Hade satt 0 om det gick. Kvaliteten var värre än Shein, kundservice verkar bemannas av trötta tonåringar... Beställde klänningar till ett bröllop 6 veckor innan, kom inte i tid. Det som väl kom fram v... Voir plus

Ordered a dress for 17th of May celebrations in Norway. The shipping was fast and the dress fit perfectly. So happy with the experience overall.

Supernöjd! Beställde min efterlängtade Positano klänning den var tyvärr för liten så skickade tillbaka den. Både leverans retur o återbetalning gick snabbt. Man har ju fria byten men storleken st... Voir plus

Min klänning från ADOORE tappade fyra knappar efter första användning, vilket var en liten besvikelse p.g.a priset och kvalitén som klänningen ska ha. Vände mig då till ADOORE kundtjänst och de kunde... Voir plus

1. Shopping & mode

ADOORE is a clothing line made by Petra Tungården for women who values what it means to be a woman today - strong, modern and fearless.

3,2

Moyen

TrustScore 3 sur 5

211 avis

A répondu à 92 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Fin service!

Jag hade läst på att stl var små, så tog en större än vanligt. Sen passade men jag var inte bekväm i den. Så beställde en ny. Fick superfin service av supporten och tycker klänningen är fantastisk.

22 avril 2025

Ny favorit butik

Väldigt fina klänningar av bra kvalité och supertrevlig personal i butiken i Göteborg. Kommer definitivt att återbesöka :)

12 avril 2025
Avis spontané

Försökt kontakta er utan svar

Försökt kontakta er utan svar, om en trasig klänning vid sömmen ca 1cm, aldrig använd endast provat och alla lappar och tags är kvar. Inte alls sugen på betala 1700 kr för det, hoppas verkligen det går lösa, så ledsen över detta.

14 avril 2025

Hej Matilda!

Tack för att du hörde av dig – och vi är verkligen ledsna över att du upplevt problem både med din klänning och att få kontakt med oss.

Vi har en svarstid på upp till 72 timmar på mejl och svarar alltid på alla inkommande ärenden. Om du inte har fått svar inom den tiden är det möjligt att ditt mejl inte har kommit fram till oss.

Vi vill såklart hjälpa dig vidare så snabbt som möjligt! Vi rekommenderar att du skickar ett nytt mejl, eller kontaktar oss direkt via Instagram eller Facebook där vi också svarar dagligen.

Vi tar gärna emot bilder på defekten och ser till att hitta en lösning som känns rättvis för dig.

Hoppas vi hörs snart så att vi får chans att hjälpa dig vidare!

Extremt dålig kvalitet

Var i butiken och provade massor med klänningar. Extremt dålig kvalitet, samma klänning i samma modell och storlek satt helt olika pga vissa sömmar var längre in/sneda osv. Kändes som att jag skulle kunna använda denna klänning max 1 dag sedan skulle den inte vara hel längre. Sämsta kvaliteten på YKK dragkedjan med. Besviken då klänningarna är så otroligt fina. Hoppas de jobbar mer på kvaliteten och pressar sina priser ordentligt. Var helt säker först att detta är droppshipping från SHEIN men verkar inte så. Men kanske samma fabriker.

13 avril 2025

Hej Nadia,

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback – vi är verkligen ledsna över att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar.

Vi strävar alltid efter att leverera produkter av hög kvalitet, och det är självklart väldigt tråkigt att höra att du upplevde variation i passform och detaljer. Vi tar dina synpunkter vidare till vårt design- och produktionsteam då vi hela tiden jobbar med att förbättra både våra plagg och vår kvalitetssäkring.

Vi vill också tydliggöra att vi inte använder oss av dropshipping och att våra produkter är designade av vårt eget team. Tillverkningen sker i utvalda fabriker som vi har ett nära samarbete med.

Tack igen för att du delade med dig – vi uppskattar din ärlighet och hoppas att vi får chansen att ge dig en bättre upplevelse i framtiden.

Team ADOORE

Dimensionerna är helt off alldeles för tight midja

Förhållandena mellan midja, längd etc är helt konstiga jämfört med andra märken. Midjan är supertight och jag kan inte ha motsvarande storlek i Adoore som jag har i andra märken. Går jag upp en storlek blir längden på ärmarna mycket längre och går inte alls att ha. Jag över medel i längd.

4 mars 2025

Réponse de Adoore

Hej Emelie! Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse. Vi är ledsna att passformen på våra klänningar inte levde upp till dina förväntningar.

Våra plagg är designade med en markerad midja och en figurnära silhuett, vilket kan skilja sig från andra varumärken. Vi förstår att detta kan påverka hur storlekarna upplevs, särskilt när det gäller proportionerna mellan midja, längd och ärmar. Vi tar din feedback på allvar och uppskattar att du delar med dig av dina erfarenheter – det hjälper oss att utvecklas och förbättra våra storleksguider framöver.

Om du har några frågor kring passform eller vill ha storleksrådgivning, tveka inte att höra av dig till oss – vi hjälper dig gärna att hitta den bästa storleken för dig!

Väldigt trevlig personal i butiken

Väldigt trevlig personal i butiken som så tillmötesgående och gulliga. Älskar mina klänningar därifrån och dom håller bra fast att jag tvättar i tvättmaskinen på 30 grader i tvättpåse.

19 décembre 2024

Servicen

Har köpt två klänningar från Adoore, som var nyfunnen butik för mig. Hade svårt för storleksbestämningen, så det blev några snabba returer o lika snabba leveranser utav nya storlekar. Fick en otrolig fin hjälp o service utav Lovisa via mail, på kundtjänst.
Tack Lovisa!!! Dina råd blev Jackpot!
Jättefina klänningar, så fin passform!
Tack för allt ni gör för oss kunder!

31 janvier 2025

Retur tar 100 år att genomföra

Skickade tillbaka 2 klänningar för över tre veckor sedan. Klarna vill nu ha mer information då Adoore inte godkänt returen ännu trots att det som sagt var tre veckor sedan jag returnerade plaggen... under all kritik!

8 janvier 2025

Hej Amanda,

Tack för att du hör av dig, och jag beklagar verkligen att det har tagit så lång tid med din retur – det är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi misstänker att vi ännu inte har mottagit returen, men jag kommer omedelbart undersöka detta med vårt lager och säkerställa att ärendet hanteras så snabbt som möjligt. Kan du vänligen återkomma till info@adoore.se med returkvitton eller spårningsnummer från din retur, så vi kan följa upp detta direkt?

Vi uppskattar ditt tålamod och återkommer så snart vi har mer information. Återigen, jag ber om ursäkt för den fördröjning som har uppstått.

6/5 dresses

The best dresses on the market. There, I said it. I feel fabulous whenever I wear an Adoore dress, whether it’s for work or a dinner with the girls. I recently bought the Cervinia dress, and I love it!

25 octobre 2024

Fantastiska klänningar!!

Jag har köpt klänningar från Adoore under flera år och alltid blivit nöjd! Det finns bra information om mått och vilken storlek som passar en på hemsidan vilket gör det så mycket enklare att köpa online! Superbra kundtjänst om man har frågor eller behöver returnera, väldigt enkelt fixat. Tycker kvalitén är otrolig, har använt mina regelbundet och de jag köpte för 3-4 år sedan ser fortfarande helt nya ut. Älskar passformen och prints, kan bara rekommendera!

7 octobre 2024
Avis spontané

Best dresses on the market

Best dresses on the market - flattering fit, stunning motifs and many colorways. I think I have by now 7 Positano dresses.
A plus VERY quick and smooth shipping/delivery!

6 octobre 2024
Avis spontané

My package was stuck in customs

My package was stuck in customs, but their customer service team was extremely helpful. Thanks to their support, I received it just in time for my trip.

I’m surprised by complaints about the return fee or shipping costs. For a small company, shipping is a major expense—especially when the same item is shipped back and forth, which directly affects margins. Complaining about this reflects a misunderstanding of how small businesses operate. This isn't Amazon, where economies of scale allow for lower costs.

That said, I now own six Adoore dresses, and I absolutely love them!

21 octobre 2024

Dålig kvalité

Dålig kvalité, med tanke på priset. deras namn är väldigt känt och man ser dem överallt, men jag blev väldigt besviken på kvalitén. alldeles för dyrt att köpa en klänning för 1700kr, som inte ens upplevs eller känns dyr. utöver detta får man betala för frakten. för en klänning som kanske kostar 100kr att producera (som ni säljer för 1700kr), är det konstigt att ni inte kan erbjuda gratis frakt.

8 septembre 2024

Hej Marisia,

Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme och dela din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att vår produkt inte levde upp till dina förväntningar och att du känner dig besviken på kvalitén.

Vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet, och vi är stolta över att noggrant välja material och tillverkningsprocesser som reflekterar det. Vi förstår dock att upplevelser av värde och pris kan variera från person till person, och vi uppskattar din feedback.

När det gäller fraktkostnaden, arbetar vi ständigt för att erbjuda den bästa balansen mellan produktkvalitet, pris och service. Vi hoppas kunna erbjuda fler fraktalternativ i framtiden och tar med oss din synpunkt i vårt arbete för att förbättra kundupplevelsen.

Vi skulle gärna vilja ha en närmare dialog med dig och undersöka möjligheten att göra dig nöjd. Vänligen kontakta oss direkt via info@adoore.se, så kan vi hjälpa dig på bästa sätt.

Team ADOORE

Ej fungerande lagersaldo och dålig återkoppling

Vid två tillfällen har jag beställt hem klänningar från adoore som jag tänkt ha till speciella events (bröllop och nyår) men där klänningarna aldrig kom fram pga ett fel i deras lagersaldo. Man får ingen information om detta förens man själv hör av sig och undrar vart ens leverans är. Båda gångerna har det resulterat i att jag inte fått information om min uteblivna leverans förrän 1,5 vecka senare och när det var försent för mig att hinna beställa hem en ny klänning.

2 août 2024

Hej Elin,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna över att höra att du haft problem med dina beställningar och att detta har orsakat dig besvär vid två tillfällen, särskilt inför viktiga event som bröllop och nyår.

Vi ber om ursäkt för de brister i vår lagerhantering och kommunikation som har lett till dessa situationer. Vi förstår hur frustrerande det måste ha varit för dig att inte få information om uteblivna leveranser i tid. Vi tar detta på stort allvar och arbetar aktivt med att förbättra våra processer för att säkerställa att detta inte händer igen.

Vi uppskattar verkligen din feedback och är tacksamma för din förståelse. Om du har fler frågor eller om det är något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig.

Team ADOORE

Vänligen kontakta mig så jag kan göra…

Vänligen kontakta mig så jag kan göra en retur som jag försökt sen juni har mailat er ggr flera utan resultat

18 juin 2024

Hej Anna,

Tack för att du kontaktar oss. Jag beklagar verkligen att du har haft svårt att nå oss angående din retur. Vi svarar på alla mejl som vi mottar.

För att kunna hjälpa dig så snabbt som möjligt, skulle du kunna kontakta oss via vår Instabox eller vår Facebook-sida? Vi kommer då att kunna hantera din retur direkt, då vi inte verkar få dina mejl.