Selv om jeg kun har den lille mobile variant med to plader, vil jeg virkelig anbefale produktet. Temperaturstyringen er helt præcis og meget velfungerende. Der kan sagtens laves sous vide i gryden,... Voir plus
Lisez les avis des autres
Alt endte godt, derfor 4 flotte stjerner, men. Vejledning i forbindelse med købsprocessen var mangelfuld og endte i udfordringer da køkkenmontør skulle have tekniske tegninger. Dog var Ztove opsøg... Voir plus
Min elskede Ztove 1.5L gryde knækkede i plastikdelen af håndtaget efter kun et halvt år. Tog et billede og skrev i appen, og ikke 2 minutter senere var der svar og 2 minutter senere var der oprettet... Voir plus
Har købt 90 cm inductionsplade og gryder/pander fra Ztove, og det er klart de bedste produkter til præcis temperatur styring ved madlavning. Om man vil hæve dej, lave pandekager eller skindstege fi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
We are a team of engineers, software developers and culinary experts based in Odense in Denmark, working to create the future of cooking. The Ztove system gives you control of temperatures when using cookware. This new feature makes cooking easy, stress-free and time-efficient.
Coordonnées de contact
Landbrugsvej 10, 5260, Odense S, Danemark
- 78 707 707
- info@ztove.com
- ztove.com
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Perfekt kogeplade
Er yderst tilfreds med vores Ztove komfur.
Kan styre temperaturen på kogepladen og tilhørende køkkengrej helt præcist. Har ikke haft det så længe endnu, men det vi har kokkereret på komfuret har været super. Bla. creme, Krebinetter med perfekt brunet smør, kogt laks og stegt kyllingbryst. Kan varmt anbefales til dem der nørder lidt med madlavning.

Ekstremt god service
Ekstremt god service, hurtig leveringstid og fede produkter. Kun ros herfra :-)

Réponse de Ztove
Meget personlig og omfattende service
Meget personlig og omfattende service. Hyggelige folk at arbejde med. Jeg kan ikke finde noget negativt om Ztove.

Réponse de Ztove
Super service og lækkert kogegrej
Super service. Har haft brug for support et par gange og får hurtigt svar. Dee spiller max.
Kogegrejet og pladen fungerer optimalt og som mange skriver....hvorfor har jeg ikke købt det før. 😊

Seks stjerner
Fem stjerner, burde få seks.
En responsiv supportafdeling, der hurtigt svarer på spørgsmål.
Da speditøren ikke kunne garantere levering før jul, kørte Ztove folkene selv ud med varene!
En super APP med opskrifter, video og gode råd.
Og ikke mindst selve produktet, som bare er super smart. Kan ikke forstå vi ikke købte for længe siden.
Er du til nem og stressfri madlavning, så er Ztove det rigtige valg!

Réponse de Ztove
Har haft en kogeplade i omtrendt et års…
Har haft en kogeplade i omtrendt et års tid nu.
Fra dagen jeg købte det oplevede jeg fantastisk support og kundeservice. Da jeg købte kogepladen uden styr, henvendte de sig promte og spurgte om det var en fejl. De var behjælpelige med at finde en fornuftig løsning for mig - hvilket betød at jeg kunne benytte funktionerne fra den dag jeg modtog det.
Ztove appen har gennem det sidste års tid, fået en overhalning af en anden verden, og de nye funktioner der hele tiden dukker op, imødekommer brugen og nemheden ved at have temperaturstyret komfur.
Efter køb af det har vi lavet alt fra, flæskesteg, gammeldags grydesteg, risengrød, bearnaise uden at have oplevet ting brændte på. Generelt er jeg super til freds med kvaliteten af både komfur og kogegrej - og jeg vil klart anbefale det til andre.

Fabelagtig kundeservice
Fabelagtig kundeservice. Fik pludselig behov for at skifte væk fra gaskomfur, så ville skifte til Ztove. Den aktuelle størrelse var udsolgt. Kom til at ringe fredag eftermiddag uden for åbningstid. Telefonen blev besvaret, og jeg fik besked om at produktet var på vej hjem, så webshoppen ville lige blive opdateret så jeg kunne bestille samme aften. En time efter var den tilgængelig, og alt har spillet lige siden 🙌🏻

Réponse de Ztove
Super fedt at følge opskrifter
Super fedt at følge opskrifter, det virker som en lille ting, men det er virkelig fedt at kunne regulerer på grader via appen i stedet for at justerer påkogepladen

Ztove your food
Ztove your food, den er ikke længere, eller sværere 💪
Har brugt kun ztove siden midt Januar 2022.
Var over og besøge Peter, i deres totalt nørdede habitat. Husk, nørd er jo bare en vildt passioneret entusiast.
Mødet med Peter var som at løbe ind i en nymalet branddør...
Det efterlader et spor, et spor af entusiasme, inspirationen, og lysten til madlavning på en ztove metode 🥓🍔
Jeg selv har 2 kogeplader, en til hverdagen, og den store til gæster og weekend ♥️
Det spiller Maks(♥️♥️♥️)
Og der bliver brugt noget mindre effekt.

Dejligt prødukt
Pas på - når du først har prøvet Ztove kan du ikke leve uden det. Vi var nødt til at opgradere kogeplade i sommerhus efter at havde fået et hjemme. En drøm at lave mad på …

Réponse de Ztove
Pris og kvalitet hænger ikke sammen
Har været nødt til at ændre min første anmeldelse:
"Virkelig lækkert grej, og fantastisk service"
Det er super lækkert at kunne styre temperaturen under madlavningen, men kogegrejet er simpelthen af for ringe kvalitet. I starten byttede Ztove uden af blinke, da de mente det var produktionsfej. Men fejlede bliver ved med at opstå, og en pande burde kunne holde mere end 6 mdr. Ztove vil ikke længere bytte panderne, men give et afslag på en ny pande. Jeg skal dog stadig betale over 1000kr for en pande der kun holder 6 mdr

Ztove gør livet nemmere
Ztove gør hverdagen nem og er mega bruger venligt. Når først man oplever hvor meget lettere hverdagen og el-regningen bliver er der ingen vej tilbage.
Kæmpe anbefaling her fra.

Jeg er fan
Mere fantastisk havregrød kan man ikke få end med denne kogepladeteknologi! Det er bare én ud af mange retter, der lykkes bedre end med vores tidligere almindelige induktionskogeplade. Jeg er fan.
Jeg glæder mig rigtig meget til, at Ztove lancerer en mindre og større gryde, end den der findes nu. Det kan ikke gå for langsomt 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Fantastisk Service
Jeg har haft ztove i 1.5år og det kan varmt anbefales. Jeg havde behov for noget teknisk hjælp og direktøren selv ringede tilbage. Jeg havde udfordringer med den ene gryde, og vi lavede derfor diverse tests imens vi var i telefonisk kontakt. Konklusionen var at der skulle en ny gryde til grundet en fejl. Jeg modtog den nye gryde indenfor 1.5 døgn. Fantastisk service og et rigtig godt produkt !!

Ztove your food...
Købte fra start en DUO, men rendte ret hurtigt i plads-problemer. Kontaktede support/Peter - Ingen problem i at opgradere til en 70 cm plade.
Nu har jeg brugt systemet i en måned ca.
Der er en lille indlæringskurve ang. temperatur, osv. Men når først man har fanget teknikken, så tør man også begive sig ud i ting, man ellers ikke normalt ville røre.
Kogegrejet fortjener også en lille bemærkning. Det varmer helt jævnt over hele fladen. Lysår bedre end andre relativ dyre pander jeg før har brugt på induktion.
Kan varmt anbefales.

Réponse de Ztove
Købte ztove super oplevelse.
Købte ztove komfur og grydesæt, hentede det selv, virkelig god service og venlig hed fra alle jeg mødte.
Absolut itop super komfur virker fint med temp styring og jeg får gode resultater.

Perfekt til desserter
Perfekt til desserter, temperering af chokolade, cremer, is, sukkerlage, ingen stress her, 5 stjerner herfra

Réponse de Ztove
Jeg er super glad for mit komfur
Jeg er super glad for mit komfur gør glæden ved madlavning endnu større nu håber jeg bare det ikke gør mig alt for tyk 😀😀😀

Réponse de Ztove
Første gang siden induktionskogepladen…
Første gang siden induktionskogepladen blev introduceret at der sker noget innovativt. Kan stærkt anbefale køb.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.