L'entreprise a répondu
Kæmpe anbefaling. ✨✨✨✨✨ 10min efter jeg lagde min ordre fik jeg et opkald, fordi der var en lille fejl, den farve snor jeg havde valgt, havde de først på lager igen om et par uger. Men jeg valgte ba... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altid top service. Har altid de ting man skal bruge. Alt til fair priser. Altid hurtig levering. ABC hundeudstyr vender jeg altid tilbage til, når der skal købes kvalitet.
L'entreprise a répondu
Vores passion er helt klart de aktive hunde og hundeførere. Vi har alt lige fra liner, bolde, og halsbånd til ærmer, figurantbukser og træningsveste. Hos os finder du alt hvad hjertet begærer af udstyr til Tjenestehunde, IPO, DCH og PH hunde fra Z polytanu, Euro-joe, HST. Desuden har vi et bredt udvalg af gennemtestet, certicificeret hundefoder produkter til hele din hunds livs cyklus. Vi er desuden også leverandør til politiets, forsvarets og toldstyrelsens hunde.
Bødkersmindevej 9, Thorning, 8620 Kjellerup, 8620, Kjellerup, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Hver gang jeg ikke selv har styr på hvad det er mine hund skal bruge i træningen og man ringer til ABC hundeudstyr, så får man en fantastisk hjælp med råd og vejledning og hvad de mener kunne være det bedste til mine hunde og pt så har det aldrig gået galt når jeg har bestilt det de råder mig til
Let gennemskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.
ABC har alt hvad jeg og hundene skal bruge🥰
Meget hurtig levering - alt var præcist som præsenteret på website.

Réponse de Abchundeudstyr
Hurtig levering og alt var det også en lille gave til Odin 🐾👍

Réponse de Abchundeudstyr
Butikken hvor jeg køber alt foder til hunden og katten. Dette grundet at de har den bedste kvalitet til den bedste pris og selvom jeg bor i den anden ende af landet, så ligger min bestilling foran hoveddøren 2 dage efter og det kan ikke være nemmere.

Réponse de Abchundeudstyr
Super hurtig levering og fantastisk god service.

Réponse de Abchundeudstyr
Super god service og gode produkter

Réponse de Abchundeudstyr
Altid professionel betjening - og vejledning når man handler med ABC Hundeudstyr

Kæmpe anbefaling. ✨✨✨✨✨
10min efter jeg lagde min ordre fik jeg et opkald, fordi der var en lille fejl, den farve snor jeg havde valgt, havde de først på lager igen om et par uger. Men jeg valgte bare en anden farve snor og jeg havde min ordre dagen efter😍 og de var så søde at sende gratis hundegodbidder med 🤩
Kæmpe anbefaling, det er hvertfald ikke sidste gang, at jeg handler der😊

Réponse de Abchundeudstyr
Nem bestilling, for mine varer var der målskema.
Euro Joe tactical sele og halsbånd
Hurtig ekspedition og levering.