Zorgmatras Avis 1 368

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De bestelling was oké. Het dekbed voldoet aan de verwachtingen. Nog even afwachten hoe het zich gedraagt nadat het gewassen is. Een punt van aandacht is de verpakking. Het dekbed zat ontzettend strak... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Al het materiaal dat ik besteld heb is ook met de grootste zorg geleverd, allemaal apart verpakt. Qua levering mag het sneller daar op de website staat een of twee werkdagen maar niet meer dan 10... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de chambre à coucher

À propos de Zorgmatras

Écrit par l'entreprise

Zorgmatras.com bied kwalitatief hoogwaardige (zorg)producten aan voor rondom het bed en de slaapkamer. Veel producten worden op bestelling geproduceerd en op maat geleverd voor de klant. Klanten service staat hoog in het vaandel bij zorgmatras.com. Veel verkochte producten zijn een dekbed zonder overtrek Ideaal voor mensen met reuma of andere klachten waardoor een dekbed overtrekken een moeilijke klus is.

Om een matras te beschermen tegen bijvoorbeeld incontinentie, bedplassen of huisstofmijten kunt u bij Zorgmatras.com terecht voor een matrasbeschermer waterdicht, wasbare onderlegger of een Waterdicht hoeslaken.

Verder bieden wij nog oplossingen bij nachtzweten zoals bijvoorbeeld een gekoeld matras of een koel kussen of een anti transpiratie matrastopper.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Toch gek dat er om een review wordt…

Toch gek dat er om een review wordt gevraagd, het zou toch normaal moeten zijn dat er wordt gedaan wat je met elkaar afspreekt. In mijn geval 100 % het geval. Je bestelt, je betaalt en er wordt geleverd.
Zo hoort het toch.

30 mars 2026

Beste LM Beelen,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wij waarderen het erg als u de tijd neemt om een review te plaatsen, u helpt ons maar ook de volgende klant hiermee!

Noté 5 sur 5 étoiles

Precies op maat,materiaal ademend ook…

Precies op maat,materiaal ademend ook ideaal bij transpiratie en niet te glad zodat je jezelf makkelijker om kunt draaien.Erg hygiënisch uiteraard,stevige rits met beschermflap.Topproduct.

Beste M.C.V.R. Bertens,

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling, fijn om te lezen dat u tevreden bent over het product en de kwaliteit, dat is uiteraard wat wij graag horen!

Noté 5 sur 5 étoiles

De snelle en correcte afhandeling naar…

De snelle en correcte afhandeling naar de klant.
Het product ontvangen zoals afgesproken.

3 avril 2026

Beste Bruno Gilissen,

Bedankt voor uw positieve feedback, dat waarderen we enorm!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dek bed is mooi en lekker zacht maar…

Dek bed is mooi en lekker zacht maar nog te koud voor de koude nachten ! Verder goed geholpen met de verkoper . Hans R.

9 avril 2026

Beste Riet Reinders,

Fijn om te vernemen dat u goed geholpen bent, daar zijn we uiteraard voor!

Superzachte dekbedden

Superzachte, mooie en warme dekbedden. De kleinste maat past net in onze 6 kg wasmachine. Daarna op koudere stand in de droger. Super makkelijk.

1 avril 2026

Beste Ester van den Dolder,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi product op maar gemaakt

Mooi product op maar gemaakt. Snel geleverd. Mooie beige kleur. Houdt mijn moeders matras droog en schoon.

31 mars 2026

Beste Katja van Beugen,

Hartelijk dank voor uw beoordeling, fijn dat u tevreden bent!

Bestelling snel geleverd,goed verpakt

Bestelling snel geleverd,goed verpakt. Kwaliteit van twee in een dekbed is erg goed, niet te koud en niet te warm. Katoen voelt heerlijk aan.

31 mars 2026

Beste G Meijlof,

Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over het dekbed!

Flexibel en hulpvaardig

Flexibel en de chauffeur heeft de matras naar het appartement gebracht.

Beste Marco Kriek,

Bedankt voor uw goede beoordeling, fijn dat de levering van uw matras goed is verlopen.

Heel fijne communicatie

Heel fijne communicatie, super producten, heel correct !!!
Kreeg men bon niet gevalideerd, zonder probleem door zorgmatras rechtgezet/geholpen, daarvoor "bedankt"

Beste Ellen van de Velde,

Bedankt voor uw positieve beoordeling, we waarderen uw feedback!

Noté 1 sur 5 étoiles

nooit iets bestellen wat terug moet…

nooit iets bestellen wat eventueel retour moet je krijgt geen goede retourticket waardoor je heel veel problemen krijgt

28 février 2026

Beste Alex Kikkert,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het retourproces voor u niet goed is verlopen.

Zoals we eerder contact over hebben gehad, is uw retourzending zonder gebruik van ons retourlabel verstuurd en hebben wij de track & trace pas later ontvangen. Daardoor konden wij het pakket in eerste instantie niet volgen. Zodra dit duidelijk werd, hebben wij de bestelling uiteraard direct aan u terugbetaald.

We begrijpen dat dit voor u frustrerend is geweest en nemen uw feedback mee om onze retourinstructies verder te verduidelijken.

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, goede adviezen

26 mars 2026

Beste John Jongenelen,

Fijn om te lezen dat de kwaliteit naar wens is!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne en warm dekbed

Dekbed was binnen een dag al bij mij bezorgd

25 mars 2026

Beste Bas van Leeuwen,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling!

Prima!

Besteld en gekregen wat ik besteld heb. Kussen is fijn, dus geen klachten. Bestelling was er binnen een paar dagen, ook prima.

13 mars 2026

Beste Karry,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent en de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dekbed van 200 gram bevalt al…

Dekbed van 200 gram bevalt al uitstekend. Breedtemaat 160 cm super.

9 mars 2026

Beste Rohs,

Bedankt voor uw beoordeling, we waarderen uw feedback enorm!

Levering snel

Levering snel, topper verschuift idd niet

5 mars 2026

Beste Gea,

Hartelijk dank voor de goede review!

9 mars 2026

Beste Klant,

Hartelijk dank voor de review!

Team Zorgmatras

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus