Jeg var der i mandags sammen med min familie, og vi havde en fantastisk oplevelse hos Zócalo Rødovre! Maden var frisk, smagfuld og blev serveret virkelig hurtigt. De mexicanske fyre var venlige,... Voir plus
Lisez les avis des autres
Øv jeg havde glædet mig så meget til at prøve det men blev fælt skuffet. Tortilla pandekagerne var dem man køber nede i netto eller andet billigt supermarked ikke nok med det var de slet ikke blevet l... Voir plus
Virkelig lækker mad og drikke, super hyggelig stemning og ekstraordinært god og venlig service! En ekstra bonus er, at børn spiser gratis om onsdagen. Zócalo er nu blevet et af mine stamsteder, hvor... Voir plus
Vi fik den bedste mad fra zocalo ( århus Ø) til vores søns konfirmation. Havde bestilt taco buffet Super lækkert, smagfuldt og meget dekorativt Alt var godt! Vi, vores søn og gæsterne var meg... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Zócalo laver vi sund og ærlig fast food, som du kan spise hver dag med god samvittighed. Vi er inspireret af taqueriaerne i det mexicanske Mission District i San Francisco, et område, hvor det traditionelle mexicanske køkken møder den friske californiske madkultur. Vores mad tilberedes dagligt fra bunden af nøje udvalgte råvarer. Du finder os i København, på Frederiksberg, i Rødovre Centrum, Aarhus og Kolding.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 70 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Ret klam mad
Ret klam mad. Supermarkeds gummi tacos lavet af 2 danske gymnasieelever i en mikrobølgeovn. Som en våd klud fyldt med prefab syltede ting.. intet friskt, har intet at gøre med det mexicanske køkken.. Kæmpe ad!
Super service hos Zocslo i Fisketorvet!
Super service hos Zocslo i Fisketorvet!

Réponse de zocalorestaurant.dk
Super lækkert og autentisk mad
Super lækkert og autentisk mad, godt udvalg og venligt personale! Friske smage og gode drikke!

Réponse de zocalorestaurant.dk
Used to be a regular customer but now worst food ever
Used to be a regular customer, but my recent experience 19.oct 2024 was so disappointing.
Ordered a quesadilla that turned out to be one of the worst I’ve had.
The beans were dry, and the filling lacked any flavor.
There wasn’t enough cheese or meat in the quesadilla.
The bread wasn’t toasted properly.
The sauce was watery and lacked the right consistency.
Paid 150kr for each quesadilla witha drink , which is fine, but I expect consistent quality for that price.i will not serve it to a kid
Sætter aldrig mine ben hos Zaloc igen
Fik igår den mest uforskammede og uprofessionelle behandling af samtlige 3 ansatte på Kajen Fisketorvet.
Maden kom super hurtigt
Maden kom super hurtigt, god service, rigtig lækker mad.
Absolut den værste madoplevelse vi…
Absolut den værste madoplevelse vi længe har været ude for!!!!
Vi bestile mad til 2 voksne for over 600 kr.
Der gik mere end 75min. før maden kom.
Da den ankom var maden kold, våd og helt uspiselig. (vi måtte smide hele ordren ud) Endvidere manglede der store dele af ordren såsom alle de tilvalg vi havde lavet til ordren, samt div sides og dips. Vi ringer til restauranten som stiller sig helt uforstående over for os og siger det ikke var deres problem og lagde røret på. Uforskammet!!
Vi prøver at kontakte just eat som fortæller os at vi skal kontakte restauranten, restauranten er helt ligeglad og ikke til at tale med. Hvad gør man så? Jo man deler sin oplevelse så andre kunder selv kan vælge ikke at købe sig sådan en dyr ekstra tilføjelse til deres skraldespand.
Vi har aldrig fået hjælp, refusion, nyt eller bare et det var synd, for hverken forretning eller just eat. Det er dog ubehageligt at blive snydt på den måde!
lækker mexicansk mad
Fik meget lækker mexicansk mad hos zocalo i Nicolinehus. Gode smagsoplevelser og meget friske råvarer og vellavede retter. Super imødekommende betjening. Vi kommer igen.
Elendig hjemmeside
Det er simpelthen umuligt at bestille mad fra Zocalo.
Hvis du bestiller via Wolt, SKAL du bestille menuer med drikkevarer og det hele, hvilket bliver ekstremt dyrt hvis du skal bestille mad til et større selskab, og man allerede har drikkevarer.
Det kan man komme udenom ved at bestille på deres egen hjemmeside, og selv afhente maden. Dét har jeg prøvet, uden held to gange nu. Med to forskellige browsere kan jeg ikke få lov til at betale og afslutte min bestilling.
Og selv hvis deres betaling faktisk virkede, er deres bestillingsservice stadig dårlig, da man hverken kan gemme sin kurv eller forudbestille til en anden dag.
Zocalo, I bør få fikset jeres side! Jeg har i hvert fald måtte skuffe mine gæster, som jeg havde lovet mexicansk mad i aften.
Skøn mexicansk mad
Skøn mexicansk mad, med gode madsammensætninger. Og meget venligt personale. Fik dsv ikke tjenerens navn, men 5 stjerner til ham! (Nørrebro)
Virkelig dårlig smagsløst mad -alt alt…
Virkelig dårlig smagsløst mad -alt alt for stærk og for meget BBQ, mine drenge kunne ikke spise burritoen. Spurgte om der var noget at gøre… den meget unge dreng sagde bare ‘nej, det beklager jeg’ - øv for en service :-( (Rødovre Centrum) - det er ommer 🤷♀️
Fantastisk mad
Fantastisk mad, vi fik burrito og quesadillas. Personalet var meget elskværdige, og der var meget pænt og rent 🤗 Vi var på restauranten på Frederiksberg.
Excellent kunde service
Første gang fik jeg kolde tacos men deres kunde service kontaktede mig, tak! Fik jeg et gavekort og så prøvede jeg dem igem. Og maden oplevelse var meget bedre. Jeg kommer igen 🙏👍
Turistfælder
Turistfælder! Virkelig dårlig madoplevelse. Ikke pengene værd.
Restaurant Zócola, Rødovre Centrum - ingen salt.
Var i dag på restaurant Zócalo i Rødovre Centrum. Bestilte bl a en Dolores Green Bowl. Maden smagte af næsten ingenting -dog en smule ok stærk - MEN den manglede salt efter min smag. Så jeg spurgte personalet, om jeg måtte be’ om lidt salt. Svaret var: “Nej, det har vi ikke, vi krydrer selv maden”. Så jeg lod stort set hele retten stå og forlod hurtigt stedet. Det var så sidste gang, man var på restaurant Zócalo. To stjerner fordi mit barnebarn trods alt kunne li’ sin burrito.
Skuffende!
En burrito er en stor blød ikke opvarmet tortilla. Indeni er der ris, dåsemajs, dåsebønner og lidt kylling. Salaten er også med dåsebønner. Mexicansk? Ikke meget. Der er vel for 15 kr i råvarer? Det koster 150 kr.
Dejlig mad i Tivoli Food Hall
Dejlig mad i Tivoli Food Hall. Blev mere end mæt og fantastisk smag
Vi fik den bedste mad fra zocalo (…
Vi fik den bedste mad fra zocalo ( århus Ø) til vores søns konfirmation.
Havde bestilt taco buffet
Super lækkert, smagfuldt og meget dekorativt
Alt var godt!
Vi, vores søn og gæsterne var meget tilfredse!
De varmeste anbefalinger herfra.
Burrito med kylling
Fik en burrito med kylling men det lugtede af stegt fisk. Smagen var meget skuffende og konsistensen det samme. Måtte levne mere end halvdelen.
Super lækker mad & god service!
Min arbejdsplads modtog en super lækker buffet med friske råvarer fra Zocalo i dag! Jeg har også haft fornøjelsen af at besøge deres restaurant på Frederiksberg med min familie, og det var virkelig et hit. Maden var både velsmagende og frisk, og atmosfæren var hyggelig og indbydende. Personalet var venligt og servicen var fremragende. Jeg kan varmt anbefale både catering fra Zocalo til arrangementer og et besøg på deres restaurant for en dejlig madoplevelse! 5 store stjerner. Bedste hilsner, Ida
L’expérience Trustpilot