Hade satt 0 om det gick. Kvaliteten var värre än Shein, kundservice verkar bemannas av trötta tonåringar... Beställde klänningar till ett bröllop 6 veckor innan, kom inte i tid. Det som väl kom fram v... Voir plus
Ordered a dress for 17th of May celebrations in Norway. The shipping was fast and the dress fit perfectly. So happy with the experience overall.
Supernöjd! Beställde min efterlängtade Positano klänning den var tyvärr för liten så skickade tillbaka den. Både leverans retur o återbetalning gick snabbt. Man har ju fria byten men storleken st... Voir plus
Min klänning från ADOORE tappade fyra knappar efter första användning, vilket var en liten besvikelse p.g.a priset och kvalitén som klänningen ska ha. Vände mig då till ADOORE kundtjänst och de kunde... Voir plus
ADOORE is a clothing line made by Petra Tungården for women who values what it means to be a woman today - strong, modern and fearless.
Suède
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Dålig service. Råkade göra en felbeställning och kontaktade företaget 10 minuter efter. De svarade och frågade vad jag ville returnera och jag svarade. Det ignorerades och hela beställningen skickades ut. De svarar därefter inte på mail när man vill få hjälp med retur.

Réponse de Adoore
Har beställt 2 klänningar, tyvärr var de för små! Jag har försökt att göra en retur nu i över en vecka men det verkar vara omöjligt. Har mailat adoore 5 gånger men aldrig fått ett svar tillbaka. Returen är omöjlig att göra via deras hemsida då den säger att jag har fel ordernummer! Ska det verkligen behöva vara så här när man endast har 14 dagar på sig att göra en retur??? Skitdåligt Adoore! Jag kommer att returnera allt med ett skriftligt brev till er!!! Skärpning!!

Utrolig dårlig service!!!
Modtog en defekt vare, det er umuligt at få en returnerings label fra firmaet, da deres retursystem på hjemmesiden ikke virker.
Kan ikke anbefale dette firma!

Réponse de Adoore
Super god oplevelse, med meget kort leveringstid. God kvalitet på produkterne
Dålig service, krånglig retur policy vilket gör att de vill tjäna på sina dyra klänningar som knappt går att skicka tillbaka. Måste in på dator och fylla i retur, sedan får man fortfarande inget svar eller retursedel, har bestridit fakturan på Klarna nu och kommer aldrig våga köpa igen om de ej svarar…?

Réponse de Adoore
Läst att kundservicen är så bra, men tyvärr håller jag inte med. Jag beställde 2 st klänningar och hämtade ut dem samma dag de kom till Instabox. Klänningarna passade inte i storleken och när jag skulle göra en retur så stod de att tiden för retur hade passerats trots att det endast gått en vecka från att jag hämtat dem. Enligt hemsidan har man 14 dagar på sig från att man erhållit paketet. Mailade direkt och har sedan skickat ytterligare 2 mail med kvitto på min uthämtning där det framgår att jag hämtat ut samma dag. Jag har inte fått något svar. Har betalat 3500 kr för klänningarna så det känns jättetråkigt. Mitt råd till andra är att beställ bara om ni är säkra på att ni kan ha plagget.

Réponse de Adoore
Returns are not in reality possible as order number just comes up as wrong even though it is not. Seems scammy.

Réponse de Adoore
Mycket vänligt bemötande, snabb hantering och hög grad av serviceminded, det beskriver Adoores kundservice väl! Fantastisk kundservice!
Kundupplevelse som ger än trygghet och nöjdhet.
Superfina klänningar! Leverans och retur fungerade jättebra!
Love this brand so much, all my favorite dresses are from here!
Otroliga känningar!
Märks att de är välgjorda, genomtänkta och kvaliteten är fantastik.
Helt fantastisk kundservice!
Var sen med att returnera och hörde av mig till Adoores kundservice.
De hade kunnat säga nej och jag hade då haft en för stor klänning för ca 1700kr som aldrig hade blivit använd. De svarade mig inom några minuter och hjälpte mig med en QR kod för retur. Super serviceminded! Kommer handla där igen!
Älskar klänningarna & passformen. Man känner sig så fin i era kläder! Och som sagt passformen är helt sjukt bra! Älskar älskar älskar!!😍
Så nöjd med er service och kläderna är i toppklass!😍
Kvalitativa kläder som känns värda sin prislapp, har klänningar från Adoore som jag haft i flera år som är lika fina nu som då.
Har aldrig haft problem med att varken köpa eller returnera ett plagg ifrån Adoore och kundtjänst är alltid lika trevliga och tillmötesgående.
Kommer absolut att fortsätta att handla här!
En savoir plus sur les différents types d'avis.