Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Verzekering per 15 Maart 2026 opgezegd. Zou binnen een week geregeld worden volgens de mail. We zijn 16 dagen verder en maar door blijven incasseren. Reageren niet op mail en niet op whatsapp. OPLI... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Opzegging zoals wel vaker benoemd hieronder 1 groot drama met deze partij. reageren niet op mails. Zodra de verzekering is afgesloten zijn ze spoorloos

Noté 1 sur 5 étoiles

Al jaren verzekerd voor 2 huishoudens woonverzekering. Bij het eerste het beste schadegevalletje alles ingevuld en ingediend, geen reactie. Reminders gestuurd, geen reactie. Inmiddels in het volgende... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Zekur verzekering wonen is 1 grote grap

Gaat on de Verzekering wonen. Bij het verhuizen, demonteren van de muur of verschillende keren verplaatsen in huis is de TV kapot gegaan. Na de claim heb ik 4 keer er achteraan moeten gaan en iedere keer hoor je dat zij het druk hebben maar binnen 10 dagen erop terug komen. Na de eerste mail wordt je ook voor niets aan het werk gezet om foto's te maken en reparateurs een offerte te laten maken. Wijzen na bijna 2 maanden de claim af en gebruiken het transport als reden. Zij komen tot deze conclusie dat dit tijdens het rijden moet zijn gebeurd. Ik weet het zelfs niet. Maar dit komt hun uit. Daarna coulance gevraagd en wederom een mail dat het druk is. Wat een lachertje van een verzekering. Zekur of Unive nooit meer. En het gaat mij niet om het afwijzen maar de manier waarop.

20 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters, erger dan maffia!

Ze beëindigen verzekering zonder dit te melden. Omdat verzekering is opgezegd, wil geen andere maatschappij ons verzekeren. Dit is echt verschrikkelijk. Dit zijn maffiapraktijken. Kijk eens wat andere consumenten zeggen. Ik denk dat we met zijn allen iets moeten doen tegen deze praktijken. Ze krijgen te horen van mijn advocaten. Ook ga ik naar KIFID en zal heel veel influencers inschakelen en zelf alle social media spammen. Een 1,1 is veel te hoog, moet eerder een -10 zijn!

9 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ze vertikken ons te helpen

Ze vertikken ons te helpen. We hebben recht op vergoeding voor babyvoeding, omdat ons kleintje een sterke koemelkallergie heeft. De melk die we nodig hebben kost €100 per week. Dit is officieel toegeschreven door de huisarts. We hebben meerdere keren de bevestiging per brief ontvangen van Zekur dat we inderdaad recht hebben op vergoeding. En toch vertikken ze het om uit te betalen. Ze vertikken het zelfs om je te woord te staan en je stap voor stap te helpen. Er is geen enkele wil om je te helpen

7 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Al jaren verzekerd voor de…

Al jaren verzekerd voor de inboedelverzekering. Na bijna 7 jaar heb ik voor het eerst een claim ingediend. Ik had enorme waterschade. Dit wordt overigens bij IEDERE VERZEKERING gedekt. Behalve uiteraard bij Zekur. Let aub waar jullie verzekerd zijn. Ik ben diep teleurgesteld in de oplichterij waarin ik terecht ben gekomen.

29 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Poliskosten dubbele van wat website aangaf!

Ik sloot een autoverzekering af, na berekening kwam er op de site €67 euro maandpremie uit. Ik heb alles naar waarheid ingevuld en krijg uiteindelijk een polis in de mail van €135!! Dat is gewoon meer dan het dubbele als aangegeven werd op de website. Ik voel me opgelicht.

13 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet voor zzp-ers werkzaam in de techniek

Ik zocht als zzp-er (engineering services) snel een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en kwam zodoende bij Zekur terecht. Nu recent de polisvoorwaarden veranderd waren, kreeg ik daar een kopie van en ben toen nog eens door het hele verhaal heen gegaan. Wat blijkt: de volgende uitsluitingen zijn van kracht: 1.4 Uitsluiting bedrijfstakken Je bent niet verzekerd als je in 1 van onderstaande bedrijfstakken werkzaam bent:
• auto-industrie • bio-industrie • farmaceutische industrie • kassenbouw • kernreactoren • luchtvaartindustrie • offshore-industrie • (petro)chemische industrie • ruimtevaartindustrie • scheepvaart • spoorwegen • vliegvelden • waterbouw
Kortom, eigenlijk alles wat met techniek te maken heeft

15 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Per ongeluk een verkeerde ingangsdatum…

Per ongeluk een verkeerde ingangsdatum van de zorgverzekering bij aanmelding opgegeven, zou per 1-8 moeten maar is per abuis per 2-8 doorgegeven. Via de akelige chatbot eerst de toezegging gekregen dat dit aan te passen zou zijn zodra de polis door mij ontvangen is, maar na ontvangst van de polis zowel via de chat als telefonisch te horen gekregen dat dit niet aan te passen is. Of ze zijn te incapabel om het probleem te begrijpen of niet bereid te helpen. Uiteindelijk onder herroepingsrecht de verzekering beeindigt om (gelukkig) elders de zorgverzekering af te sluiten

13 août 2025

Ik had een autoverzekering

Ik had een autoverzekering. Auto verkocht en dus gezocht om mijn autoverzekering op te zeggen. Ze verwijzen alleen naar een schorsingsformulier en nergens duidelijk hoe je moet opzeggen (je moet dus eerst appen of chatten en dan krijg je de link).

Had dus een nieuwe polis afgesloten elders voor mijn nieuwe auto (was een import auto dus niet iedereen kon verzekering bieden) en hebben ze mijn schadevrije jaren dus niet doorgegeven waardoor de eerste maand polis nu duurder uitvalt.

12 août 2025

0 begrip en slechte communicatie

0 begrip en slechte communicatie
Nadat mijn motor is gestolen is deze terug gevonden. Door een extra clausule wat verderop in het polisblad staat zonder doorverwijzing bij de clausule die aangeeft dat een ART 4 slot goed is tenzij.. dat hij tussen 20:00 en 08:00 achter slot en grendel moet staan en een ART 4 slot niet meer genoeg is kreeg ik niks vergoed.

De motor is terug gevonden met flinke schade waardoor hij niet meer rijdbaar en financieel total loss is verklaard.
Via het alarmnummer is hij bij de motorgarage gebracht ( toen wist ik nog niet dat niks vergoed werd)
Hierdoor hebben ze mij op kosten gejaagd zonder dat ik wist dat de kosten op mijn dak kwam omdat ze niks uit zouden keren.

De communicatie is bizar slecht, het politie rapport was 1 Juli bij Zekur en 24 Juli melden ze pas dat ik niks vergoed krijg, het verdere contact via de mail geven ze 0 begrip over dat er geen doorverwijzing is voor de tijdclausule.

Ik raad iedereen af om zich hier te verzekeren, wanneer ze moeten betalen ben je een lastige klant en zo behandelen ze je dan ook.

Al mijn lopende verzekeringen bij Zekur gaan ergens anders heen.

24 juillet 2025

Papieren factuur ? Niet dus

Ik krijg bericht dat er een bedrag van mijn rekening wordt afgetrokken. Als ik wil kijken waar het over gaat moet ik een hele digitale snelweg af.
Op papier doen ze niet want digitaal is snel en handig.
Nou niet dus . Waardeloos

15 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ga geen motorverzekering aan bij Zekur

Ga geen motorverzekering aan bij Zekur. Het bedrijf is waardeloos en behandelt zijn cliënten als vuil. Mijn partner en ik zaten bij deze verzekeraar voor een motor verzekering. Helaas werd de motor van mijn partner gestolen. Na heel gedoe van kastje naar de muur gestuurd te worden komen we er achter dat er een extra clausule in de verzekering is toegevoegd waar wij geen toestemming voor hebben gegeven. De motoren waren verzekerd op het hebben van een M1 slot en art4 slot in 2023. De verzekering wordt verlengd voor het volgend jaar en in de email wordt expliciet genoemd dat er niks veranderd aan de poliswaarden. Onze grootste fout was om de van hun woord uit te gaan.
De nieuwe clausule die toegevoegd is houdt in dat:
"Binnen 500m van je huis, het voertuig achter slot en grendel moet staan en sporen van inbraak aanwezig moeten zijn wanneer het voertuig gestolen is" Vervolgens heeft de verzekeraar geprobeerd om ons wijs te maken dat ze dat wel hebben gedaan en dat wij de emails hebben gemist. Tegenwoordig zijn dieven uitgerust met slim gereedschap en kan je fluiten naar sporen vinden van inbraak en slaat deze clausule natuurlijk nergens op.

Wonderbaarlijk heeft de politie mijn partners motor terug gevonden en gelukkig heeft Zekur niks uitgekeerd waardoor de motor alsnog zijn eigendom is. Momenteel zijn we in het process met de verzekeraar om de sleutels terug te krijgen. Conclusie is dat deze verzekeraar alleen voor stress zorgt. Het is het niet waard!

20 mai 2025

The worst in the Netherlands

The worst in the Netherlands, no one should take out insurance with us,
They think too highly of themselves.
They are disrespectful. They dont pic up the phone, and uf they puxk up after 100 times they dont speak English. So they are really bad company

16 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn auto stond geparkeerd en de…

Mijn auto stond geparkeerd en de zijspiegel is kapotgereden door een andere auto. Alle documenten en verzekeringsgegevens van de tegenpartij zijn in orde en zij hebben ook alles geaccepteerd. Mijn eigen verzekering, Zekur, doet nu al bijna 20 dagen helemaal niets. Deze maatschappij is echt waardeloos. Ze leveren nul klantenservice: telefoonnummers zijn onbereikbaar of je krijgt iemand van de pechhulp aan de lijn in plaats van de verzekeringsmaatschappij. Zelfs het geld voor één zijspiegel heb ik nog niet gekregen. Met deze verzekering hoef je niet te denken dat je echt gedekt bent. Geloof ze niet.

15 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

This company uses robots to handle chat…

This company uses robots to handle chat and whatsapp messages. Please note that these robots lie, if you ask them wether they are robots, they say no. But they are. Robots that scan text for keywords and then produce the pre-prepared standard answer. Even if they gave the same answer shortly before, and it was discussed at length.

9 avril 2025

ZEKUR Autoverzekering

Dit is niet normaal! Dit bedrijf is een mislukking. Ik had een auto bij hen verzekerd en op 14 maart heb ik de auto verkocht. Ze hebben alle verkoopdocumenten van mij ontvangen. Vandaag is het 28 maart en de verzekering IS NOG NIET AFGESLOTEN! bovendien hebben ze vandaag nog eens extra kosten gerekend voor een auto die niet meer van mij is!!!!! ZEKUR WORD WAKKER!!! Als u deze recensie leest VOORDAT u een verzekering bij hen afsluit, DENK DAN 100 keer na!

14 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Door onkunde medewerker niet correct verzekerd zijn

Vandaag 24 maart gebeld door Zekur en keurig opgelost. Mag ook gezegd worden.

Als ik ze op de valreep eind januari 2024 bel, en om advies vraag om de verzekering aan te passen ivm een aankomende beugel voor mijn dochter (let wel moet je eerst een jaar voor betalen) en fysio voor mezelf, ga ik er vanuit dat na het telefonisch advies de verzekering ook goed geregeld is.

Mijn dochter is onder de 18, en ik zie dat er een extra ZEKUR zorg is afgesloten door de desbetreffende medewerker waar ik vanaf dat moment ook €39,95 extra per maand voor heb betaald. (Daar valt orthodontie dus gewoon onder)

Ik had het eerst gedeclareerd op mijn dochter haar naam, dat werd niks, kreeg €0,00 vergoed. Dus dacht dan moet het wellicht op mijn eigen naam en wat denk je; daar krijg ik ook €0,00 vergoed.

(De medewerker had de extra ZEKUR zorg denk ik bij mijn dochter moeten aanbrengen ipv onder mijn naam, zoals deze vrouw had moeten weten kan het niet onder mijn naam want de aanvullende verzekering dekt geen vergoeding voor een beugel vanaf 18 jaar, enkel tot 18 jaar)

Dit is dus echt slechte service, je belt, je legt uit, vraagt advies, er wordt je het een ander toegezegd en uitgelegd en afgesloten. En dan na een jaar betalen zouden we nu geen recht op enige vergoeding hebben? En kan het überhaupt niet meer goed ingeregeld worden met terugwerkende kracht? Ik heb verzocht om een bel afspraak met een manager van de klantenservice en het gespreksverslag van toen. Want het mag niet zo zijn dat ik door onkunde van een medewerker nu met bijna onhaalbare, gigantische kosten kom te zitten.
En dat na jaren lang een trouwe klant te zijn geweest. Het is allemaal al duur genoeg en mijn dochter heeft hier lang op moeten wachten.

18 mars 2025

Autoverzekering van ZEKUR

Blijf weg bij dit bedrijf, mensen die een probleem hebben met rationeel denken, creëren problemen buiten de wereld, ZEKUR Ik kan een auto kopen en hem één keer per maand verkopen! en het zou jou helemaal niets moeten interesseren hoeveel auto's ik heb en wat voor auto's ik heb. Jij wordt geacht ze te verzekeren en er geld voor te vragen, punt uit!

Vindt u het zo moeilijk om te begrijpen dat u uw auto aan uw vrouw kunt geven? wie heeft het op haar naam laten zetten en wilde het bij u verzekeren?

En het allerergste was toen ze mij vertelden dat de auto niet van mij was nadat ik hem had gekocht. Een grap en een schande.

Ik wens je veel succes, maar ik ga nu weg uit dit gekkenhuis.

1 mars 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus