTEN. HUN REAGEREN NIET!!
Inkassier reageert maanden later of niet of ze trekken je rekening leeg zonder te communiceren!! Ga ook klacht over dat volk indienen!!
Kreeg een gratis ongeval verzekering…
Kreeg een gratis ongeval verzekering erbij, maar werd jaar lang toch van mij rekening afgeschreven. Toen ik ben overgestapt eind 2023 hebben ze het laten doorlopen. Je kan niet eens een normale vraagstellen om duidelijkheid re krijgen. Word elke keer gezegd door klantenservice medewerken ik weet het niet ik weet niet waarom je hebt betaald het was gratis. Heb nog nooit zo onduidelijk gesprek gehad.
Ik WhatsApp ze word gewoon genegeerd schandalig geen woorden voor heb een klacht ingediend bij unive en zekur en ook in de email word aangegeven dat ik er niet voor hoefte te betalen. Heel apart raad iedereen aan om als je een verzekering neemt eerst hier te komen checken waar mensen tegen aan lopen bij het bedrijf. Wat dit zijn gewoon oplichters. En ze hebben nooit de polis in 2023 opgestuurd wegens een storing bij provider.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.