Bra uppdateringar gällande flyg ( som ändrades flera gånger). Lagom stor grupp och en fantastisk reseledare, Isabella, som bidrog med positiv inställning, såg till att allt flöt på och höll oss inform... Voir plus
Superbra resa kombinerad med Safari i Ngorongoro och Serengeti och sedan vidare till Zanzibar. Vi hade bra boenden på alla ställen med god mat. Vi hade Peter som vår guide under Safari dagarna som var... Voir plus
L'entreprise a répondu
Från steg 1 har Jonna lotsat oss igenom hela processen fram tills resan. Hon har varit tillgänglig och svarat på alla frågor, alltid svarat snabbt. Hjälpt oss med alla detaljer vilket har lett till a... Voir plus
- Agence de voyages
- aussi dans
- Voyagiste
Écrit par l'entreprise
Safariresor.se erbjuder skräddarsydda resor till Östafrika & Sydafrika med sol och bad på Kenyas & Tanzanias kust samt Mauritius, Seychellerna och Zanzibar.
Resor du med oss får du alltid:
Écrit par l'entreprise

- Ett skräddarsytt program
- Vi tar fram varje program utifrån era önskemål, vilket ger stor flexibilitet kring utresedatum, upplägg och längd – allt är möjligt!
- Privat guide & privat fordon
- På alla safariresor i Östafrika har ni ert egna safarifordon och er egna guide. På så vis sätts er grupp i fokus och ni kan anpassa dagarna efter era önskemål. Alltifrån utflykter utanför program till upplägg på dagarna går att anpassa.
- Stor lokalförankring
- Vår grundare och hans familj har varit på plats och bott i Östafrika under långa perioder sen 1944. Tack vare vår lokala förankring har vi skaffat oss de bästa tänkbara partners på plats. Partners som kommer göra allt för att ni ska få den absolut bästa upplevelsen med minnen för livet, men också partner som värnar och respekterar djuren, naturen och miljön de vistas i.
- Service dygnet runt
- Under er resa, har ni 24/7 service där ni både har kontaktpersoner på plats på er destinationen med också ett journummer som ni kan ringa för att få prata med oss på plats i Sverige.
- Trygghet
- Vi har arrangerat resor till Afrika sedan 2012 och ställer ut resegaranti mot kammarkollegiet, detta ger dig en stor trygghet som kund att du alltid kommer få genomföra din resa. Vi är även medlemmar i svenska resebyrå- och arrangörsföreningen.
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
-Da vi ankom stone town var det ikke…
-Da vi ankom stone town var det ikke booket guide som avtalt. Vi fikk det ordnet da vi ringte lokal kontakt, så det gikk heldigvis i orden.
-transportetappene var ofte lengre enn det som var angitt. Brukte 6 timer fra flyplassen til Karatu (oppgitt ca 4 timer), og lang transport fra Ngorongoro til Serengeti. Dette bød ikke på problemer, men når man reiser med barn er det fint å vite hva man har å forholde seg til da det blir mer forutsigbart for de.
-uforholdsmessig kostbart å reise 6 stk til Prison Island når vi bestilte det gjennom dere, kontra prisen vi ville måtte betale ved å bestille utfarten på stedet.
Ellers er vi strålende fornøyd med reisen! En opplevelse for livet!!
Og guiden vår, God Listen, på safari var veldig bra!

Réponse de Safariresor
Fantastisk resa till Sydafrika och Mauritius med Safariresor!
Nyss hemkomna efter en resa till Sydafrika och Mauritius. Det blev en helt fantastisk resa med några dagar i Kapstaden följt av safari på underbara Ndlovu Safari Lodge. Vi avslutade i lugnare tempo på Mauritius med golf, sol och bad. Safariresor har varit fantastiska på att få hela resan att flyta på enligt plan. Var väldigt lätt att få kontakt med Safariresor både innan bokningen bekräftades, liksom under tiden fram till resan började både via samtal och chat! Safariresor anpassade resan efter våra önskemål och vi är mycket nöjda med dem! Rekommenderar definitivt Safariresor till andra!

Soloresenär
Jag reser ensam och inte en sekund har jag känt mig otrygg. Jag råkade tappa mitt pass på flygplatsen i Johannesburg efter passkontrollen. Upptäckte det när jag skulle checka in på hotellet. Med hjälp av Safariresors personal och hotellet kom passet till rätta och jag kunde genomföra min drömresa från Pretoria till Victoriafallen med Rovos rail följt av safari i Botswana. Det här var andra gången jag reste med safariresor och det kommer bli fler resor.

Réponse de Safariresor
Safarireiser - Thank you!
So, our trip to Africa has come to an end for now. We chose Safarireiser partly due to the price, but it turned out to be so much more than that. From the planning stage until we returned home, we were in frequent contact with Safarireiser with various questions. Every inquiry was answered promptly, and we received excellent support from start to finish. We felt very well looked after throughout the entire journey.
During the planning process, our accommodation—both for the safari and our stay in Zanzibar—was upgraded, something we are truly grateful for. At both locations, the beds were decorated with celebratory messages marking our 30th wedding anniversary.
The guide who met us in Tanzania was absolutely fantastic. He was knowledgeable and attentive, and above all, welcoming from start to finish. Before long, it felt as though we had known each other for ages; the rapport between us and the guide was consistently warm and full of humor.
Throughout the time he guided us, he ensured everything ran smoothly, taking care of meals, breaks, and every other detail.
It was actually a bit sad to say goodbye to the guide when we moved on to the next leg of our journey. He is a real asset to Safarireiser.
In short, the entire trip was a fantastic experience.

Jättefin service
Jättefin service, lyhörda medarbetare som verkligen skräddarsyr ett program som passar kunden.

Réponse de Safariresor
Helt super tur på mange måter men noen mangler
Helt super tur på mange måter. Var noen ting som ikke svarte til det som var avtalt, er ikke helt enig i deres vurdering av kompensasjon for dette, så trekker ned fra helhetsinntrykket.

En oförglömlig resa!
Otroligt välplanerad resa med magiska safariupplevelser och bra boenden. Vår fantastiska guide Richard förgyllde våra dagar med berättelser om djur och natur med mycket humor och entusiasm! Som pricken över i:et såg han till att lära oss Swahili. Boendet Randilen Plains Lodge var en av resans många höjdpunkter med enastående utsikt över fantastisk natur!
Kilimanjaro, Tarangire og Zanzibar
Våre forventninger ble overgått for alle våre destinasjoner som denne gang var Kilimanjaro, Tarangire og Zanzibar. Bestilling, oppfølging før reise og logistikk undervegs fungerte smertefritt. De lokale guidene var svært kunnskapsrike og strekte seg langt for at vi skulle få den beste opplevelsen.

MTB, safari og beach i Tanzania & Zanzibar
Hele "pakka" var over all forventning. Er nok en fordel at de som planlegger reisa bor i landet. Vi hadde jo en litt spesiell reise med MTB og safari i Tanzania, samt badeferie i Zanzibar. Ruta vår var kjempe fin og spennende. Alle overnattingssteder var helt fantastiske, maten var nydelig og guidene våre ble til en familie. Det eneste som kanskje ikke var helt etter planen var sykkeletappene. Fra Simba Farm Lodge til Tingatinga skulle vi sykle gjennom en dyrekoridor - her ble vi stoppet og måtte snu. Siste etappe fra Tingatinga til Lake Natron var satt til ca 90 km, her syklet vi 120 km. Vi hadde det tross dette strålende sykkeletapper med mange spennende opplevelser, så mange dyr, møtte fine mennesker og opplevdelandet på en helt annen måte. Vi hadde virkelig en drømme ferie🌞
Familievennlig safari og strand opplevelse i Kenya
Vi bestilte en 13 dagers "Safari og sol" reise gjennom Safarireiser. Oppholdet ble en god opplevelse for hele familien og all form for transport og overnatting fungerte fint. Vi ble hentet av en sjåfør på flyplassen i Mombasa og kjørt direkte til Temple point resort hvor vi hadde to rolige dager før safari.
Safarien i Tsavo vest ble det store høydepunktet med to overnattinger i Satao Campen hvor vi hadde et privat telt med eget bad og som føltes trygt og behagelig, selv om det lå åpent ut mot naturen.
Guiden var flink til å gi passe med informasjon underveis og han var også en dyktig sjåfør.
Etter endt safari hadde vi seks netter på Temple point med avslapping og hvor vi testet alt fra snorkling og SUP til massasje og Yoga. Et stort pluss var også det flotte treningssenteret, det hyggelige personalet og den fantastiske restauranten Lighthouse som gav oss uforglemmelige solnedganger.
Dialogen med Safarireiser var bra i forkant av turen, men opp mot turen kunne vi gjerne ønsket oss noe mer oppfølging og råd om hva som bør gjøres før avreise. Vi savnet blant annet mer oppfølging rundt visum til Kenya, noe som gjorde at vi fikk litt dårlig tid like før avreise. Personen som var satt opp som kontaktperson under reisen viste seg også å være på ferie, uten at det ble et stort problem. Alt i alt er vi veldig fornøyd med reisen som ble bestilt gjennom Safarireiser.
Mycket nöjd med alla aspekter av…
Mycket nöjd med alla aspekter av Safariresor och dess personal. Från planering och den bild jag fick av det program vi satte samman - till själva resan. Mina starkaste rekommenderationer!

Sømløs planlegging og reise
Vi hadde en veldig god opplevelse med Safarireiser fra start til slutt. Enkel planlegging med chat på siden og med god dialog underveis når vi trengte det. Vi fikk god hjelp til å planlegge vår familiereise med både spennende safari og strandferie. Veldig bra hoteller og guider på hele reisen.

Réponse de Safariresor
Hjelpsomme og profesjonelle før -og…
Hjelpsomme og profesjonelle før -og under reisen. Personlig-og rask oppfølging. Imponerende nettverk; det gikk rett og slett 'knirkefritt'.

Réponse de Safariresor
Bra innhold av tilbudet men start på…
Bra innhold av tilbudet men start på turen var ikke så bra ingen informasjon fra dere på waterfront hotel en het reis overzicht was niet aangepast aan de veranderingen..
Underbar resa
Nyss hemkommen efter en otrolig resa .
Vi började Tarengire och fortsatte sedan i Ngongoro och avslutade i Serengeti innan vi åkte till Zanzibar. Alla boende var jättebra men en extra 🌟 till Randilen Plains Bush Camp . Vilket boende .
Kan även rekommendera vår guide Innocent . Så tacksam för allt han gjorde för oss .
När det gäller djur fick vi se allt och lite till . Big five och många fler djur samt när både Lejon och Geopard jagade och fångade Zebra .
Stort Tack till Josef på safari resor och även Marcus som vi fick träffa på plats .

Minne for livet!
Turen ble akkurat så bra som vi hadde håpet på😊 Vi ble godt ivaretatt, fikk mange fantastiske opplevelser og minner som setter spor.

Fantastisk safari
Vi hadde en fantastisk reise til Tanzania og Zanzibar. Fra bestilling til gjennomføring har alt gått meget bra. Selve turen ble uforglemmelig og vi fikk en meget erfaren, kunnskapsrik og hyggelig guide som var med oss på hele reisen i Tanzania. Enkel kommunikasjon med safarireiser i forkant og fantastiske dager i et vakkert land. Vi følte oss trygge og ivaretatt gjennom hele reisen.

Lyx och spänning
Mycket fina ställen och boenden. Resan flöt på oerhört väl med hämtningar och transporter osv. Vi kände oss i goda händer! Det enda negativa var ett av boendena som var helt nyöppnat. Oerfaren personal och kändes inte helt "redo för öppning". Men personalen löste allt till det bättre så vi är ändå nöjda med det också.

Minner for livet i Kenya
Vi hadde en helt fantastisk safariopplevelse i Kenya, og dette ble virkelig en reise vi kommer til å huske lenge.
Alt var veldig godt organisert fra start til slutt, og vi følte oss trygge og godt ivaretatt hele veien. Guiden vår, Rafael, var helt fantastisk, utrolig kunnskapsrik, dyktig og alltid hjelpsom. Han gjorde opplevelsen enda bedre med sitt engasjement og måten han delte kunnskap og erfaring på.
En stor takk også til David, som ordnet alt rundt hotell i Nairobi. Alt gikk sømløst, og det gjorde reisen veldig avslappende og enkel for oss.
Vi fikk oppleve så mye flott dyreliv i Masai Mara, Ol Pejeta og Lake Naivasha, og overnattingene var kjempefine. Noe av det som også gjorde reisen ekstra spesiell var alle de hyggelige menneskene vi møtte på de ulike stedene underveis.
Tusen takk for en minnerik opplevelse. Vi kan varmt anbefale dette til alle som drømmer om safari i Kenya og vi gleder oss til å komme tilbake.