Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Verzekering per 15 Maart 2026 opgezegd. Zou binnen een week geregeld worden volgens de mail. We zijn 16 dagen verder en maar door blijven incasseren. Reageren niet op mail en niet op whatsapp. OPLI... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Opzegging zoals wel vaker benoemd hieronder 1 groot drama met deze partij. reageren niet op mails. Zodra de verzekering is afgesloten zijn ze spoorloos

Noté 1 sur 5 étoiles

Al jaren verzekerd voor 2 huishoudens woonverzekering. Bij het eerste het beste schadegevalletje alles ingevuld en ingediend, geen reactie. Reminders gestuurd, geen reactie. Inmiddels in het volgende... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze beëindigen verzekering zonder dit te melden. Omdat verzekering is opgezegd, wil geen andere maatschappij ons verzekeren. Dit is echt verschrikkelijk. Dit zijn maffiapraktijken. Kijk eens wat andere... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Belachelijke klantensevice

Belachelijke klantensevice, ik neem contact op via de chat om een regeling af te spreken voor een openstaande factuur. Daar word netjes akkoord op gegeven. Vervolgens nooit een bevestiging gehad maar wel opeens een brief van CAK. vervolgens neem ik contact op om dit recht te zetten aangezien ik al een regeling had afgesproken en wordt er opeens gezegd dat een regeling niet mogelijk is en dat ik maar een klachten formulier moet invullen als ik er niet mee eens ben. Nu mag ik door hun onkunde lekker 175 euro gaan betalen aan CAK...

12 mars 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Heel bijzonder!

Ik probeer al twee dagen een zzp aansprakelijkheid verzoek af te sluiten, maar ik krijg geen email, welke ik kan bevestigen.
Ook de chat kan me niet verder helpen.

Wil ik mijn ervaring achterlaten bij trustpilot, lees ik alleen maar slechte recensies.
Ik besluit toch maar om een andere verzekering af te sluiten.

26 février 2025

Service is slecht.

Slecht bedrijf.
Ze kunnen je niet in hun systeem vinden al geef je je relatienummer, adres en polisnummer op.

25 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Echt de meest slechtste verzekering…

Echt de meest slechtste verzekering ooit,
Had auto verzekering bij hun en er was een klein ongelukje gebeurd waar het helemaal niet mijn fout was maar hun kijken niet eens naar de situatie dus nu moet ik ineens super veel geld aan hun betaale.

25 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Echt onzin reageren niet op mails…

Echt onzin reageren niet op mails slecht contact schade 3 weken geleden gemeld nog geen terugkoppeling gehad en ik mail ze wekelijks en het enigste wat ik zie is dat ze het goed hebben ontvangen? Zeker geen aanrader!

1 février 2025

Oplichters

Zekur moet je zeker niet nemen stelletjes oplichters. pas op ze stelen je geld bedrijf als dat moet gewoon sluiten. Als ik wist dat 92 procent 1 ster heeft gegeven had ik het nooit genomen. Ik ga ze overal plaatsen zo dat iedereen weet daar niet gaan.

27 janvier 2025

Spoedeisende zorg India Niet Vergoed

Pols gebroken India. Ondanks Zekur extra niks van spoedeisende zorg vergoed gekregen. Dus gips, pijnstillers, pleisters tijdens spoedeisende zorg niet vergoed. Je bent dus onverzekerd in de praktijk.
Dit met verzekering van 200 euro per maand. Zo ook moest ik van verzekering fietsen na een vier wekelijkse injectie in oog. Van Vlissingen naar Middelburg. Taxi werd afgewezen. Deze verzekeraar wil geen zorg vergoeden. De verzekering is duur en bij declareren krijg je altijd niks.

