4x6sofa.com Avis 362

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Door onze Binnenhuis Architect op 4x6 sofa gewezen en direct een bezoek aan de showroom ingepland. Wel wat voorwerk gedaan door "onze bank" alvast online uit te zoeken en samen te stellen.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geadviseerd in de winkel, handige online tool om zelf verschillende modellen te bekijken en heel blij met de bank.

Noté 5 sur 5 étoiles

4x6 sofa haar collectie is voor elke doelgroep en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De banken zijn van strak tot speels, van trendy tot tijdloos en je kunt kiezen uit een breed scala van prac... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de canapés
  2. Magasin de meubles
  3. Magasin de meubles de salon

Écrit par l'entreprise

4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne bank en goeie service.

Fijne bank en goeie service.

Beste Nicolette,

Heel erg bedankt voor je review! We hopen dat je nog heel lang zult genieten van je bank.

Prettig geholpen

Prettig geholpen, goed advies en snelle levering. Wij zijn heel blij met het mooie product.

Beste Marcel,

We wensen jullie heel veel plezier met jullie X6 bank en willen jullie bij deze bedanken voor het geven van deze 5-sterren review. Dat waarderen we enorm!

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanrader: prachtige bank en goede service.

In de showroom zijn we heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan door een medewerkster. Op basis van haar advies en onze smaak zijn we gegaan voor modules van de X3 bank in de kleur Beige Velvet.
Ontzettend blij met de bank! Hij zit goed en is prachtig.

Beste Karin,

Wat fijn om te lezen dat mijn collega uit de showroom jullie zo goed heeft kunnen adviseren. Geniet van jullie X3 bank in de mooie beige velvet stof!

Uitstekende service

Uitstekende service, banken kwamen zelfs eerder dan verwacht en installatie/service/uitleg was top. Zeer professionele bezorgers. Prijs/kwaliteit verhouding super!

Beste Peter,

Heel erg bedankt voor deze review. We waarderen het enorm om te horen dat onze service op alle vlakken zo goed bevallen is. Veel plezier met de X2 bank!

4x6SOFA is top!

Heel blij met onze 4x6 SOFA bank, mooie kwaliteit en het bedrijf levert een goede service. Onze bank is echt top!

Hi Claire,

Bedankt voor je review! Fijn dat de bank zo goed bevalt.
Veel plezier ermee.

Eindelijke mijn mooie banken

Mooi banken, de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen. Duidelijke voortgang van zaken en ....de bank was er snel!

Hi Halca,

We waarderen het enorm dat je deze positieve review hebt geschreven! Fijn om te lezen dat onze service zo goed bevallen is. Veel plezier met je aankoop!

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer goede service bij afleveren van de…

Zeer goede service bij afleveren van de bank, het was het wachten waard, heel tevreden met de bank!!

Hi Yvonne,

Heel erg bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat de levering goed verlopen is en dat jullie tevreden zijn met de bank.
Veel plezier ermee!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed service, doen wat ze beloven

Wij hebben onze bank uitgezocht bij 4x6 sofa. Wat een verademing. Een showroom met 6 verschillende banken. Niet eindeloos struinen door woonwinkels en afgeleid worden door alle andere artikelen. Nee 6 modellen. Keuze snel gemaakt. Dan nog stof kiezen. 24 soorten. Grote stalen (2 bij 2 meter denk ik) waardoor je goed kunt beoordelen. We werden fijn geholpen en er was alle tijd en aandacht. Vervolgens werd de bank keurig afgeleverd binnen afgesproken termijn en zitten we heerlijk. Kortom een echte aanrader!

Hi Arja,

Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven! We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons concept en onze service. Daar doen we het voor!
Veel plezier met je bank.

fijne showroom en goede levering

fijne showroom en goede levering

Hi Martine,

Bedankt voor het geven van deze 5-sterren review! We zijn blij met deze feedback en we wensen jullie veel plezier met deze aankoop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn heel blij met onze aankoop

Wij zijn heel blij met onze aankoop! De service van 4x6 sofa was ook heel prettig. Er werd erg snel gereageerd op onze vragen en wensen. We kunnen dit echt aanraden!

