À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Fijn en persoonlijk!

Saar aan huis is een heel prettige organisatie. (Oosterhout NB) Het contact is vanaf het eerste telefoontje fijn en persoonlijk geweest. Er is zorgvuldig een fijne Saar voor mijn moeder gezocht. Mijn moeder kijkt elke week uit naar haar komst. Ik kan laagdrempelig contact met haar opnemen om iets door te geven , een verzoekje te doen of gewoon even te vragen hoe het was. Het is zo fijn dat ik weet dat er naast mijn eigen wekelijks bezoek nog iemand is die wat leuks met mijn moeder doet, een luisterend oor biedt en helpt met praktische dingen. Dat is geruststellend voor mij en geeft mijn moeders week structuur.

20 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Commercieel bedrijf, gericht op snel winstmaken.

Drie jaar bij dit bedrijf in regio Meppel gewerkt, drie opeenvolgende managers meegemaakt...een afspraak over mijn beloning werd niet nagekomen. De huidige manager in regio Meppel kent de problematiek niet van cliënten, gaat alleen voor de snelle winst. Nadat ik mijn contract had beeindigd heb ik veel moeite moeten doen om mijn gewerkte uren (in de opzegtermijn) nog uitbetaald te krijgen.

5 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Een zeer liefdevolle organisatie met…

Een zeer liefdevolle organisatie met een hart van goud voor de zorg, en steun die zij bieden, behulpzaam, zorgzaam, zeer mee levend ,en mee denkend, ze zoeken de juiste persoon voor de cliënt, ik heb nu mantelzorg ondersteuning voor mijn moeder van SAAR aan huis, mijn moeder is zo blij, opgewekt als SAAR aan huis is geweest, dat geeft mij als dochter wat rust nu ik zelf geopereerd moet worden en dat er dan SAAR aan huis komt bij mijn moeder. Wij zijn zeer liefdevol behandeld tijdens de intake gesprekken, ze bieden een luisterend oor, begrip. Ze zijn lief en erg zorgzaam

23 février 2026

Slechte werkgever

Winstmarges voor het bedrijf zijn torenhoog, personeel wordt slecht betaald, onder druk gezet, en ze hebben hun administratie niet tijdig op orde. Niet gaan werken hier.

5 février 2026

Saaraanhuis Breda fantastisch

Saaraanhuis Breda
Via Sterre- de coördinator - in contact met Yvonne gekomen. Wat een juiste keuze van Sterre. Wat een mooi mens had zij voor ons. Yvonne. Wat een cadeautje!
Yvonne en mijn moeder kregen/hadden een fantastische klik. Het laatste halfjaar van mijn moeders leven genoot ze iedere keer opnieuw wanneer Yvon langs kwam.
Jammer genoeg zijn wij pas het laatste halfjaar van mijn moeders leven in contact met Saaraanhuis Breda gekomen. Hadden Yvonne al jaren eerder tegen moeten komen!
Saaraanhuis Breda, dank jullie wel!

8 octobre 2025

Deskundig en behulpzaam

Wij gebruiken Saar aan huis nu een paar maanden en hebben echt hele goede ervaringen met Saar aan huis. Onze Saar is erg behulpzaam en betrokken een waardevolle ondersteuning voor mijn ouders. De vestigingsmanager (Sterre) is vriendelijk en deskundig. Kortom een professionele organisatie die ik echt zou aanraden.

3 septembre 2025

Niet aan te raden

We hadden Saar aan huis ingeschakeld voor de zorg van mijn moeder die toen na een ongeval wat extra ondersteuning en psychische zorg nodig had.
Eigenlijk zijn we niet tevreden.
We zouden een ervaren oud verpleegkundige krijgen. Het was de medewerkster met veel ervaring gaven ze aan.

Deze medewerkster die al op leeftijd was, was eigenlijk veel te dominant en stelde teveel vragen aan mijn moeder maar ook aan ons als familie. Het voelde eerder alsof we de medewerkster moesten begeleiden terwijl je ontzorgt moet worden. Daar betalen we voor!

Zelfs de afstand van huis naar werk werd al bediscussieerd . Deze medewerkster beklaagde zich meermaals ook bij mij dat ze geen onkostenvergoeding had ontvangen van Saar aan huis en stelde ook voortdurend vragen over de parkeerkosten. Dat zijn dus zaken die niet bij de klant moeten worden gemeld. Dat moet Saar aan huis met hun personeel regelen.

Mijn moeder voelde zich zoals ze later aangaf niet geholpen door de medewerkster van Saar aan Huis. Ze vond het vreselijk haar aanwezigheid en ze werd er angstig van. Dat kwam het herstelproces niet ten goede, hetgeen leidde tot een opname bij de ggz . Ik kan Saar aan huis dus niet aanraden.

22 août 2025

Pas op voor dit bedrijf

Pas op voor dit bedrijf. Zij spreken een bedrag per uur af om zorg te bieden. Bij de verzekering kan je dan uitrekenen hoeveel uren zij vergoeden. In de praktijk declareert de SAAR het dubbele tarief per uur bij de verzekering (wat niet gecommuniceerd wordt) waardoor je maar de helft van de uren kunt besteden en vaak halverwege het jaar hierdoor geen zorg meer kunt krijgen of je moet alles uit eigen zak betalen. Zoals een eerdere reviewer al memoreerde is SAAR een VETTE MELKKOE.

8 avril 2025

Geen reactie

Wilde een intake inplannen voor mijn aan huis gekluisterde oma.

2 weken later, geen reactie. 👍

2 juillet 2025

Erg duur

Erg duur, de Saar aan huis durft te zeggen dat het 'vrijwilligerswerk' is - het kost meer dan 2x minimumloon. Erg commerciele organisatie

14 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

na sollicitatie nooit meer iets gehoord

Op 2 februari dit jaar kreeg ik een bevestiging van mijn sollicitatie; er zou op korte termijn contact met mij worden opgenomen. Dit is nooit gebeurd, we zijn inmiddels 2 maanden verder. Wat ook de reden is, dit zegt wel wat over een organisatie...

2 février 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Commercieel goed bezig !

Heb een half jaar de diensten van Bram / Saar aan huis afgenomen.
Men moet minimaal 2 uur aaneengesloten de dienst afnemen in een korte regelmatige periode.
Ik kreeg de indruk dat zij willen dat je meer uren afneemt en zij gericht waren en streven naar een hoge omzet.
Zij hebben een positieve bedrijfsvoering en het contact verliep soepel en efficiënt.
Kortom ik vind de organisatie een ras echte Commerciële Hond.!!

Datum van ervaring: 01 januari 2025

1 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had bedacht om voor Saar aan huis te…

Ik had bedacht om voor Saar aan huis te gaan werken in Den Haag, lang verhaal kort, heb 4 en half uur gewerkt, nooit een cent ontvangen, hebben ook nooit meer contact opgenomen, waar ik wel om gevraagd had, zou voorzichtiger zijn, dan ik ben geweest

11 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn om een Saar te zijn

Een fijn bedrijf om voor te werken. Alles gaat in overleg, en er wordt geluisterd naar wensen van cliënt en hulpverlener. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen cliënt en zorgverlener elkaar alvast leren kennen en merk je snel of er een klik is.
Ik las verder iets over t niet vragen van een VOG. Nou die wordt wel degelijk gevraagd op het moment dat besloten wordt om voor jou als zorgverlener op zoek te gaan naar een cliënt. Niets dan lof voor deze fijne organisatie!

1 février 2024

Vertrouwd en prettig samenwerken

Wij hebben heel goede ervaringen met Saar aan Huis, Regio Den Haag.
Als 24/7 mantelzorger is het heel fijn als je af en toe even iets anders kunt doen en weten dat je degene thuis in goede handen achterlaat. Wij hebben het enorm getroffen met onze Saar. Ze hebben veel plezier samen en ze is ook heel zorgzaam voor ons beiden. Het contact met onze Regiomanager verloopt heel goed (Marja). Ze denkt mee in oplossingen en ziet nooit beren op de weg. Echt een verademing.
Wij kunnen gelukkig gebruik maken van S aanHuis via onze zorgverzekering, dat zeg ik er eerlijk bij. Vanuit het PGB zou het waarschijnlijk niet kunnen vanwege het huidige tarief per uur. Maar hopelijk kunnen we er op deze manier nog heel lang gebruik van maken. Echt toppers !

9 janvier 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Het idee is goed, maar de uitvoering...

Het idee is goed, maar je bent afhankelijk van de mensen die het uitvoeren. In ons geval was dat een "Saar" die zich niet aan de afspraak hield, niet goed communiceerde en een verkeerde inschatting maakte. Wel had zij een goede klik met mijn moeder en wist zij haar te activeren. Helaas kwam zij op een gegeven moment niet meer opdagen.

De coördinator in onze regio was incompetent, onbeschoft, loog en ook zij kwam haar toezegging niet na.

Uiteindelijk heb ik via een andere organisatie iemand gevonden waar we nu alweer een tijd helemaal gelukkig mee zijn. In tegenstelling tot Saar aan Huis is dit een vrijwilliger. Gratis is dus zeker niet altijd slechter!

14 octobre 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus