Øv jeg havde glædet mig så meget til at prøve det men blev fælt skuffet. Tortilla pandekagerne var dem man køber nede i netto eller andet billigt supermarked ikke nok med det var de slet ikke blevet l... Voir plus
Virkelig lækker mad og drikke, super hyggelig stemning og ekstraordinært god og venlig service! En ekstra bonus er, at børn spiser gratis om onsdagen. Zócalo er nu blevet et af mine stamsteder, hvor... Voir plus
Vi fik den bedste mad fra zocalo ( århus Ø) til vores søns konfirmation. Havde bestilt taco buffet Super lækkert, smagfuldt og meget dekorativt Alt var godt! Vi, vores søn og gæsterne var meg... Voir plus
Min arbejdsplads modtog en super lækker buffet med friske råvarer fra Zocalo i dag! Jeg har også haft fornøjelsen af at besøge deres restaurant på Frederiksberg med min familie, og det var virkelig et... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos Zócalo laver vi sund og ærlig fast food, som du kan spise hver dag med god samvittighed. Vi er inspireret af taqueriaerne i det mexicanske Mission District i San Francisco, et område, hvor det traditionelle mexicanske køkken møder den friske californiske madkultur. Vores mad tilberedes dagligt fra bunden af nøje udvalgte råvarer. Du finder os i København, på Frederiksberg, i Rødovre Centrum, Aarhus og Kolding.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 70 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Super dejligt sted med rigtig god mad i…
Super dejligt sted med rigtig god mad i super flot område ved lystbåde havnen.
Virkelig et besøg værd og super hurtig betjening

Super lækkert
Super lækkert mad og rigtig god…
Super lækkert mad og rigtig god betjening. Jeg glæder mig til næste besøg
Super lækker mad og venligt personale…
Super lækker mad og venligt personale på Aarhus Ø

Réponse de zocalorestaurant.dk
Lækker mad og gode omgivelser i…
Lækker mad og gode omgivelser i Nicoline hus på Aarhus Ø

Leckere Quesadilla
Leckere Quesadilla, sehr freundlicher und hilfsbereiter Service.

Lækker lækker mad
Lækker lækker mad. Vi prøvede det nede i Nicolinehus, hvor deres søde personale hjalp os med at beslutte hvad vi skulle prøve. Kæmpe anbefaling herfra!!!

Réponse de zocalorestaurant.dk
Jeg synes maden var virkelig lækker og…
Jeg synes maden var virkelig lækker og smagsfuld. Personalet var super imødekommende, venlige og søde, så alt i alt en hyggelig og god oplevelse😁
Kan anbefales

God mad og service
Maden var rigtig god og medarbejderene var rigtig hjælpsomme. 5 stjerner for god mad og service. Store smil smil bag kassen. Jeg vil helt sikkert vende tilbage :)

Prisvenligt
Om onsdagen er der en gratis menu til børn for hver voksenmenu, incl. Et glas saft. Saft kan man ovenikøbet få genopfyldt en gang.
Dog var der rigeligt ris i min bourritos.

Mega lækker mexi-mad
Mega lækker mexi-mad. Og fair priser.
Kommer der gerne igen.
Rigtigt god service og smile…
Rigtigt god service og smile medarbejder som er imødekommende 😁 Helt fantastisk oplevelse
Fint sted at prøve
Fint sted at prøve – god stemning og lækker street food.
Very good experience me and my…
Very good experience me and my girlfriend are very happy to go back 😋🔥🫶🏽

Réponse de zocalorestaurant.dk
Første gang jeg har været her
Første gang jeg har været her. Virkelig gode Nachos og Guacamole. Betjening var virkelig sød og imødekommende, og besvarede vores spørgsmål til de forskellige ingredienser m.m.