Wij hebben onze bank uitgezocht bij 4x6 sofa. Wat een verademing. Een showroom met 6 verschillende banken. Niet eindeloos struinen door woonwinkels en afgeleid worden door alle andere artikelen. Nee 6... Voir plus
L'entreprise a répondu
Door onze Binnenhuis Architect op 4x6 sofa gewezen en direct een bezoek aan de showroom ingepland. Wel wat voorwerk gedaan door "onze bank" alvast online uit te zoeken en samen te stellen.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goed geadviseerd in de winkel, handige online tool om zelf verschillende modellen te bekijken en heel blij met de bank.
L'entreprise a répondu
4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.
Nikkelstraat 7, 1411 AC, Naarden, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Mooie loods! De stoffen zijn in grote lappen aanwezig waardoor je ze in het geheel over de bank kunt leggen, dit geeft je een goed idee over de stoffen. Personeel luistert goed naar je wensen en geeft passend advies. We hebben dezelfde dag nog gekozen voor een bank en de levering verliep qua duur zoals verwacht. Ook complimenten voor de levering! 2 enthousiaste mannen die full service verleenden.

Réponse de 4x6sofa.com
De bank zit en staat geweldig.
Ophalen was wat minder soepel. Moeilijk een moment te plannen met magazijn; op de dag van ophalen stelden ze opeens dat het kon omdat het niet 'zo in hun systeem stond'.

Réponse de 4x6sofa.com
Grandioze bank!! Alles binnen beloofde tijd. Super geholpen en meegedacht en bank is echt prachtig!

Réponse de 4x6sofa.com
Goed advies in de showroom, goede opvolging tijdens het proces. Logistieke partner goede communicatie en prettig. Fijn dat ze onze oude bank meenamen. Wel zien we al rug kussen snel “inzakken” dus vraag is nog wel hoe goed is de kwaliteit? Lijkt alsof vulling kussens niet goed is.

Réponse de 4x6sofa.com
Snelle communicatie, ook via Whatsapp.
Prachtige bank voor een scherpe prijs! Heel blij mee.

Réponse de 4x6sofa.com
4x6 sofa haar collectie is voor elke doelgroep en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De banken zijn van strak tot speels, van trendy tot tijdloos en je kunt kiezen uit een breed scala van prachtige trendy kleuren/stoffen. De modulaire banken zijn eindeloos te combineren. Vriendelijk en kundig personeel. Ga het zelf ervaren in de grote showroom in Naarden!

Zeer snel antwoord
Duidelijk. Goeie afspraak
Super levering en natuurlijk zalig mooie zetel

Réponse de 4x6sofa.com
Ik ben ontzettend blij met mijn X3 bank die zowel strak is in ontwerp maar ook heel comfortabel zit en ligt. Meestal sluiten die twee criteria elkaar helaas uit, maar de X3 laat zien dat het wel kan. Doordat de bank doorgestoffeerd is en de losse rugkussens verplaatsbaar, kan ik de bank steeds anders indelen en gebruiken. De vaste rugleuning is bijvoorbeeld ook zacht genoeg om zonder de rugkussens te gebruiken en dan heb je een hele diepe zit van 70 cm, wat ik vooral fijn vind om te liggen (ik lig meer op een bank dan ik zit). Het duurde even voor er met de transporteur iets geregeld kon worden voor de levering. Ik kan namelijk niet vrij nemen van mijn baan in het onderwijs en op mijn vrije dag reed de transporteur niet standaard naar mijn woonplaats. Dat is uiteindelijk goed opgelost. Ook was het een verrassing dat ik zelf de bank moest inspuiten met Protexx, maar dat was eenvoudiger dan ik had gedacht. Ik kan een enorme pietlut zijn en heb echt maanden gezocht naar de ideale bank die aan al mijn (bijna onmogelijke combinatie van) wensen voldeed … en ook nog betaalbaar was. Deze bank is precies wat ik zocht. Ik kan 4x6sofa van harte aanbevelen.

Réponse de 4x6sofa.com
We love our new sofa. Firstly, the purchase experience was great, the team at 4X6 provided lots of knowledge and attention to helping with the purchase decision. It was so easy. Our modular sofa is big, comfy and versatile. Style is of highest importance to us and it looks great in our livingroom that blends scandinavian style with maximalism. It's very cool how the back cushions usually lay on the seat for a a clean low-slung look, or they can can perch perfectly on the top of the back rest for back and neck support. I would absolutely reccomend.

Réponse de 4x6sofa.com
Bank is top. Past perfect door de losse componenten. Goede service.
Alleen de behandeling tegen vlekken zouden ze ook in de fabriek mogen doen.

Réponse de 4x6sofa.com
We zijn goed geholpen tijdens ons showroom bezoek.
Er werd ook nog geattendeerd op een artikel die nog niet in de collectie zat maar wel beter voor ons zou passen.
De bank is nu binnen en we zijn erg blij met de bank.

Réponse de 4x6sofa.com
We hebben bij 4x6 Sofa onze nieuwe modulaire bank gekocht. We werden in februari zeer plezierig en persoonlijk geholpen in de showroom (of zeg maar gerust Experience Center) in Naarden.
Deze week werden de modules geleverd. 4x6 Sofa heeft er een geweldige bank van gemaakt. We zijn er zeer blij mee! Absoluut het overwegen waard als we onze andere bank gaan vervangen!

Réponse de 4x6sofa.com
Uitbreiding van onze heerlijke bank. Helaas duurde de levering door een foutje wat langer, maar alsnog prima opgelost.

Réponse de 4x6sofa.com
Heel tevreden! Prettig contact en advies in de winkel. Duidelijk communicatie betreft levering. Levering zelf verliep vlot, bank werd in elkaar gezet. En enorm blij met de bank! Raad 4x6sofa absoluut aan!

Réponse de 4x6sofa.com
En savoir plus sur les différents types d'avis.