Safariresor Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Mycket fina ställen och boenden. Resan flöt på oerhört väl med hämtningar och transporter osv. Vi kände oss i goda händer! Det enda negativa var ett av boendena som var helt nyöppnat. Oerfaren persona... Voir plus

1. Agence de voyages
  2. aussi dans
  3. Voyagiste

Safariresor.se erbjuder skräddarsydda resor till Östafrika & Sydafrika med sol och bad på Kenyas & Tanzanias kust samt Mauritius, Seychellerna och Zanzibar.

Resor du med oss får du alltid:

Ett skräddarsytt program
Vi tar fram varje program utifrån era önskemål, vilket ger stor flexibilitet kring utresedatum, upplägg och längd – allt är möjligt!
Privat guide & privat fordon
På alla safariresor i Östafrika har ni ert egna safarifordon och er egna guide. På så vis sätts er grupp i fokus och ni kan anpassa dagarna efter era önskemål. Alltifrån utflykter utanför program till upplägg på dagarna går att anpassa.
Stor lokalförankring
Vår grundare och hans familj har varit på plats och bott i Östafrika under långa perioder sen 1944. Tack vare vår lokala förankring har vi skaffat oss de bästa tänkbara partners på plats. Partners som kommer göra allt för att ni ska få den absolut bästa upplevelsen med minnen för livet, men också partner som värnar och respekterar djuren, naturen och miljön de vistas i.
Service dygnet runt
Under er resa, har ni 24/7 service där ni både har kontaktpersoner på plats på er destinationen med också ett journummer som ni kan ringa för att få prata med oss på plats i Sverige.
Trygghet
Vi har arrangerat resor till Afrika sedan 2012 och ställer ut resegaranti mot kammarkollegiet, detta ger dig en stor trygghet som kund att du alltid kommer få genomföra din resa. Vi är även medlemmar i svenska resebyrå- och arrangörsföreningen.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

613 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

208 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kilimanjaro

Bra uppdateringar gällande flyg ( som ändrades flera gånger). Lagom stor grupp och en fantastisk reseledare, Isabella, som bidrog med positiv inställning, såg till att allt flöt på och höll oss informerade hela tiden.

8 octobre 2026

Toppklass

Bra service, bra upplevelse, tryggt och säkert.
En av de bästa resorna jag gjort.

23 septembre 2026

Réponse de Safariresor

Vilket fint omdöme, det gläder mig att du är nöjd med din resa! Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. Välkommen åter!

Bröllopsresa

Vi tog hjälp av Safariresor för att planera vår bröllopsresa och är otroligt nöjda med hela processen! Väldigt bra tillgänglighet och guidade oss verkligen till vår drömresa. Rekommenderar varmt!

11 septembre 2026

Réponse de Safariresor

Tusen tack för ett fint omdöme! Det värmer att läsa att ni fick en fin bröllopsresa och att resan och processen flöt på bra.
Erik

Hotellene var som jeg hadde ønsket før…

Hotellene var som jeg hadde ønsket før oss, safari med beste Safari guide driver Godlisten👍 i 3 dager. Fly og transport fungerte utmerket. God kommunikasjon med Safarireiser Karoline og Joel. Et fantastisk Afrika eventyr🙏🐆🐾

16 septembre 2026

Réponse de Safariresor

Stort tack för ditt omdöme och att du delar med dig av dina upplevelser. Det gläder oss mycket att du är nöjd med er resa!

Varm anbefaling

Alt gikk helt knirkefritt for seg. Enkel kommunikasjon, oversiktlig og profesjonelt. Ferien ble alt vi hadde drømt om. Anbefaler på det sterkeste å bestille gjennom safarireiser!

13 septembre 2026

Réponse de Safariresor

Stort tack för ett fint omdöme och att du vill rekommendera Safarireiser!
Välkommen åter!

Bröllopsresa i Tanzania

Superbra resa kombinerad med Safari i Ngorongoro och Serengeti och sedan vidare till Zanzibar. Vi hade bra boenden på alla ställen med god mat. Vi hade Peter som vår guide under Safari dagarna som var extremt kunnig och trevlig, han gjorde det extra för att göra vår rese oförglömlig. Vi fick se alla djur vi önskade.

19 août 2026

Réponse de Safariresor

Tack så mycket för ett fint omdöme! Vad kul att ni fick med er fina safariupplevelser tillsammans med Peter, han är verkligen otrolig. Varmt välkomna åter!
Erik

En helt magisk safariresa till Tanzania/Zanzibar

Vi fick en helt oförglömlig upplevelse tillsammans med Safariresor!
Från första planeringsmötet med bästa Otto tills vi åter igen landade på Arlanda.
Allt fungerade exakt så som vi önskat- från att vi blev upphämtade på Kilimanjaro flygplats tills vi lämnades av på Zanzibar flygplats.
Safarin med vår extremt kunniga guide Innocent 🥰 var breathtaking ! Vi såg allt vi önskat och sååå mycket mer- utan att stressa några djur. Camp Elwai- går inte att beskriva hur overkligt underbart det var att sova ute på savannen med så välordnat boende och höra lejonen vråla runt knuten😳🫣
Zanzibar behöver ingen närmre beskrivning än att det är ett turkost paradis och hotellet Alladin var exakt vad vi ville ha.

Det finns verkligen ingenting som inte var bra så det här blev verklig den drömresa som vi alltid längtat efter.
Enda bekymret är att vi vill tillbaka…🥹❤️

16 août 2026

Réponse de Safariresor

Tusen tack för en så härlig recension!

Vad fint att läsa att resan blev precis den drömresa ni önskat er. Jag hälsar självklart till både Otto och Innocent, som kommer att bli väldigt glada över era fina ord.

Jag håller med dig, det finns få saker som slår att somna till ljudet av lejon som ryter i natten. Skönt att höra att ni kunde njuta av det, kanske med en liten rysning! Att Zanzibar och Aladdin sedan blev den perfekta avslutningen gör oss extra glada.

Vad gäller ert enda bekymmer har vi en enkel lösning: kom tillbaka! Afrika har mycket mer att visa, och vi hjälper er gärna att planera nästa äventyr.

Allting fungerade perfekt

Allting fungerade perfekt, guiden var duktig och tog hand om oss, hotellen var fantastiska men riktigt bra mat och service. Finns inget att klaga på!

16 août 2026

Réponse de Safariresor

Stort tack för din fina recension och omdöme!
Erik

Från steg 1 har Jonna lotsat oss igenom…

Från steg 1 har Jonna lotsat oss igenom hela processen fram tills resan. Hon har varit tillgänglig och svarat på alla frågor, alltid svarat snabbt. Hjälpt oss med alla detaljer vilket har lett till att vi har känt oss trygga hela vägen som lett till vårt oförglömliga äventyr. Vår guide Dennis var verkligen den bästa guide vi kunde få! Rekommenderar Safariresor till alla som funderar på safari. Vi är så nöjda!
Annika

21 août 2026
Avis spontané

Réponse de Safariresor

Tack så mycket för en väldigt fin recension och att du vill rekommendera Safariresor. Roligt att ni är nöjda med hjälpen och stödet ni fått av Jonna och att ni känt er trygga att resa med oss, det gläder oss! Ni är så varmt välkomna åter!

Första gången i Afrika

Vi åkte för första gången till Afrika och Tanzania/Zanzibar. Vi var väl lite oroliga för att om väskorna skulle komma fram och att det skulle står personer och möta oss vid varje framkomst till nytt ställe. Allt detta fungerade till 100% korrekt, vilket ger en fantastisk trygghet i resandet. Sen att alla människorna som hjälpte oss var supertrevliga och verkligen vänliga på ett genuint sätt gjort upplevelsen ännu bättre. Vi hade stora förväntningar inför Safarin men den slogs med hästlängder. Den var i våra ögon helt perfekt på alla plan. Allt från vår guide Innocent som var en otroligt varm person med hög kunskap, att vi fick dela 4 dagar med honom var en ynnest, till alla personer i de två Camps vi var på som är helt underbara. De gjorde varje dag till en verklig toppendag!
Vistelsen på Zanzibar var också helt perfekt och allt fungerade till 100% med resor, tider och boende. Det som vi inte var beredda på var att det är svårt att ta sig själv genom samhället och det fanns nästan ingenting att ta sig till förutom turistattraktionerna. När man åkte på dessa var det väldigt mycket turister och man fick inte riktigt den sköna känslan att man var unik. På varje ställe var det 30-40 båtar och mycket människor, så man upplevde ibland mer människor än natur. Dykningarna var likadana, både med delfiner och utan. Dessutom var det väldigt nedskräpat med plast, plastflaskor längst vägarna man åkte. Till det positiva hör hotellet Alladin som hade underbar personal och väldigt god mat rakt igenom. Bra service och glad personal. Stränderna är helt underbara men där fanns också väldigt mycket smuts som flöt i land på vissa ställe. Kändes som man dumpade avfall (mat och plast) från turist båtarna rakt i havet och sen flöt det iland med tidvattnet. Men upplevelsen totalt sett på Zanzibar var fantastik.
Man tar med sig väldigt mycket känslor och många möten med människor till Sverige. Otroligt nyttigt att se hur det ser ut i andra delar av världen och då har vi ingenting att klaga på.

19 août 2026

Réponse de Safariresor

Hej och stort tack för en så fin och personlig recension!

Det värmer verkligen att läsa att ni kände er trygga genom hela resan. Det är precis den känslan vi vill att våra resenärer ska ha. Att safarin överträffade era förväntningar gör oss otroligt glada. Vi framför gärna era varma ord till Innocent och till personalen på era boenden. De kommer att bli mycket glada att höra det.

Tack också för era ärliga reflektioner kring era upplevelser på Zanzibar. Plasten längs vägar och stränder är en verklig utmaning som ön arbetar med. Den feedbacken tar vi med oss.

Det är fint att höra att ni tar med er många fina minnen, möten och känslor hem till Sverige. Det är just det som gör resandet så värdefullt.

Erik

Fantastiska boenden alla tre och guiden…

Fantastiska boenden alla tre och guiden Emanuel var så bra, trevlig och kunnig! Fick verkligen en individuellt anpassad safari!

18 août 2026

Réponse de Safariresor

Tack för ditt omdöme! Emanuel är toppen, det gläder oss att ni är nöjda med resan. Välkomna åter!

Otroligt bra resa

Otroligt bra resa, perfekt upplägg och mycket snabb och bra service från teamet. Utmärkt guide och mkt bra boenden

14 août 2026

Réponse de Safariresor

Stort tack för ditt omdöme och positiva feedback. Välkommen åter!

Fantastisk resa

Fantastiskt att se alla djuren i Serengeti! Jättebra boenden och mat, samt guide. Underbar resort på Zanzibar, vacker strand och trevliga människor. Vi kommer vilja åka tillbaka! Lätt att få kontakt med Safariresor, bra information innan och på plats, vilket gjorde resan trygg och smidig.

5 août 2026

Réponse de Safariresor

Tack för ditt omdöme och att du delar med dig av era fina upplevelser!
Erik

Hela familjen är så glada över detta…

Hela familjen är så glada över detta magiska äventyr! Vi är så nöjda med resan vi fick planerad och det har känts så tryggt att ha möjligheten att åka med er. Ni har alltid visat er tillgängliga på telefon om det har varit frågetecken, sett till att visum mm. har varit klara innan avfärd och sett till att vi fått en resa värd att minnas för alltid! Ni är proffs på Zanzibar och resans längd på respektive resort har varit helt perfekt! Resan gav oss möjligheten att se olika delar av Zanzibar som kompletterades perfekt!

Denna resan kommer vi alla att plocka fram från minnesbanken när de mörka novemberkvällarna känns jobbiga ;)

Det är inte sista gången vi reser med er, tack för att ni förgyllde pappas 50-års resa!

29 juillet 2026

Réponse de Safariresor

Tack så jättemycket för ett väldigt fint omdöme! Så kul att läsa att ni är nöjda med resan och att upplägget blev lyckat. Härligt med fina minnen som kan värma i höstrusket!
Vi ser fram emot att planera nya äventyr tillsammans framöver.

Magisk safariresa

Vi är väldigt nöjda med vår resa och blev fantastiskt väl omhändertagna från början till slut. Vår guide Hussein var helt fantastisk-kunnig, engagerad och gjorde safarin till en upplevelse vi aldrig kommer att glömma!
Zanzibar var också underbart med vackra stränder, härlig atmosfär och avkoppling.
Den enda besvikelsen var Stone Town som inte riktigt levde upp till våra förväntningar.
En magisk resa som vi varmt rekommenderar

2 août 2026

Réponse de Safariresor

Tack så mycket för ett fint omdöme! Roligt att ni är nöjda med er guide och era upplevelser både på safari och på Zanzibar. Varmt välkomna åter!
Erik

Vi är jättenöjda med vår resa

Vi är jättenöjda med vår resa! Bra upplägg och allt gick smidigt.

11 août 2026

Réponse de Safariresor

Tack så mycket för ditt omdöme! Det gläder oss att ni är nöjda med er resa.
Välkomna åter!
Erik

Får resan att kännas unik och personlig

Väldigt fin dialog med Karoline när vi planlade vår resa angående vårt behov kring vad vi ville se (djur, natur, kultur, stad etc etc), hur vi ville bo och hur vi helst reser. Också transparens kring rimligheten att få ihop en bra mix och att hinna med så mycket som möjligt utan att det blir för mycket. Väldigt tryggt att få den hjälpen. Sedan har tillgängligheten till Karoline (och kollegor) varit fördedömlig. Alltid svar i princip direkt på frågor och funderingar, extra information och personliga tips. Både inför och under resan. För oss 10 av 10. Tack!

25 juillet 2026

Réponse de Safariresor

Tack så mycket för din positiva feedback och ditt omdöme. Så roligt att läsa att ni kände er trygga att boka med oss och att ni fick bra hjälp av Karoline att hitta en bra kombination av upplevelser utifrån era önskemål. Hoppas vi får möjlighet att planera fler äventyr tillsammans!
Erik

Alt var topp, men ett forhold påpekes

Alt var topp - guiden var eksepsjonell kunnskapsrik og hyggelig. Hi er veldig fornøyde. Men et forhold vil jeg trekke fram som negativt. Flyreisen fra Arusha til Zanzibar gikk seint. Vi hadde ikke noe annet fore den dagen og da kunne vi fint fløyet menge timer tidligere. Det ble mørkt, barna var slitne og middagen var forlengst over da vi endelig kom fram til hotellet utpå kvelden. Det gikk mange fly tidligere. Jeg antar dere sparte penger ved å kjøpe så sein flyreise.

9 août 2026