Afrikaresor Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

En förträfflig resa till Sydafrika arrangerad av Afrikaresor, får start till mål. Allt har varit klockrent, boenden, guider, safari, besök på vingårdar och alla utflykter. Vi har verkligen känt o... Voir plus

Vi åkte med våra två vuxna söner på en kombinerad resa i Tanzania, med hälften safari och hälften på Zanzibar. Resan var välkomponerad efter våra önskemål med tre parker och vi hade turen att se hela... Voir plus

Vi har haft en fantastisk upplevelse! Otroligt fina lodger med fantastiskt bra service och god mat under hela safarituren. Trevlig och supererfaren guide som gjorde våra djurupplevelser ännu mer i... Voir plus

Madeleine på Afrikaresor ordnade en fantastisk resa med safari i Tarangire, Ngorongoro och Serengeti följt av en avslappnad vistelse på Zanzibar. Vi fick en underbar safariresa med vår guide Modest. H... Voir plus

1. Agence de voyages

Upptäcktsresor till Afrika för både enskild och grupp - från lyx till budget. Safari, bestigning av Kilimanjaro, gorillatrekking i Uganda, äventyrsresor, temaresor, bröllopsresor & bad på Zanzibar, Pemba, Mafia och Seychellerna

Excellent

TrustScore 5 sur 5

122 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Service och kontaktmöjligheter med…

Service och kontaktmöjligheter med företaget har varit riktigt bra! Snabba svar och snabb hjälp när det behövts och bra förslag på upplägg för resan.

15 janvier 2020

Hej Karola,
Tack så mycket för det fina omdömet.
Välkomna tillbaka igen när det är dags för en ny resa till Afrika!
Madelene
Afrikaresor

Inledningsvis skall sägas att…dett blev så bra som det kunde bli!

Kontakterna med Africaresor (Madeleine) fungerade föredömligt bra och i mycket trevlig och konsruktiv anda!
Vad sen själva resan beträffar så motsvarade den alla förhoppningar och i alla avseenden! Kunde m a o inte vara bättre bättre!! Högsta betyg!

28 décembre 2019

Réponse de Afrikaresor

Ett stort tack för era fina ord! Underbart att höra att resan blev så lyckad!! :)
Välkomna tillbaka nästa gång det är dags att åka till Afrika!
Glada häslningar Madelene

Fantastiskt!

Fantastisk service och snabba svar! Gör allt för att resenärerna ska få det så bra som möjligt.
Jag och mitt sällskap var mer än supernöjda.
Allt var långt över förväntan.
Rekommenderas starkt!

13 décembre 2019

Hej Erika,
Tack så jättemycket för det fina omdömet! Härligt att höra att er resa blev så bra :)
Önskar dig en riktigt God Jul!
Madelene, Afrikaresor

Safari i Tanzania + Zanzibar. Helt obeskrivligt fantastisk resa!

Vi kan efter våran resa varmt rekommendera Afrikaresor. Allt fungerande lysande och vilka minnen vi har fått. Vi vill även tacka Madelene som planerade vår resa. En helt fantastisk upplevelse som vi aldrig kommer att glömma och det är tack vare Madelene. Bland de mest minnnesrika är Kati Kati, där man somnar till bufflars tuggande, hyenors skratt, och lejons rytande. Helt magiskt. Nästa gång (vilket det absolut blir) vi ska resa till Afrika kommer vi absolut boka med Afrikaresor

24 novembre 2019

Hej Emma,
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme! Det glädjer mig att höra att ni haft en sån fin resa!
Madelene, Afrikaresor

Afrikaresor ordnade en fantastisk…

Afrikaresor ordnade en fantastisk safariresa åt vår familj!

24 octobre 2019

Hej Tomas,
Tack så mycket för det fina omdömet! Härligt att höra att ni haft en sån fin resa!
Vänligen
Madelene, Afrikaresor

Jag rekomenderar helt klart att anlita

Jag rekomenderar helt klart att anlita afrikaresor och mara Explorer camp för er safariupplevelse, ni kommer inte bli besvikna!Det finns inte något över huvudtaget att klaga på, min resa till Afrika blev ett av mina bästa upplevelser någonsin. Jag rekomenderar varmt att ni väljer att tälta, vilket var helt underbart att vara så ett med naturen, underbart att ligga och lyssna på de vilda djurens läten.

Stor extra eloge också med tanke på att jag har diabetes, maten som lagades var inte bara de råvaror jag kunde äta utan var även fantastiskt god! Detta sköttes utmärkt. Har tidigare rest ganska mycket och aldrig att jag kunnat äta all mat som lagats även fast jag informerat om min diabetes så ett stort stort plus för detta!!
Vi såg även alla djuren i " the Big five" samt en massa andra djur som zebror giraffer flodhästar hyenor krokodiler schakaler sköldpaddor osv!
Ken var fantastisk!

Jag har träffat människor som jag kommer bära med mig i mitt hjärta för livet!
Hoppas kunna återvända en dag.

22 juillet 2019

Hej Jane,
Tack så jättemycket för det fina omdömet och för din utförliga beskrivning av resan!!
Härligt att höra att du hade det så bra på din safari!
Madelene, Afrikaresor

Har varit en riktig "once in a…

Har varit en riktig "once in a lifetime" resa! En vecka i Uganda och en vecka i Tanzania. Välplanerad ihop med Afrikaresor, med hänsyn till våra personliga önskemål. Duktiga och tillmötesgående guider som visste precis vad vi ville ha när vi väl var på plats. Den bästa semestern ever!!!❤❤

3 juillet 2019

Hej Marie,
Tack så mycket för ert fina omdöme! Härligt att resan var till belåtenhet :)
Hoppas ni har en skön sommar!

Fantastiskt bra bemötande!

Fantastiskt bra bemötande! Fick hjälp med att skapa min drömresa. Lyhörd personal och en fantastisk upplevelse på plats. En resebyrå jag med varm hand rekommenderar till andra. Jag kommer absolut att resa med Afrikaresor igen!

25 juin 2019

Réponse de Afrikaresor

Hej Sarah och tack för ditt fina omdöme!
Så kul att få vara med och planera din drömresa!
Hoppas du har en skön sommar,
Vi på Afrikaresor

Fantastisk service ledde till en…

Fantastisk service ledde till en fantastisk upplevelse!

Fick snabb och bra respons från Madelene på Afrikaresor. Hon hjälpte oss att skräddarsy vår dröm resa genom Namibia och vidare in i Botswana för att avsluta i Zimbabwe.
Resan överträffade våra förväntningar och vi kommer definitivt att vilja besöka Afrika igen, och då självklart med hjälp av Afrikaresor!

18 juin 2019

Réponse de Afrikaresor

Hej Peter och tack för ditt finfina omdöme! Härligt att höra att resan var till belåtenhet :)
Vi på Afrikaresor önskar er en glad sommar!

Fantastiska upplevelser i ett land som…

Fantastiska upplevelser i ett land som hela tiden överträffade sig självt i geologiska, natur o kultur upplevelser.

4 juin 2019

Réponse de Afrikaresor

Hej Anna, ett stort tack för ditt fina omdöme!

Med Anders Åkerlunds planering blir det ++

Med Anders Åkerlunds planering och reseledarskap kan det inte bli annat än bra.

Réponse de Afrikaresor

Hej Eric och tack för ditt fina omdöme! Vi håller med helt och fullt! När herr Åkerlund är med som reseledare med så blir resorna alltid extra spännande!
Trevlig sommar önskar vi på Afrikaresor

Super

Klart rekommenderas

Hej Anders med familj :)
Tack så jättemycket för ert fina omdöme!
Glad sommar önskar vi på Afrikaresor

Det var en fantastisk resa!

Det var en fantastisk resa med mycket bra boende och väl organiserade utflykter och transporter mellan Lodgerna. Lite sen information innan alla bokningar vart klara men sedan fungerade allt perfekt.

Hej Annika,
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme!

Allt klaffade utan problem

Allt klaffade utan problem
Vår guide Francis på safarin var oerhört kunnig, lyhörd samt hade ett otroligt öga för att hitta djur

Réponse de Afrikaresor

Hej Claes, tack så mycket för ditt fina omdöme! Härligt att höra att resan varit till belåtenhet!
Glada hälsningar
Vi på Afrikaresor

Vi hade en mycket fin kombinationsresa…

Vi hade en mycket fin kombinationsresa i Tanzania, med Safari, Beach och stadstempo. Allt fungerade mycket bra, men ett litet minus att efter en sådan resa där man ändå lägger en del kapital att man inte ens får en fråga när vi har kommit hem,, Hur hade ni det? Gick allt bra? mm, kostar inte mycket, men betyder mycket..
Mvh
Lasse

Réponse de Afrikaresor

Hej Lars, tack så mycket för ditt fina omdöme! Underbart att höra att ni har haft en bra resa i Tanzania (även om vi skulle ha hört av oss tidigare och frågat detta). Vi tar till oss din feedback! Det är något vi måste jobba mer på för att bli bättre! Tack än en gång!
//vi på Afrikaresor

Med prästen Anders Åkerlund som…

Med prästen Anders Åkerlund som reseledare blev min färd till Namibia ett minne för livet.

Réponse de Afrikaresor

Hej Sten, tack så mycket för ditt fina omdöme! Ja en resa med Anders Åkerlund är sannerligen ett minne för livet!
//vi på Afrikaresor

Afrikaresor ordnade en väldigt bra resa…

Afrikaresor ordnade en väldigt bra resa till Tanzania där vi först besteg Kilimanjaro, sen hade några dagars safari innan vi avslutade på Zanzibar. Resan vart bra ihopsydd av Monica och Åke där vi fick stora valmöjligheter att påverka som vi ville. Alla guider som de bokat på plats var ytterst professionella och duktiga. Jag kan starkt rekommendera Afrikaresor för resor till Tanzania.
/Henrik

Réponse de Afrikaresor

Hej Henrik och tack så mycket för ditt fina omdöme! Härligt att höra att ni är nöjda med resan!

//vi på Afrikaresor

Vi fick en fantastisk ”egen” resa i…

Vi fick en fantastisk ”egen” resa i Namibia tack vare Afrikaresor med lokala partners!!

21 mai 2019

Réponse de Afrikaresor

Tack så mycket för ert fina omdöme! Härligt att höra att ni fick en sån fin resa!
//Vi på Afrikaresor

12 dagars julresa + 5 dagar på Zanzibar …

12 dagars julresa + 5 dagar på Zanzibar - Tack Åke på Afrikaresor.se för vår "mesta resa", för gemytliga guider (Tony i Uganda o Emanuel i Tanzania) och fina boenden och väl valda parker.

13 janvier 2018