ZorgMies | Aanvullende Mantelzorg 💙 Avis 10

2. Service de soins à domicile
  3. Soins aux personnes âgées
  4. Assistance à la jeunesse

Écrit par l'entreprise

Blijf langer en prettig thuis wonen met mantelzorgondersteuning van ZorgMies! U wilt natuurlijk het liefst zo lang mogelijk prettig thuis blijven wonen. Daarom biedt ZorgMies een vaste thuishulp voor jong en oud die u ondersteunt in het dagelijks leven. Dit doen wij als u eens per week (mantelzorg) ondersteuning nodig heeft, maar ook 24 uur per dag als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Heeft u als mantelzorger extra ondersteuning nodig bij zorg van uw ouder of kind of wilt u langer, prettig thuis blijven wonen? ZorgMies biedt ondersteuning die aansluit bij uw situatie.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Petje af, na meer dan een jaar ervaring...

ZorgMies Amsterdam-Amstelveen.
Er zijn weinig instellingen in de zorg die goed begrijpen wat (mantel)zorg is en wat de mensen die van (mantel)zorg afhankelijk zijn nodig hebben. Het gaat er niet om of je iemand goed kan wassen of aankleden. Dat kan iedereen leren voor zover dat niet al bekend is. Het gaat er om of er een goede aansluiting is bij de persoon die de zorg nodig heeft. Een persoonlijke 'klik', serieuze aandacht en betrokkenheid en de kwaliteit om in een bestaand 'systeem' aan te kunnen sluiten zonder dat te verstoren, dat is niet iedereen gegeven, maar cruciaal.
ZorgMies lukt het om de zorgverleners met deze kwaliteiten zorgvuldig te selecteren en te blijven volgen en te toetsen bij cliënten. Dat is niet altijd makkelijk, maar petje af.
Dus een dikke 5 sterren!

18 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zorgmies Alphen a/d Rijn.

Wij zijn heel erg dankbaar voor de goede, zorgzame hulp van ZorgMies voor onze oma. Ze hebben haar met heel veel liefde en zorgzaamheid geholpen.
ZorgMies Alphen a/d Rijn is zeer betrouwbaar en komen der afspraken goed na.

27 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zorgmies Alphen/Waddinxveen heeft super…

Zorgmies Alphen/Waddinxveen heeft super goed werk geleverd. De juiste miezen aan mijn moeder gekoppeld waardoor zij zich snel prettig en veilig voelde bij de hulp die zij krijgt. We als kinderen zijn enorm ontzorgd hierdoor, dus we kunnen weer voor de gezelligheid op de koffie bij ons moe!

17 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige ondersteuning voor mijn oma

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de zorg en aandacht die ZorgMies Alphen aan den Rijn aan mijn oma geeft. De zorgmies neemt echt de tijd voor haar, niet alleen voor de dagelijkse zorg, maar ook om samen activiteiten te doen en gezelschap te bieden. Hierdoor voelt mijn oma zich gezien en niet alleen, wat wij ontzettend belangrijk vinden voor haar.

Dankzij ZorgMies leeft ze op, heeft ze weer meer plezier in haar dag en voelen wij ons als familie gerust dat ze in goede handen is. De betrokkenheid en warmte van de zorgmies is echt bijzonder. Een dikke aanrader voor iedereen die op zoek is naar liefdevolle en persoonlijke zorg!

6 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

ZorgMies Alphen aan den Rijn is echt…

ZorgMies Alphen aan den Rijn is echt een uitkomst geweest voor onze familie. De hulp die mijn tante krijgt is warm, persoonlijk en betrouwbaar. Het contact met de coördinator verloopt prettig en professioneel.

1 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn door ZorgMies super goed…

Wij zijn door ZorgMies super goed geholpen. Wij hebben wel eens gezegd wat zouden wij moeten zonder onze Beppie. Zij heeft met heel veel liefde voor onze moeder gezorgd. Wij zijn heb ontzettend dankbaar. Ik raad iedereen ZorgMies aan.

1 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

ZorgMies zoekt geen nieuwe klanten?

ZorgMies zoekt geen nieuwe klanten?

Weet niet waar dit op slaat. 1e keer gebeld, ik zou de zelfde dag teruggebeld worden voor uitwerken verdere details. Niet gebeurd. De week erop nog 2x erachteraan gebeld. Nog steeds geen gehoor.

4 weken verder, geen intakegesprek.

Goed verhaal!

2 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Komen afspraken niet na

ZorgMies Leeuwarden.
Komen afspraken niet na. Laten cliënt meerdere keren wachten omdat er niemand op komt dagen. Sturen in twee maanden tijd 4 verschillende medewerkers waarvan er één probeert de cliënt te bekeren tot haar geloof. De manager is een gladde prater en komt zijn beloftes niet na. Huishoudelijk werk met de Franse slag; overal omheen vegen en maar tot ooghoogte. En dan een hele kleine medewerker sturen.....

27 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Als licentiehouder en vestiging van Midden-Limburg

Als licentiehouder en vestiging van ZorgMies in de regio Midden-Limburg komen er voor mij een aantal zaken samen, die het leven en werken voor mij gelukkig maken. Op de eerste plaats is het actief zijn in de zorg. Ik vond een opleiding tot verzorgende of verpleegkundige een stap te ver. Als zorgbemiddelaar kom ik daarom toch dichtbij. Op de tweede plaats vind ik mijn zelfstandigheid en de ontwikkeling daarin inmiddels 'heilig'.
Ik ben blij met de ZorgMies formule, omdat ik als licentiehouder in tegenstelling tot franchisehouder een veel grotere mate van vrijheid heb. Bovendien is de manier waarop we zijn georganiseerd goed op de behoefte. Daarnaast maak ik graag gebruik van de reeds aanwezige kennis van de andere licentiehouders cq. vestigingen. Tenslotte kan ik mijn kennis en vaardigheden van mijn oorspronkelijke beroep als marketeer met andere delen. Ook dat maakt mij gelukkig in hetgeen ik doe.

20 octobre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Als licentienemer van ZorgMies…

Als licentienemer van ZorgMies Nederland is het heel prettig werken onder deze paraplu. De oprichters zijn bedreven in hun werk en hebben zowel met de clienten, maar zeker ook met ons als licentienemers het beste voor. We bundelen onze krachten regelmatig en dat geeft een goed gevoel.

16 octobre 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus