Afrikaresor Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

En förträfflig resa till Sydafrika arrangerad av Afrikaresor, får start till mål. Allt har varit klockrent, boenden, guider, safari, besök på vingårdar och alla utflykter. Vi har verkligen känt o... Voir plus

Vi åkte med våra två vuxna söner på en kombinerad resa i Tanzania, med hälften safari och hälften på Zanzibar. Resan var välkomponerad efter våra önskemål med tre parker och vi hade turen att se hela... Voir plus

Vi har haft en fantastisk upplevelse! Otroligt fina lodger med fantastiskt bra service och god mat under hela safarituren. Trevlig och supererfaren guide som gjorde våra djurupplevelser ännu mer i... Voir plus

Madeleine på Afrikaresor ordnade en fantastisk resa med safari i Tarangire, Ngorongoro och Serengeti följt av en avslappnad vistelse på Zanzibar. Vi fick en underbar safariresa med vår guide Modest. H... Voir plus

1. Agence de voyages

Upptäcktsresor till Afrika för både enskild och grupp - från lyx till budget. Safari, bestigning av Kilimanjaro, gorillatrekking i Uganda, äventyrsresor, temaresor, bröllopsresor & bad på Zanzibar, Pemba, Mafia och Seychellerna

Excellent

TrustScore 5 sur 5

122 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag är jättenöjd med Madelene och…

Jag är jättenöjd med Madelene och Afrikaresor. Alla frågor innan blev besvarade och blev väl omhändertagen på plats. Fick stor hjälp att planera inför Kilimanjaro men där ligger det absolut största ansvaret på dig själv. Du kan inte bli curlad av en resebyro upp till toppen.
Planerar nu för en Safari med Afrikaresor.

8 mars 2023

En fantastisk rundresa i Uganda med avslut på Zanzibar

En perfekt ihopsatt rundresa i Uganda med många upplevelser. Vi har sett mer djur på safarierna än förväntat. Höjdpunkterna med att träffa gorillorna, schimpanserna och komma nära noshörningar var roliga och spännande upplevelser. Vi hade en bra guide i Madi som svarade på alla våra frågor om landet och djuren och som bemästrade de Ugandska vägarna perfekt. Avslutet på Zanzibar var en bra kombo efter de händelserika dagarna i Uganda. Ett mycket trevligt boende på Al Hapa i en bungalow. precis vid stranden och en natt i Stone town var ett trevligt avslut. Madeleine har innan resan svarat snabbt på våra frågor. Allt fungerade utan problem. Kan varmt rekommendera en resa till Uganda med Afrikaresor.

30 janvier 2023

Underbara Uganda & Zanzibar

Välorganiserat både innan och under resan. Bra och mycket användbart reseprogram där all information om resan finns samlad. Snabb support vid frågor både innan avresa och under resan.
Bra guide som hjälpte oss med det mesta.
Uganda är ett fantastiskt vackert land med sina gröna berg och många sjöar. Landet har ett rikt fågelliv, frodiga djur och många olika sorters apor.
Gorillavandringen var en fin och spännande upplevelse som man inte ska missa om man åker till Uganda.
Att kombinera Uganda med Zanzibar var perfekt! Först en intensiv safariresa sen en bad och solsemester där man hade möjlighet att smälta alla sina intryck. Zanzibar har ett härligt klimat och vackra stränder. Guidningen i StoneTown var intressant med historiska inslag i kombination med det liv invånarna lever idag.

12 janvier 2023
Avis spontané

Vår drömresa som överträffade precis…

Vår drömresa som överträffade precis alla förväntningar! Afrika har verkligen fångat mitt hjärta och det blir inte sista gången jag åker dit. Madde har varit helt fantastisk! Svarat på alla dumma frågor, varit engagerad och otroligt kunnig. Vi hade inte kunnat få ett bättre upplägg! Bästa resan i mitt liv!
Hälsningar från fam Westbergen/Lindstrand

2 janvier 2023

Kenya jul och nyår 22/23

Vi bokade en resa till Kenya med Afrikaresor över jul och nyår och det blev en underbar resa! Vi startade med safari i Masai Mara där vi hade duktiga och tillmötesgående guider som gjorde allt för att vi skulle få bästa upplevelsen. Madde hade bokat fina lodger åt oss. Resan avslutades på härliga Diani beach med havet som granne. Under förberedelserna har det varit enkelt att kommunicera med Madde som alltid varit lyhörd för våra önskemål och vi har alltid fått snabba svar på våra funderingar.
Självklart vill vi anlita Afrikaresor och Madde igen!
//Familjen Wallergård/Strömfelt/Fröblom

21 décembre 2022
Avis spontané

Fantastiskt välplanerad och fin resa till Tanzania

Vi reste med Afrikaresor till Tanzania och Zanzibar december 2021- januari 2022 och det var en helt fantastisk resa. Resrutten var välplanerad, boendena jättefina, guiderna kunniga och trevliga. Det kändes verkligen som att vi fick experthjälp med att planera resan och vi fick alltid snabba och trevliga svar på våra frågor genom hela planeringen. Vi var otroligt nöjda med Afrikaresor!

8 janvier 2022

Vårt livs resa

Det här har varit vårt livs resa! Vi började med Sydafrika, Kapstaden, Stellenbosch och Hermanus. Sedan klev vi på Rovos Rail för en 10-dagars tågresa med golf och andra aktiviteter. Efter det åkte vi till Tanzania där vi var på safari i Serengeti och sen avslutade vi med Zanzibar och Pemba Island. Hela november tillbringade vi i Afrika och vi blev helt förälskade.
Allt från planering, bokning, resan med transfers, hotell och arrangemang har funkat helt fantastiskt. Alla vi har mött har varit underbara och hjälpsamma. God mat, bra service i alla lägen.
Madde på Afrikaresor har gjort ett enastående jobb för oss (i 2 år) och vi rekommenderar varmt alla att använda dom för sin resa. Ett minne för livet.

31 octobre 2022
Avis spontané

Fantastiskt intressanta aktiviteter och utflykter

Fantastiskt intressanta aktiviteter och utflykter som passade alla i gruppen. Otroligt bra och bekväma boenden och superbra fixat med alla transporter - både mellan olika boenden och under alla utflykter. Kan starkt rekommendera Afrikaresor!

23 novembre 2022
Avis spontané

Safari och relax i bra kombo

En underbar kombination av aktion och relax. Kenya med fullt ös på safari och relax i en beachvilla på Zanzibar. Vi avslutade med två dagar i Stone town. Vi var en tajt grupp som hade mycket trevligt tillsammans, hade man ändrat något hade jag gärna kört Stone town som en dagsutflykt, det för att vi hade så trevligt i vår beachvilla! En mycket välplanerad och genomtänkt kombination av aktiviteter!!!! Jag reser absolut med Afrikaresor och Madde igen

7 novembre 2022
Avis spontané

Perfekt innehåll och avvägning på upplevelse och glädje och semesterkänsla

Att få till en resa som känns så rätt och innehöll så mycket ja ingenting fattades är ju något som jag erkligen uppskattade .
Avvägningen vad vi fick uppleva och känslan för vad gruppen ville ha mm
Researrangören Madelene får absolut toppenbetyg 👏👏👍👍🥇🥇

8 novembre 2022

Réponse de Afrikaresor

Hej Irene, tusen tack för ditt fina omdöme! Det var så kul att få guida runt er i Kenya och Tanzania! Det gör vi om snart igen :)

Vi har haft ett riktigt äventyr i Afrika

Vi har haft ett riktigt äventyr med safari i Kenya där vi såg "the big nine". Efter det åkte vi till Zanzibar för en härlig solsemester. Vi tackar Madeleine på Afrikaresor för ett trevligt samarbete och för en fantastisk upplevelse. En resa som bara blev bättre och bättre för var dag.

22 novembre 2022

Réponse de Afrikaresor

Hej Annita, tack så mycket för ert fina omdöme och underbart att höra att ni är så nöjda med resan! Det var så kul att få vara er guide under resan. Det gör vi om snart igen! :)

Den bästa resebyrån jag rest med

Den bästa resebyrån jag rest med. Madde är helt fantastisk och hade planerat vår resa till Nairobi in i minsta detalj så att allt klaffade perfekt. Världsklass!

27 septembre 2022

Hej Jenny,
Tusen tack för dina fina ord, underbart att resan blev så lyckad!

Oslagbart!

Helt fantastiskt från början till slut, välplanerat och organiserat och en fantastisk service. 5/5 är tydligen det bästa jag kan ge, jag skulle vilja addera lite raketer. Tar du Afrikaresor kan du känna dig trygg med allt. Reser jag till Afrika igen så kommer jag definitivt lägga allt i Madelenes händer igen. Finns ingen anledning till annat då priserna är riktigt bra också.

27 septembre 2022

Hej Johanna,
Tusen tack för både dina fina ord och tillagda raketer!
Afrikaresor

Fantastiskt smidigt och alltid lyhörd…

Fantastiskt smidigt och alltid lyhörd med mina önskemål. Både bra safari och upplevelser i Nairobi.

2 octobre 2022

Hej Kasper!
Underbart att höra att du är så nöjd med resan!

En fantastisk researrangör!

En fantastisk researrangör!! Jag och familjen har rest mycket men Afrikaresor slår rekord i service, tillgänglighet och i att förstå vad kunden vill ha! Rekommenderas varmt!

28 septembre 2022

Hej Lisa,
Tusen tack för dina fina ord! Så härligt att höra att att er resa blev så bra! Välkomna tillbaka igen!
Afrikaresor

Fantastisk vecka i Kenya!

Med stor kunskap och stort engagemang tog Madde oss med på fantastiska dagar. Bra planerat in i minsta detalj, det här gör vi om!

4 octobre 2022

Réponse de Afrikaresor

Tusen tack för dina fina ord Anna! Vilken resa det var! Verkligen ett minne för livet!
Allt gott,

Drömresa till Kenya!

Madde på Afrikaresor är ett fenomen!! Alltid vänlig, alltid tillgänglig och uppfyller alla tänkbara önskemål snabbt och effektivt! Med min mångåriga erfarenhet i resebranschen kan starkt rekommendera Afrikaresor och Madde; fantastiskt hög kvalité, både på de hon hon samarbetar med och den service hon och hennes samarbetspartners levererar, väldigt prisvärt👍👏🙏💯!!

28 septembre 2022

Hej Andras,
Jag blir så glad att höra att ni är så nöjda med resan och att jag fick lära känna er och guida runt er och resten av gruppen i Nairobi. Det var verkligen ett sant nöje med många minnen för livet!
Allt gott,