Zorgmatras Avis 1 368

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Al het materiaal dat ik besteld heb is ook met de grootste zorg geleverd, allemaal apart verpakt. Qua levering mag het sneller daar op de website staat een of twee werkdagen maar niet meer dan 10... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de chambre à coucher

À propos de Zorgmatras

Écrit par l'entreprise

Zorgmatras.com bied kwalitatief hoogwaardige (zorg)producten aan voor rondom het bed en de slaapkamer. Veel producten worden op bestelling geproduceerd en op maat geleverd voor de klant. Klanten service staat hoog in het vaandel bij zorgmatras.com. Veel verkochte producten zijn een dekbed zonder overtrek Ideaal voor mensen met reuma of andere klachten waardoor een dekbed overtrekken een moeilijke klus is.

Om een matras te beschermen tegen bijvoorbeeld incontinentie, bedplassen of huisstofmijten kunt u bij Zorgmatras.com terecht voor een matrasbeschermer waterdicht, wasbare onderlegger of een Waterdicht hoeslaken.

Verder bieden wij nog oplossingen bij nachtzweten zoals bijvoorbeeld een gekoeld matras of een koel kussen of een anti transpiratie matrastopper.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 3 sur 5 étoiles

Voldoet niet 100% aan de wensen

Bestelling makkelijk. Snel verstuurd. Goede bezorging.
Maar waar het omgaat, is in mijn geval dat de matras topper niet meer verschuift!
Helaas gebeurt dit nog wel.
Maar, van de vele alternatieven die ik heb uitgeprobeerd, werkt deze wel het langste/beste van allen.
Aanvulling:
Zorgmatras heeft contact met me opgenomen, vrijwel meteen na mijn review hierboven en geïnformeerd met gerichte vragen, om meer duidelijkheid w.b.t. de eventuele mogelijke tekortkoming(en) van hun product, maar ook of het mogelijk met mijn matras of matras-topper te maken kan hebben. Dus ze zijn zeer gemotiveerd om hun producten te verbeteren en hierom mijn waardering geüpgraded van 3 naar 4 sterren.

4 novembre 2025
Logo de Zorgmatras

Réponse de Zorgmatras

Beste Joseph,

Hartelijk dank voor uw review.
Wat jammer dat het artikel niet helemaal aan de verwachtingen voldoet.
Wij ga u een e-mail sturen om te zien of we u kunnen helpen met het oplossen van het probleem.

Team Zorgmatras

goed advies

Ik kreeg advies om het matras te retourneren, toen ik was vergeten de instopstrook te bestellen. Maar ik moest 3 euro betalen voor het vervoer.

25 novembre 2025

aanbevolen

Heldere website en duidelijke beschrijving bij ontvangst. Hoe het op de website wordt gepresenteerd komt overeen met de werkelijkheid.

26 novembre 2025

De bestelling was oké

De bestelling was oké. Het dekbed voldoet aan de verwachtingen. Nog even afwachten hoe het zich gedraagt nadat het gewassen is. Een punt van aandacht is de verpakking. Het dekbed zat ontzettend strak in zwart plastic (leek wel een vuilniszak) verpakt, zonder enige grip, waardoor het niet vast te pakken was met als resultaat dat het plastic aan 2 punten helemaal kapot was. De bezorger moet het immers ergens vast kunnen pakken. Het dekbed zelf was, omdat er doorschijnend plastic omheen, zat niet 'geraakt' maar dat was meer geluk dan wijsheid. Dus qua verpakking mag een dergelijk duur product (2 persoons met instopstrook is toch 200 euro) beter verzorgd worden.

24 novembre 2025
Logo de Zorgmatras

Réponse de Zorgmatras

Beste G.Sommers,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review.
De verpakkingen die we gebruiken zijn verzendzakken met plakstrip. Omdat ze zwart zijn begrijp ik de door gestelde gelijkenis.
Ik zal het issue intern bespreken, om te zien of dit vaker voorkomt en of we de verzendzakken mogelijk moeten vervangen.

Team Zorgmatras

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus