Jag fick en extraordinär bemötande med kontakt med Jacob. Han är väldigt professionell, kunnig och hjälpsam, tagit tid på att lyssna och förstår mina behov och ser vilka möjligheter som fanns för att... Voir plus
Jag vill verkligen lyfta fram min positiva upplevelse med Zensum. Jag fick hjälp av en kille som heter Theo som var så otroligt duktig och professionell. Han tog sig tid att lyssna, förklara och hitta... Voir plus
Zensum har varit mycket positiv. Företaget har ett professionellt och serviceinriktat team som levererar tjänster av hög kvalitet. hade stort förtroende och trygghet. Noggrannhet, struktur och respek... Voir plus
Zensum är en låneförmedlare som erbjuder kostnadsfri jämförelse av privat- och bolån. Vi har funnits sedan 2013 och är verksamma på den svenska och norska marknaden. Vår ambition är att frigöra människor från onödiga utgifter och bidra till en mer ansvarsfull låneförmedling.

Eriksbergsgatan 31, 114 30, Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Personerna som ringer upp är alltid trevliga och hjälpsamma. Varje gång vi pratat har det varit ytterligare något som jag fått hjälp med. Det känns väldigt bra och gör att jag alltid lyssnar när jag blir uppringd.

Réponse de Zensum AB
Trevligt bemötande. Fick bra och saklig rådgivning. Bra hjälp att fylla i låneansökan. Det var bra snabbt och enkelt att få all info av er.

Réponse de Zensum AB
Som alltid när jag blir kontaktad eller vill bli kontaktad, är alla jag pratat med vänliga, trevliga i sitt bemötande och förstår just min situation. Nu senast pratade jag med Ludvig som på ett enkelt och lättförståeligt sätt förklarade hur allt går till och svarar alltid på frågor på ett sätt som jag förstår. Rekommenderar verkligen!

Réponse de Zensum AB
Trevliga att prata med och att få hjälp snabbt !

Réponse de Zensum AB
Hjälpsam och väldigt proffsig. Löste precis allt åt mig.

Réponse de Zensum AB
Smidigt och enkelt att få lånejämförelsen, och pengarna från vald aktör sattes in efter bara ungefär 1,5 dygn.

Réponse de Zensum AB
Snabbt enkelt och smidigt att få hjälp med en räntesänkning på mina lån. Trevligt bemötande😊

Réponse de Zensum AB
Bra bemötande , fick bra hjälp om man bad om det. Förtroeendd viktigt och trygghet.

Réponse de Zensum AB
Trevligt och proffsigt bemötande, lätt att förstå vad som gäller.

Réponse de Zensum AB
till mötes gående ock kunnig ock hjälpsam personal jag tackar för de . hatten av