Zorgmatras Avis 1 368

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De bestelling was oké. Het dekbed voldoet aan de verwachtingen. Nog even afwachten hoe het zich gedraagt nadat het gewassen is. Een punt van aandacht is de verpakking. Het dekbed zat ontzettend strak... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Al het materiaal dat ik besteld heb is ook met de grootste zorg geleverd, allemaal apart verpakt. Qua levering mag het sneller daar op de website staat een of twee werkdagen maar niet meer dan 10... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de chambre à coucher

À propos de Zorgmatras

Écrit par l'entreprise

Zorgmatras.com bied kwalitatief hoogwaardige (zorg)producten aan voor rondom het bed en de slaapkamer. Veel producten worden op bestelling geproduceerd en op maat geleverd voor de klant. Klanten service staat hoog in het vaandel bij zorgmatras.com. Veel verkochte producten zijn een dekbed zonder overtrek Ideaal voor mensen met reuma of andere klachten waardoor een dekbed overtrekken een moeilijke klus is.

Om een matras te beschermen tegen bijvoorbeeld incontinentie, bedplassen of huisstofmijten kunt u bij Zorgmatras.com terecht voor een matrasbeschermer waterdicht, wasbare onderlegger of een Waterdicht hoeslaken.

Verder bieden wij nog oplossingen bij nachtzweten zoals bijvoorbeeld een gekoeld matras of een koel kussen of een anti transpiratie matrastopper.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb nog steeds last van bedwantsen

Ik heb nog steeds last van bedwantsen. Ze komen gewoon op het matras ook al zit de hoes erom heen.

5 février 2026

Beste Nicoline,

Wat vervelend om te horen dat u nog steeds overlast ervaart van bedwantsen. Wij begrijpen de frustratie die dit met zich meebrengt; een goede nachtrust is immers essentieel.

Zoals we telefonisch hebben besproken, fungeert onze matrasbeschermer als een barrière. Het is echter cruciaal dat er geen 'bruggen' ontstaan waarlangs de bedwantsen de beschermer kunnen omzeilen. We willen u graag nogmaals de volgende tips meegeven voor een optimaal resultaat:

Voorkom 'bruggen': Zorg dat het beddengoed de vloer niet raakt en het bed vrij staat van de wanden. Zo dwingt u de bedwantsen over de matrasbeschermer te lopen.

Geen kleding op bed: Bedwantsen verstoppen zich graag in gedragen kleding. Wanneer u kleding op bed legt, kunnen ze direct op het dekbed terechtkomen zonder de beschermer aan te raken.

Bij een actieve plaag is één onbewuste 'brug' helaas al voldoende om opnieuw gebeten te worden. We hopen dat deze extra voorzorgsmaatregelen snel tot het gewenste resultaat leiden. Mocht u nog vragen hebben over het juiste gebruik, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Lekker warm dekbed

Mooie dekbedden lekker warm en zacht

19 février 2026

Beste Yvonne Koese,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling te plaatsen!

Snel en goede klantenservice

Goed gereageerd op een klacht die ik had.
De Dekbedden zijn geweldig, echt een aanrader. Wij kozen voor de all season dekbedden. Heerlijk voelen ze aan en om je heen. Echt een aanrader

29 janvier 2026

Beste Wil,

Hartelijk dank voor de feedback, dat stellen we erg op prijs!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie dekbedden en super service !

Heel erg blij mee.
Mooie dekbedden. Fijne zachte stof, ziet er erg mooi uit en ligt heerlijk !

Maar vooral een super service !! Bij 1 van de dekbedden zat een fabrieksfout waar ik pas de volgende morgen achter kwam. Hierover gemaild en ik kreeg hierop gelijk een retoulabel toegezonden met het verzoek het dekbed te retourneren. Zelfs voordat ik het al had geretourneerd kreeg ik een nieuwe toegezonden.
Heel erg blij mee !!

5 février 2026

Beste J,

Bedankt voor de uitgebreide review, fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service en producten, dat doet ons goed!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede materiaal de molton en zit…

Goede materiaal de molton en zit helemaal perfect strak om mijn bed

28 janvier 2026

Beste F.E.

Bedankt voor de positieve feedback!

Noté 2 sur 5 étoiles

Dekbed is voor de zomer niet voor de…

Dekbed is voor de zomer niet voor de winter. Veel te dun. Miskoop.

30 janvier 2026

Beste Wim Verhulst,

Bedankt voor uw feedback op Trustpilot. Wij vinden het erg jammer om te lezen dat het dekbed niet aan uw verwachtingen voldoet.

Hoewel wij in de producttitel en beschrijving vermelden dat dit een zomerdekbed van 200gr./m² betreft, begrijpen we dat dit in de praktijk voor u niet de juiste match is. Onze excuses als de specificaties voor u niet duidelijk genoeg waren.

Wij willen natuurlijk graag dat u lekker slaapt. Daarom bieden we u de volgende oplossingen aan:

Omruilen: U kunt dit dekbed kosteloos omruilen voor een warmer model uit ons assortiment. Wij adviseren u hier graag bij.

Retourneren: U kunt het product aan ons retourneren, waarna wij het volledige aankoopbedrag aan u terugstorten.

Zullen we samen kijken welk dekbed wél goed bij uw wensen aansluit? Laat ons gerust weten wat uw voorkeur heeft.

super dekbed

Heerlijk dekbed prima prijs en snelle levering.
blijft mooi na het wassen
website heel overzichtelijk ruime keus

28 janvier 2026

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus