Flamingotours.se Avis

TrustScore 5 sur 5

1. Agence de voyages

Resor till de allra bästa resmålen i världen hittar du hos Flamingo Tours. Vi arrangerar safariresor, rundresor och badsemestrar runtom i världen och vi arbetar vi ständigt med att hitta nya spännande destinationer. Vårt stora kontaktnät gör det möjligt att skräddarsy din drömresa till ytterst konkurrenskraftiga priser. Våra reseexperter har många års erfarenhet av våra resmål och är alltid redo att dela med sig av sina erfarenheter och ge dig personlig service. Kontakta oss i dag och låt Flamingo Tours visa dig Det Bästa i Världen.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

335 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

83 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk safari

Allt var välplanerat. Safarin var en fantastisk upplevelse och även resan i övrigt. Bekväma rum och bra mat på lodgen.
Några mindre svagheter/förbättringsförslag:
Kriminaliteten i Kapstaden gjorde att vi avrådde gå ut på kvällarna (men det visste vi).
Guiden kunde haft dagliga möten i samband med någon måltid för att berätta om vad vi hade sett safari-turerna. Det blev lite kort när vi satt i jeepen för då var vi fokuserade på djuren.
På Mauritius var vi på två utflykter. I den ena åkte vi runt tittade på sevärdheter. Ett stopp var en "marknad" men den visade sig bara vara turistaffär med påflugna säljare. Den andra utflykten var båttur till några öar. Här var informationen otydlig då det 1,5 timme för att komma till hamnen, man behövde badskor för att ta sig i land och det var tänkt att man skulle ha med sig snorklingsutrustning då det gjordes ett stopp för det.
Detta är detaljer för resan var fantastisk framför allt safarin. 4 av 5 "big five" fick vi se.

4 septembre 2026

Hej Johan

Stort tack för er fina recension!

Så härligt att höra att ni hade en fantastisk resa och fick med er många fina upplevelser hem. Och extra roligt att ni lyckades få se fyra av Big Five på safarin!

Tack också för era synpunkter längs vägen. Vi tar dem med oss och ser över var vi kan göra informationen och upplevelsen ännu bättre.

Tack för att ni reste med oss – vi hoppas få se er på ett nytt äventyr framöver!

Vänliga hälsningar
Therese / Team Flamingo Tours

Vi hade en fantastisk resa till Kina…

Vi hade en fantastisk resa till Kina där allt var väl organiserat och med väldigt bra guider eftersom vi var ensamma med guiden blev allt anpassad enligt våra önskan.

4 septembre 2026

Hej Poul

Tusen tack för er fina recension!

Vad härligt att höra att ni hade en fantastisk resa till Kina och att allt fungerade bra. Vi är extra glada över att ni uppskattade guiderna och möjligheten att anpassa upplevelserna efter era önskemål.

Tack för att ni reste med oss – vi hoppas få möjlighet att välkomna er på en ny resa i framtiden!

med vänliga hälsningar
Therese / Flamingo Tours Team

Kapstaden, Safari, Mauritzius

Vi hade en av våra bästa reseupplevelser med Flamingo Tours!
2 dagar i Kapstaden, sen flyg upp till Krugerparken för en 5 dagars safari på Lamai Lodge, sen vidare till Mauritzius för sol och bad.
Höjdpunkten var definitivt safarin med alla game drives och trevliga personal och god mat. Så häftigt att se alla vilda djur på nära håll från jeepen.
Flamingo Tours hade ordnat med alla flyg, transfers och boende, det var så smidigt och allt klaffade! Vill inte resa på något annat sätt framöver!
Vi tittar redan på en ny resa i höst. Kanske Sri Lanka denna gång?
Kan varmt rekommendera Flamingo Tours!

8 avril 2026

Hej Christel

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att ni hade en fantastisk resa och att allt från Kapstaden och safarin i Krugerparken till de avkopplande dagarna på Mauritius fungerade smidigt.

Vi är extra glada över att safarin blev resans höjdpunkt och att ni uppskattade de många game drives, de fantastiska djurupplevelserna samt den trevliga personalen och goda maten.

Tack för att ni valde att resa med oss och för er varma rekommendation. Vi ser fram emot att få hjälpa er med nästa äventyr – kanske blir det Sri Lanka i höst!

Vietnam Norr till Söder Fantastiskt

Jag och min man bokade resa med Flamingo Tours, Vietnam från Norr till Söder. Reste från Stockholm den 4/8-26. En av de bästa resorna vi gjort. Superfina hotell, allt har fungerat utan ett minsta problem. Vi har blivit hämtade i tid vid flygplats/hotellet, haft möjlighet till privata guider, fantastisk lunch som ingått i alla utflykter. Möjligtvis att utflykterna ibland varit lite långa då vi lämnat hotellet vid kl 08 och varit tillbaka vid 18. Men utöver det helt fantastiskt. Nu vill vi se vad Flamigotours har mer för resor att erbjuda.

4 août 2026

Hej Therese

Stort tack för er fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att ni hade en fantastisk resa genom Vietnam och att allt fungerade så smidigt under resan. Tack också för er feedback kring utflykternas längd – det tar vi självklart med oss.

Vi ser fram emot att få hjälpa er att hitta nästa spännande resa med oss!

Therese / Team Flamingo Tours

Vi kom hem nyligen från en fantastisk…

Vi kom hem nyligen från en fantastisk resa till Costa Rica! Flamingotours har varit jättebra hela tiden för att besvara våra frågor före resa och paketresa på plats i Costa Rica var välplanerad med bra lokal resebyrå på plats. Fina hotel och utflykter, bra mat. Chaufförer på plats alltid punktliga och hjälpsamma! Allt gick bra! Perfekt!
Vi reser gärna igen med Flamingotours!
Olivia och familjen

25 juillet 2026

Hej Olivia,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att ni hade en fantastisk resa till Costa Rica och att allt fungerade bra längs vägen.

Tack för att ni valde att resa med oss – vi ser fram emot att få hjälpa dig och familjen med nästa äventyr!

Therese / Team Flamingo Tours

Familjen åkte på en kombinerad safari…

Familjen åkte på en kombinerad safari och solsemester i augusti månad och vi hade en underbar resa. Hela vägen från innan vi åkte med ett bra bemötande av våra frågor från Flamingo Tours till en riktigt bra ihopsatt paketresa. Våra boenden får högsta betyg. Vår gudie under safaritiden var helt enastående, han gjorde vårt safariäventyr ännu bättre och transporterna mellan boenden och parkerna gick fort och smidigt. Vår solsemester efter safarin var magisk, att landa i våra intryck och upplevelser. Vi kan varmt rekommendera Flamingo Tours!!!

6 août 2026

Hej Malin

Stort tack för er fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att hela familjen hade en fantastisk resa och att ni var nöjda med allt från planeringen och våra boenden till safarin och den efterföljande solsemestern.

Extra roligt att höra att er guide gjorde safariupplevelsen ännu mer minnesvärd – det är precis så vi önskar att en safari ska kännas!

Tack för att ni reste med oss och för er varma rekommendation. Vi hoppas få möjlighet att hjälpa er med ännu ett äventyr i framtiden!

Therese / Team Flamingo Tours

Indien. Vi var på rundresa i Indien o avslutade…

Vi var på rundresa i Indien o avslutade med 9 härliga dagar i Goa. Vi är mkt nöjda med upplägget av resan. Vi hade en fantastisk chaufför som körde som en ”Gud” under hela vår resa. Mkt bra hotell i Goa o Ranthambhore ( har hade vi turen att både se tiger o leopard) övrig hotellstandard ok.

28 janvier 2026

Hej Helen
Stort tack för er fina recension! Det gläder oss att höra att ni är nöjda med resans upplägg och att allt fungerade bra under rundresan.

Härligt att ni fick fina upplevelser i Ranthambhore med både tiger och leopard, och en skön avslutning med nio dagar i Goa.

Tack för att ni reste med oss och varmt välkomna tillbaka på en ny resa framöver!

Therese / Team Flamingo Tours

Vietnam från norr till söder

Vi har varit på en rundresa till Vietnam från norr till söder med avslut på Pho Quock! En fantastisk resa med väldigt mycket sevärdheter! Ett högt tempo och mycket promenerande! Ha Long Bay var absolut en av höjdpunkterna! Helt otroligt! Hotellen har varit toppenbra! Förutom ett där vi inte var så nöjda. Men vi hörde av oss till Flamingtours och fick då ett mycket bättre rum. Otroligt bra organiserad resa där alla resor och utflykter fungerade superbra! Vi var mycket nöjda!

31 décembre 2025

Hej Katarina

Stort tack för den fina recensionen!

Vad härligt att höra att ni hade en lyckad resa genom Vietnam och att allt fungerade bra längs vägen. Ha Long Bay är verkligen en speciell upplevelse!

Vi är också glada att vi kunde hjälpa till när ett av boendena inte riktigt levde upp till förväntningarna och att det löste sig på ett bra sätt.

Tack för att ni valde att resa med oss. Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa er med nästa äventyr också!

Therese / Team Flamingo Tours

Amazing safari in Tanzania with fantastic guide

We spent five amazing days on safari in Tanzania, and we were incredibly fortunate to have Francis from Nahdy Kenya & Tanzania Safaris as our guide. He played a big part in making the experience so memorable.

Francis was an absolutely fantastic safari guide and made our trip an experience beyond the ordinary. He was incredibly knowledgeable, with an excellent understanding of both the animals and the natural environment. It was clear that he had a great deal of experience and a genuine passion for his work.

He was also a very skilled and safe driver. What we appreciated most, however, was how attentive he was to our wishes. He listened carefully to what we wanted to see and experience and adapted the safari to our interests, while also making his own excellent suggestions.

Thanks to his experience, knowledge and great sense of where and when to look, we had the privilege of seeing all of the Big Five – lion, leopard, elephant, rhino and buffalo. This is by no means something you can take for granted on safari, and seeing all five was definitely one of the highlights of our trip.

Francis had a fantastic sense of when to stop, how long to stay, and how to make the most of every game drive. He also made sure that we experienced the animals in a way that suited our interests.

We can highly recommend Francis to anyone looking for a knowledgeable, dedicated, skilled and attentive safari guide. A big part of what made our safari so successful was undoubtedly thanks to him!

10 août 2026

Dear Jonas

Thank you so much for taking the time to share your experience!

We are delighted to hear that you had such a memorable safari in Tanzania and that Francis helped make your journey so special. We will be very happy to pass your kind words on to him and our local partner.

Seeing the Big Five is certainly an unforgettable experience, and we are so pleased that you got to enjoy so many wonderful moments along the way.

Thank you for travelling with us, and we hope to have the pleasure of helping you with another adventure in the future!

Warm regards,
Therese / Team Flamingo Tours

Vi var på rundresa i Vietnamn i…

Vi var på rundresa i Vietnamn i December och vi är väldigt nöjda med resan. Bra ordnat och bra guider.
Väldigt mycket att se, blev ganska intensivt.
Avslutade med härliga dagar på Phu Quoc, där hade vi velat vara längre.

31 décembre 2025

Hej Kristin
Tusen tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att ni hade en lyckad resa och fick med er många fina upplevelser och minnen hem.

Tack för att ni valde att resa med oss. Vi hoppas att vi får nöjet att hjälpa er med nästa äventyr också – kanske med några extra dagar för avkoppling nästa gång!

Kenya

En helt fantastisk resa och upplevelse för hela familjen. Allt var kanonbra. Mat, guider, resa, boende allt fungerade perfekt.

1 juillet 2026

Hej Patrick

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att hela familjen hade en fantastisk resa och upplevelse, och att allt från mat och guider till boende och själva resan fungerade perfekt.

Tack för att ni reste med oss – vi hoppas få nöjet att välkomna er på ett nytt äventyr framöver!

Vänliga hälsningar

Sommar på Sri Lanka med badsemester

Det här var första gången jag bokade via ett resebolag och vi fick en helt otrolig resa, värt varenda krona!

Vill först ge en eloge till teamet på Flamingo tours. Allt från utbudet av resor, att boka själva resan, informationen och hjälpen man fick från företaget var smidigt och tillmötesgående. Varesig man hade en fråga om ändringar, tillägg, visum, etc fick jag snabba svar och all hjälp jag hade kunnat önska. Jag är van vid att vara den som alltid planerar resor in i minsta detalj, så att kunna överlåta det till någon annan och det blir så bra var minst sagt skönt.

Vår chaufför/guide, Nalin, var kunnig, hjälpsam, snäll och gjorde alltid det lilla extra för att varenda liten fundering eller önskemål skulle bli mött. Alla vi mötte i Sri lanka var detsamma, som turist kände man sig verkligen välkommen.

Hotellen var väldigt fina, hade god mat och trevlig personal.

Alla utflykter och safaris var bra planerade. Kom alltid en bra tid på dagen så det inte var lika mycket folk, vår guide var alltid med så man kunde ställa hur många frågor som helst. Det är ett intensivt tempo på resan (iaf fram till badsemestern) vilket både jag och min partner vill ha, men om man inte gillar det kanske man bör överväga en annan resa.

Det jag kan önska, särskilt i Sri lanka, är att Flamingo tours skulle välja mer "etiska" safaritours. På många safaris, speciellt i Yala och val/delfinssarafin, kör chaufförerna rätt galet och nästan jagar djuren. Jag förstår att de tjänar pengar på dricksen, och ser turisterna mer djur är de ofta villig att ge mer i dricks. Men kanske kan Flamingo tours lägga till alternativ för den som bokar att välja mellan "vanlig" safari eller ett "etiskt" bolag, det skulle vara uppskattat.

Överlag var resan som sagt mer än vi kunnat önska oss, vi kommer absolut boka med dem igen för större resor och rekommenderar starkt att andra också gör det :)

10 juillet 2026

Hej Casey

Stort tack för din fantastiskt fina och utförliga recension!
Det gläder oss verkligen att höra att er resa till Sri Lanka blev så lyckad och att ni kände er väl omhändertagna hela vägen – från planeringen inför resan till upplevelserna på plats.

Extra roligt att höra dina fina ord om Nalin. Vi ser självklart till att föra berömmet vidare!

Vi uppskattar också mycket att du delar med dig av dina synpunkter kring safariturerna. Det är viktig feedback som vi tar på allvar och tar vidare med våra lokala samarbetspartners.

Tusen tack för förtroendet och för att ni vill resa med oss igen. Vi ser fram emot att få hjälpa er med nästa stora äventyr!

med vänlig hälsningar
Therese / Team Flamingo Tours

Fantastisk familjesafari med ett perfekt avslut på Zanzibar

Vi är otroligt nöjda med hela vår resa, både familjesafarin på Tanzania och dagarna på Zanzibar överträffade våra förväntningar.

Safarin var fantastisk och vår guide Amani gjorde verkligen resan extra minnesvärd. Han var kunnig, engagerad och hade ett fantastiskt sätt att bemöta både vuxna och barn. Tack vare honom fick vi uppleva otroliga djurmöten och en upplevelse vi sent kommer att glömma.

Boendet under safarin (Marera Valley Lodge) var också en höjdpunkt. Hotellet var väldigt fint, men framför allt vill vi lyfta den otroligt gulliga och omtänksamma personalen som fick oss att känna oss välkomna från första stund.

Zanzibar var en perfekt avslutning på resan. Barnen älskade att bada och hade också väldigt roligt tillsammans med massajerna på stranden. Det skapade minnen som de fortfarande pratar om. Även hotellet (Karafuu Beach Resort & SPA) där höll hög standard och vi trivdes jättebra.

Det här blev en resa vi kommer att bära med oss länge. En perfekt kombination av äventyr, avkoppling och fantastiska människor. Vi kan varmt rekommendera den till andra familjer!

29 juin 2026

Hej Ida

Stort tack för att ni tog er tid att skriva ett så fint omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att både familjesafarin i Tanzania och dagarna på Zanzibar överträffade era förväntningar.

Det värmer extra mycket att läsa era fina ord om Amani. Vi kommer självklart att dela ert omdöme med honom och våra samarbetspartner – vi vet att det betyder mycket för dem att få höra hur uppskattade de är.

Det är också härligt att höra att ni trivdes så bra på både Marera Valley Lodge och Karafuu Beach Resort & SPA, och att barnen fick så många fina upplevelser och minnen att ta med sig hem.

Tack för ert förtroende och för er varma rekommendation. Vi hoppas att få välkomna er tillbaka på ännu ett äventyr i framtiden!

Therese /Team Flamingo Tours

Fantastisk familjeresa

Vi åkte hela familjen på en kombinationsresa med safari i Tanzania och sol och bad på Zanzibar. Allt har varit fantastiskt och alla i familjen otroligt nöjda. Vi har fått minnen för livet.Jag kan varmt rekommendera Flamingo tours som resaföretag.
Ann med familj

27 juin 2026

Hej Ann

Stort tack för din fina återkoppling!

Det gläder oss verkligen att höra att hela familjen har haft en fantastisk resa och att kombinationen av safari i Tanzania och sol och bad på Zanzibar levde upp till era förväntningar. Det är precis sådana upplevelser och minnen för livet som vi hoppas kunna ge våra resenärer.

Tack också för dina varma rekommendationsord – det betyder mycket för oss.

Vi hoppas få möjlighet att hjälpa er med ännu en drömresa i framtiden.

Therese / Team Flamingo Tours

Vi har haft en fantastisk rejse til…

Vi har haft en fantastisk rejse til Kenya med safarie, badeferie og Kenya på egen hånd.
Alt gik som planlagt, vi havde en meget dygtig driver/guide (Alex) til vores safarie ture, der manøvreret godt og sikkert frem mod The Big Five
Flamingo Tours fandt hurtig alternative flyruter, efter krigen brød ud i Mellemøsten.
Gode hoteller med høj service og god beliggenhed.

7 juillet 2026

Hej Michael

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at I har haft en fantastisk rejse til Kenya, og at alt forløb som planlagt. Det er skønt at høre, at Alex gjorde safarioplevelsen ekstra særlig, og at I fik oplevet The Big Five. Samtidig er vi glade for, at vi hurtigt kunne finde en alternativ flyløsning, så jeres rejse kunne gennemføres trods den uforudsete situation i Mellemøsten.

Tak fordi I valgte at rejse med Flamingo Tours. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen på endnu et eventyr i fremtiden!

Med venlig hilsen
Therese / Team Flamingo Tours

En trygg och fantastiks upplevelse

Vi var väldigt med vår resa till Tanzania och Zanzibar! Informationen innan resan var fantastisk och servicen med avseende på rådande världsläge gjord att det hela tiden kändes tryggt och säkert. Väl på plats hade vi en fantastiskt kunnig och duktig chaufför. Rekommenderar verkligen Flamingo Tours! Prisvärda till hög kvalité!

4 juin 2026
Avis spontané

it was a fantastic vacation

it was a fantastic vacation. me and my husband, we were really satisfied with safari. thank you so much!

11 juin 2026

Réponse de Flamingotours.se

Thank You so much for the review, we are happy that the expectations were met! Have a great summer! rgds from The Flamingo Team

Vi är otroligt nöjda

Vi är otroligt nöjda! Genom hela processen har allting känts lustfyllt och tryggt. Från planering av resan till själva resan. Kan verkligen rekommendera Flamingo Tours!

28 mai 2026
Avis spontané

Resan var över alla mina förväntningar

Resan var över alla mina förväntningar!
Mina flygbiljetter blev avbokade pågrund av krig i Mellanöstern och inom en vecka hade flamingotours nya biljetter!
Alltid snabba med svar vid eventuella frågor!

Safarin & loungen var enastående!
Otroligt duktiga guider samt personal och ett fantastiskt djurliv!
Fick se och uppleva så mycket!

Kapstaden var också helt fantastisk och all logistik flöt på som den skulle!

Denna resan var över all förväntan på alla möjliga sätt!

10 mai 2026

Hej Emma

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att resan blev så lyckad och att den levde upp till dina förväntningar. Det var en speciell situation med flygen, så det känns extra bra att vi lyckades hitta en lösning så att du kunde komma iväg som planerat.

Det låter som att du fick uppleva precis det man drömmer om – fantastiska djurmöten, bra guider, härliga lodger och ett underbart Kapstaden.

Tack för att du reste med oss och för att du tog dig tid att skriva. Vi blir verkligen glada när vi får höra att våra gäster har haft en så fin resa.

Vi hoppas att du har fått många fina minnen med dig hem och att vi får hjälpa dig att planera nästa resa när det är dags för nya äventyr.

Therese / Team Flamingo Tours

Snorkigt bemötande och konstiga…

Snorkigt bemötande och konstiga kostnadsförändringar. Vi bad om en offert på en resa till Costa rica och på två dagar steg priset med 45000 kr utan att något särskilt hände i omvärlden. Vi hittade annan resebyrå där vi kunde få två olika offerter för olika alternativ och som gäller i en vecka, väldigt mycket bättre service.

27 mai 2026

Hej Emmy

Tack för din feedback. Jag är ledsen att höra att du uppfattade dialogen så, det var självklart inte vår intention.

Anledningen till prisökningen var att resan ändrades enligt era önskemål och utökades med fyra extra nätter i Manuel Antonio. Samtidigt blev flygbiljetterna dyrare, särskilt med hänsyn till önskemålet om endast ett byte i Europa. Flygpriser kan tyvärr förändras snabbt från dag till dag beroende på tillgänglighet.

Jag är ändå glad att ni har fått hjälp att arrangera er resa och hoppas att ni får en fantastisk upplevelse i Costa Rica.

Önskar er en riktigt fin resa!
Med vänliga hälsningar, Therese / Team Flamingo Tours