Hi Frans,

Bedankt voor deze positieve review! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier met je aankoop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met onze prachtige bank

Super blij met onze prachtige bank. De communicatie was fijn, de levering verliep soepel en de bank werd uitgepakt en neergezet. Echt top!

Hi Hannah,

Heel erg bedankt voor deze 5-sterren review! We zijn blij te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en we hopen dat je nog lang zult genieten van deze mooie bank.

Dear Camila,

Thank you so much for your positive review! Hope you enjoy this beautiful X3 sofa for a long time to come.

Regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

De modulaire elementen vind ik…

De modulaire elementen vind ik fantastisch! Wat een fijn concept. Verder is de service van 4x6 Sofa super goed. Ik had een vlek in mijn bank en de klantenservice was super behulpzaam en betrokken om het mee op te lossen. 4x6 Sofa is een dikke aanrader!

Hi Kim,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We proberen voor alles een oplossing te vinden en zijn blij dat dat gelukt is en je nu lekker kan genieten van je mooie bank!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanaf het eerste bezoek in de showroom…

Vanaf het eerste bezoek in de showroom enorm goed en vriendelijk geholpen. De modulaire bank bevalt goed en zit ook heerlijk. Na levering bleek de Protex fles niet te werken, ik kreeg na even bellen direct een nieuwe fles top service!

Hi Iris,

Wat fijn om te horen dat alles zo positief verlopen is. We wensen je heel veel plezier met je bank!

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf, goede informatie voorziening. Bank staat prachtig!

Hi Pauline,

Bedankt voor je 5-sterren review! Veel plezier met je bank.

Modulaire bank

Ontzettend behulpzaam, deskundig en vriendelijk personeel.

Hi Christa,

Heel erg bedankt voor je review! We vinden het fijn om te horen dat je zo positief bent over onze service ☺

Mooie bank

Mooie bank , levering volgens afspraak, op tijd en ze pakken alles uit en nemen t mee,
Ik ben heel tevreden en blij .

20 mars 2024

Hi Louise,

Dank je wel voor het geven van deze 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat alles zo goed verlopen is en dat je blij bent met je bank. Veel plezier ermee.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie bank, op tijd geleverd

We zijn blij met de bank, netjes volgens voorspelling geleverd. We hadden wel een klein defect aan de stof van een kussen, maar dat lijkt netjes opgelost te worden.

We waren NIET zo tevreden over de dienstverlening van de vervoerder, Nederick transport. Die waren nogal pietluttig en wilden niet meedenken.

Beste Martin,

Heel erg bedankt voor deze review. Fijn om te horen dat alles goed verlopen is en dat we het naar tevredenheid voor jullie hebben kunnen oplossen.
Veel plezier met jullie bank.

Beter kan niet

Duidelijke communicatie. Realistische tijdsplanning. Personeel/eigenaren zijn in de winkel laagdrempelig aan te spreken, helpen op een fijne manier. We zijn gaan zitten en wisten gelijk dat het de juiste bank was. Wij hebben de x5 zeker een aanrader!

Hi Juliën,

Wat een positieve review! Heel erg bedankt hiervoor en hopelijk genieten jullie nog lang van jullie X5.

Noté 5 sur 5 étoiles

goed hulp in showroom, heerlijke, mooie bank, goeie levering

Hele goede hulp bij het uitzoeken in de showroom, bestelling plaatsen verliep soepel. Bij de levering werd de bank helemaal in elkaar gezet. Echter hebben we na de bevestiging van onze bestelling nog aangegeven waar de verbindingsstukken moesten komen, het is tenslotte een elementenbank en dan is het wel handig als de juiste elementen aan elkaar gekoppeld kunnen worden, bij dat telefoontje werd gezegd dat het goed was dat we nog even belde hierover. Helaas bleek bij levering toch dat er in die communicatie iets mis gaat binnen het bedrijf. Zou ik het bedrijf aanraden, zeker wel, maar wees zelf scherp, en daarna nogmaals scherp….. :)

Beste Frenk,

Allereerst bedankt voor je terugkoppeling.
In je order staat vermeldt dat er een extra bevestigingselement bij de bank geleverd is waarmee er voldoende elementen zouden moeten zijn om de bank aan elkaar te koppelen. Mocht dit er toch niet bij hebben gezeten, stuur ons dan een mail en dan sturen we deze kosteloos aan je op.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus