Overskuelig hjemmeside med gode priser. Varerne blev afsendt hurtig og leveringstiden kortere end oplyst. Informationen under hele processen var fin så der er ikke noget som kan gøres meget bedre. Han... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har handlet der flere gange. Denne gang skulle jeg blandt andet have skiftet alle filterne i min pumpe af mærket Juwell. Og samtlige af filterne var lagervare. Det er skønt når man ikke skal bestille... Voir plus
Varen kommer, ingen problemer, men de bruger PostNord, så varen kommer senere fordi de ikke bruger GLS istedet, heller ikke noget problem, men hvis min udvendige pumpe gik i stykker kunne jeg ikke ven... Voir plus
Nemt at bestille og nemt at betale med visa/dankort. Pakken blev sendt med PostNord til pakkebox og jeg kunne hente pakken få dage efter bestilling. Jeg købte et Eheim 50W varmelegeme til mit ak... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Akvaland-online akvariebutik. Du finder alt her til dit akvarium: Fiskefoder, Pumper, Filtre, LED akvariebelysning og andet tilbehør! Alt til de bedste priser!
Coordonnées de contact
4250, Fuglebjerg, Danemark
- kundeservice@akvaland.dk
- akvaland.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Useriøst firma
Useriøst firma
Har bestilt 3 LED lamper, alle var på lager ved bestilling, fik ordrebekræftelse på 3 stk.
Et par dage senere får jeg en ny ordrebekræftelse, nu med kun 2 stk.
Skriver mail, da deres tlfnr. er ugyldigt, jeg har bestilt 3 fordi de skal bruges i ét projekt, så 2 er ikke iorden.
Får intet svar, tjekker cvr nr efter tlf, det findes ikke. Pfff
Billig jeg er ked af at de lukker...
Alt for langsom lev gik 5 dage så slut…
Alt for langsom lev gik 5 dage så slut med at handle der er bedre steder hvor man får hurtige lev
Super god service
Alt OK her fra
Fine produkter og gode priser
Bestildt 1 vare x 3 men fik 3…
Bestildt 1 vare x 3 men fik 3 forskellige vare.
Er ufattelige langsomme til at svare på mails.
👎👎👎👎
Den påståede lydløse/stille skimmer
Den påståede lydløse/stille skimmer, er overhoved ikke stille, ikke engang i laveste indstilling.
Håbløs mangelfuld levering.
Mangler tal i deres telefon nummer alle steder...Sikkert med vilje.
Påstår min pakke er afsendt i mandags. Postnord har stadig ikke modtaget pakken.
Håber han annullere min ordre som jeg har bedt om.
Virkelig useriøst firma.
Alle andre pakker modtages uden problemer fra postnord, så dem stoler jeg en del mere på.
Efter denne anmeldelse var skrevet, fortæller akvaland at Postnord ikke kan finde min pakke og at jeg nu får mine penge retur.
Jeg lader det være op til den enkelte...
Super service.
Gode produkter til gode priser
Gode produkter til gode priser, dog meget lang leveringstid, og ikke meget information omkring dette.
God og hurtig betjening
Hurtig levering.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.