5 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Het is dat je 1 ster moet geven maar…

Het is dat je 1 ster moet geven maar zelfs deze is te veel.
Declaratie ingediend betreffende opname in een buitelands ziekenhuis (Duitsland) inmiddels herinnering gekregen van de Duitse zorgverlener. Als je telefonisch contact opneemt krijg je enkel te horen dat je geduld moet hebben. Erg slecht bedrijf!

29 janvier 2025

bedrog en belazeringen

Ik voel me bedrogen.
Volgens de informatie op hun website zouden wijzigingen in het pakket mogelijk zijn vóór 1 februari, maar dit blijkt in de praktijk niet te kloppen.

Hierdoor zit ik nu vast aan mijn huidige pakket en moet ik dit jaar €240 extra betalen.

Dit vind ik erg onterecht en ik verzoek om een passende oplossing maar de medewerker verteld me dat ze geen weizigingen kunnen toepassen.

28 janvier 2025

Dreigende mail

Ik heb 3 keer schade gemeld in 1 jaar voor mijn all risk auto verzekering (1 keer sterretje, 1 keer ben ik aangereden, 1 keer sterretje met scheur) waarna ik een dreigmail ontving van zekur waarin gezegd werd dat ik 3 jaar niks meer mag melden of dat anders de premie omhoog gaat of dat de verzekering geannuleerd zou worden. Belachelijk. Ik ben meteen overgestapt naar een andere verzekering.

19 décembre 2024

Ga niet naar Zekur!!!

Ga niet naar Zekur!!!!

Wij hebben een inboedelverzekering bij Zekur en wilden een tablet laten repareren. Dat is geen inboedel volgens Zekur en daarvoor moesten we Zekur+ nemen. Hebben we afgesloten samen met medewerker. Eenmaal contract binnen gingen ze hem alsnog niet verzekeren. Ze zeiden: omdat de tablet schade heeft gemaakt voordat wij een contract voor jullie hebben gemaakt doen wij hier niks mee.
Na jaren klant te zijn vond ik dit erg teleurstellend. Vooral omdat we advies kregen van de ene medewerker om een groter contract te doen. En de ander keurt hem af! Belachelijk! Mooi ingestonken! Onze klacht aangegeven, word niks mee gedaan.. DOE HET NIET!!!!!!!

1 novembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Unprofessional customer service

Some woman named „Mina”, from what i understood with that name, decided to start sweet talk and being overly giggly and using pet names on the phone with men, Using „je, jij” instead of „U”. This is not tinder.
2 stars because she was useless but throughout all the giggles and weird remarks gave one(1) mediocre advice.

2 janvier 2025

Wegblijven bij deze piraten

Wijzigen op eigen houtje rekeningnummers om vervolgens te zeggen dat de incasso niet lukt, en daardoor de verzekering stopzetten.
LET OP HIERVOOR!!!!

10 décembre 2024

Horrible company!

Horrible company!
I wrote them a letter for terminating the contract yet they ignored it. I was in prison for two years and couldn't check on my bank account. Within that time they deducted over 1300€ and now the incasso debt is piling up to thousands.

Massive ripoff. I only started the contract because my mom was pushing me to do that. I don't know what'll happen next I definately need a lawyer.

3 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Unive moet zich schamen om deze…

Unive moet zich schamen om deze organisatie onderdeel van hun te laten zijn.

Heb door het gedrag van Zekur al mijn verzekeringen van Unive en Zekur elders ondergebracht voor 2025.

Mijn advies : neem nooit een verzekering bij zowel Zekur als Unive en stap nu over voor het eind van het jaar.

30 novembre 2024

1 Ster is nog teveel voor deze club

1 Ster is nog teveel voor deze onprofessionele en klantonvriendelijke club! Denkt zonder overleg premie te kunnen verhogen en incasseert direct. Na terugboeken word je neergezet als wanbetaler. Niet te bereiken en als je iets van zo hoort is het uiterst onprofessioneel alsof er een stel domme kids achter die mail zit. Echt, sluit hier nooit aan.

1 octobre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus